• Boek gemakkelijk online
 • Géén boekingskosten
 • 7 dagen per week geopend

Center Parcs Villages Nature Paris *****

Frankrijk - Île-de-France - Magny-le-Hongre

Uw vakantie
Foto van de accommodatie

Jouw vakantie wordt gecontroleerd

i275p.p.
Eigen vervoer
vertrek
vrijdag 23 juni 2023
terugkomst
vrijdag 30 juni 2023 (8 dagen)
vervoer
Eigen vervoer
verzorging
Logies

Over deze accommodatie:

Center Parcs Villages Nature Paris *****

Onderstaande beschrijving is automatisch vertaald en kan onvolkomenheden bevatten. De originele beschrijving kunt u vinden na deze vertaalde tekst.

Laag

Center Parcs Villages Nature ligt op ongeveer 32 km van Parijs in het hart van de natuur. Het treinstation Marne-La-Vallée ligt op ongeveer 10 minuten afstand en de luchthavens Parijs-Charles de Gaulle en Parijs-Orly liggen beide op ongeveer 50 km afstand. Let op: De combinatie Disney Tickets + Center Parcs Villages Nature Paris is te boeken onder de code CDG099 en CDG100 met flexibele ticketduur.

Uitrusting

Het park midden in de natuur heeft vijf recreatiewerelden met tal van sport- en vrijetijdsactiviteiten. Inbegrepen in het verblijf zijn entertainment, familieworkshops, shows en tal van speeltuinen. Het gevoel van het boerenleven wordt voelbaar door dieren, moestuin, kas en stallen.

Catering

Momenteel niet te boeken bij de maaltijden. Maaltijden kunnen momenteel alleen ter plaatse worden geboekt en betaald.

All-inclusive

Vermaak

Onbeperkte toegang tot de vijf recreatiewerelden Aqualagon, BelleVie Farm, Forest of Legends, Extraordinary Gardens en Lakeside Promenade, evenals inbegrepen activiteiten (afhankelijk van de bezoekerscapaciteit).

Kinderprogramma

Een babybedje en een kinderstoel maken deel uit van de basisuitrusting van de vakantiehuizen. Waterglijbanen, diverse watersporten, dierenverzorging, ponyrijden, minigolf, leren zwemmen en vele andere activiteiten (sommige tegen betaling). Let op: Diensten deels tegen betaling.

Sport inbegrepen

Waterspeelwereld, strandspelen, gezondheidsparcours, multifunctioneel sportveld en vele andere activiteiten.

Sporten tegen betaling

Aquabike, AquaGym, bowlen, fitness en vele andere activiteiten.

Wellness

Tegen betaling: behandelingen voor gezicht en lichaam.

Hotel diensten

Beddengoed (per persoon vanaf 3 jaar, baby beddengoed kan tegen betaling worden geboekt) en handdoeken (1 kleine en 1 grote handdoek per persoon vanaf 3 jaar) en de eindschoonmaak zijn bij de tourprijs inbegrepen. Extra handdoeken kunnen tegen een toeslag bij de accommodatie worden gehuurd. Gratis WiFi beschikbaar in de basisversie. Krachtigere Wi-Fi-toegang in de premium versie kan tegen betaling ter plaatse worden geboekt. Let op: Klantverzoeken zijn niet mogelijk! Vooraf te reserveren onder CDG005P: Huisdieren: weekend 39 €, midweek 52 €, week 91 € Houd er rekening mee dat er slechts maximaal 1 huisdier per accommodatie kan worden geboekt. Langere hotelovernachtingen met huisdieren op aanvraag te boeken. Opmerking Huisdieren: Honden moeten aangelijnd zijn in de hele buitenruimte van het park. Toegang tot het hoofdgebouw, het zwembad en restaurants is niet toegestaan met honden. ****************************************

Accommodatie

De vakantiehuizen (CK4/4K4/3K4 [Center PArcs Code VN1002], ca. 54m²) voor maximaal 4 personen hebben 2 slaapkamers, woonkamer met TV, open, volledig ingerichte keuken (fornuis zonder oven), haardroger, een badkamer met douche/toilet en een badkamer met ligbad en houten terras met tuinmeubilair. Een babybedje en een kinderstoel zijn standaard aanwezig. Onderstaande foto's zijn voorbeelden van huisvesting.

Accommodatie

De vakantiehuizen verdeeld over twee verdiepingen (CK6/4K6/3K6 [Center Parcs Code VN1003], ca. 65m²) voor maximaal 6 personen hebben drie slaapkamers, een badkamer met bad/wc en een badkamer met douche/wc, woonkamer met tv, open, volledig ingerichte keuken (fornuis zonder oven) en houten terras met tuinmeubilair. Een babybedje en een kinderstoel zijn standaard aanwezig. Onderstaande foto's zijn voorbeelden van huisvesting.

Accommodatie

De appartementen (CCP/4CP/3CP [Center Parcs Code VN1022], ca. 63m²) voor maximaal 4 personen hebben twee slaapkamers, waarvan één met TV, spa badkamer met whirlpool, massagedouche en groot raam vooraan, nog een badkamer met douche en apart toilet, woonkamer met open haard, TV, muziekstation, open, volledig uitgeruste keuken (fornuis zonder oven) en balkon met tuinmeubilair. Een babybedje en een kinderstoel zijn standaard aanwezig. Onderstaande foto's zijn voorbeelden van huisvesting.

Accommodatie

De vakantiehuizen (CCN/C4N/C3N [Center Parcs Code VN1032], ca. 67m²) voor maximaal 4 personen hebben twee slaapkamers, een met TV, woonkamer met open haard en TV, een spa badkamer met whirlpool, massagedouche en groot raamfront, een badkamer met douche/toilet en nog een apart toilet, open, volledig ingerichte keuken (fornuis zonder oven) en terras met tuinmeubilair. Een babybedje en een kinderstoel zijn standaard aanwezig. Een babybedje en een kinderstoel zijn standaard aanwezig. 2. Babybedje / 2e kinderstoel moet vooraf worden gereserveerd tegen een vergoeding. Onderstaande foto's zijn voorbeelden van huisvesting.

Accommodatie

De appartementen (CCA/4CA/3CA [Center PArcs Code VN1051], ca. 37 m²) voor maximaal 2 personen hebben een slaapkamer met TV, een badkamer met ligbad, apart toilet, woonkamer met TV, open, volledig ingerichte keuken (fornuis zonder oven) en balkon met tuinmeubilair. Een babybedje en een kinderstoel zijn standaard aanwezig. Onderstaande foto's zijn voorbeelden van huisvesting.

Accommodatie

De appartementen (CCB/4CB/3CB [Center Parcs Code VN1052], ca. 52m²) voor maximaal 4 personen beschikt over twee slaapkamers waarvan één met TV, een badkamer met ligbad en een badkamer met douche, apart toilet, woonkamer met TV, volledig ingerichte keuken (fornuis zonder oven) en balkon met tuinmeubilair. Een babybedje en een kinderstoel zijn standaard aanwezig. Onderstaande foto's zijn voorbeelden van huisvesting.

Accommodatie

De vakantiehuizen (CCC/4CC/3CC [Center Parcs Code VN1062], ca. 57m²) voor maximaal 4 personen hebben twee slaapkamers, een met TV, een badkamer met ligbad, een badkamer douche en apart toilet, woonkamer met open haard en tv, open, volledig uitgeruste keuken (fornuis zonder oven) en houten terras met tuinmeubelen. Onderstaande foto's zijn voorbeelden van huisvesting.

Tip

Houd er rekening mee dat zelfs na de hervatting van de hotelactiviteiten, afhankelijk van de verdere regionale ontwikkeling van de verspreiding van het coronavirus ter plaatse, er op korte termijn beperkingen kunnen zijn op het aanbod van diensten als gevolg van officiële bestellingen. Het verblijf van minderjarigen is alleen toegestaan in verband met ten minste één volwassen persoon! Check-in: vanaf 15 uur Check-out: tot 10 uur ******** Inloggen via de Center Parcs app is niet mogelijk. Extra diensten zoals activiteiten, e-auto's, etc. kunnen alleen ter plaatse geboekt en betaald worden. Het is mogelijk dat niet alle delen van het park en de vakantiehuizen barrièrevrij zijn. Voor aankomst kan online inchecken via de volgende link: http://checkin.villagesnature.com/de-de *********** Gratis parkeren (afhankelijk van beschikbaarheid, parkeerplaatsen buiten het complex). De toeristenbelasting is al inbegrepen voor alle geregistreerde deelnemers. >BOEKINSTRUCTIES< Er zijn drie verschillende verblijven te boeken in uw park: Week (ma-ma of vr-vr), Midweek (ma-vr) of Weekend (vr-ma). Afhankelijk van het gewenste verblijf moeten verschillende accommodatiecodes worden geselecteerd. Voorbeeld Clan Comfort Cottage 4 volwassenen: Bij het boeken voor de week (ma-ma of vr-vr) is de codering "CK4", bij het boeken voor de Midweek (ma-vr) is de codering "4K4" en bij het boeken voor het weekend (vr-ma) moet de codering "3K4" worden geselecteerd. De cijfers hebben dus betrekking op het aantal dagen en niet op het aantal mensen. LET OP: Voor Comfort en Premium vakantiehuizen verwijst het laatste cijfer naar het aantal dagen en het eerste cijfer naar de mogelijke maximale bezetting. **************************************

Tip

Center Parcs Villages Natuur Parijs Route de Villeneuve 77700 Bailly-Romainvilliers

Seizoensinformatie

Zomer: 1.5.-31.10. Winter: 1.11.-30.4. **********************

Originele tekst:

Lage

Der Center Parcs Villages Nature liegt rund 32 km von Paris entfernt im Herzen der Natur. Der Bahnhof Marne-La-Vallée ist ca. 10 Minuten entfernt, zu den Flughäfen Paris-Charles de Gaulle und Paris-Orly sind es jeweils ca. 50 km. Hinweis: Die Kombination Disney Tickets + Center Parcs Villages Nature Paris ist unter der Codierung CDG099 und CDG100 mit flexiblen Ticketdauern buchbar.

Ausstattung

Der Park inmitten freier Natur verfügt über fünf Erholungswelten mit zahlreichen Sport- und Freizeitaktivitäten. Im Aufenthalt inbegriffen sind Animation, Familien-Werkstätten, Shows und zahlreiches Spielplätze. Das Gefühl von Bauernhofleben wird greifbar durch Tiere, Gemüsegarten, Gewächshaus und Ställe.

Verpflegung

Derzeit noch nicht mit Verpflegung buchbar. Verpflegung kann derzeit nur vor Ort gebucht und bezahlt werden.

All Inclusive

Unterhaltung

Unbegrenzter Zugang zu den fünf Erholungswelten Aqualagon, BelleVie Farm, Forest of Legends, Extraordinary Gardens und Lakeside Promenade sowie zu den inbegriffenen Aktivitäten (vorbehaltlich der Besucherkapazitäten).

Kinderprogramm

Ein Babybett und ein Hochstuhl gehören zur Grundausstattung der Ferienhäuser. *** Wasserrutschen, verschiedene Wassersportarten, Tierpflege, Ponyreiten, Minigolf, Schwimmen lernen und viele weitere Aktivitäten (teilweise gegen Gebühr). *** Hinweis: Leistungen teilweise gegen Gebühr.

Sport inklusive

Wasserspielwelt, Beach Games, Gesundheitsparcours, Mehrzwecksportplatz und viele weitere Aktivitäten.

Sport gegen Gebühr

Aquabike, AquaGym, Bowling, Fitness und viele weitere Aktivitäten.

Wellness

Gegen Gebühr: Anwendungen für Gesicht und Körper.

Hotelservice

Bettwäsche (pro Person ab 3 Jahren, Babybettwäsche kann gegen Gebühr hinzugebucht werden) und Handtücher (1 kleines & 1 großes Handtuch pro Person ab 3 Jahren) sowie Endreinigung sind im Reisepreis inklusive. Weitere Handtücher können vor Ort gegen Gebühr ausgeliehen werden. *** Kostenfreier Wi-Fi-Zugang in der Basisversion verfügbar. Leistungsstärkere Wi-Fi-Zugang in der Premiumversion gegen Gebühr vor Ort zubuchbar. *** Hinweis: Kundenwünsche sind nicht möglich! *************************************** Vorab zubuchbar unter CDG005P: Haustiere: Wochenende 39 €, Wochenmitte 52 €, Woche 91 € Bitte beachten Sie, dass pro Unterkunft nur max. 1 Haustier gebucht werden kann. Längere Hotelaufenthalte mit Haustier auf Anfrage buchbar. Hinweis Mitnahme Haustiere: Hunde müssen im gesamten Freigelände des Parks an der Leine geführt werden. Der Zugang ins Hauptgebäude, Schwimmbad und in Restaurants ist mit Hund nicht gestattet. ****************************************

Unterbringung

Die Ferienhäuser (CK4/4K4/3K4 [Center PArcs Code VN1002], ca. 54m²) für bis zu 4 Personen verfügen über 2 Schlafzimmer, Wohnzimmer mit TV, offene, voll ausgestattete Küche (Herd ohne Backofen), Föhn, ein Bad mit Dusche/WC sowie ein Bad mit Badewanne sowie Holzterrasse mit Gartenmöbeln. Ein Babybett und ein Hochstuhl gehören zur Grundausstattung. *** Bei den unten stehenden Bildern handelt es sich um Wohnbeispiele.

Unterbringung

Die Ferienhäuser über zwei Etagen (CK6/4K6/3K6 [Center Parcs Code VN1003], ca. 65m²) für bis zu 6 Personen verfügen über drei Schlafzimmer, ein Bad mit Badewanne/WC sowie ein Bad mit Dusche/WC, Wohnzimmer mit TV, offene, voll ausgestattete Küche (Herd ohne Backofen) und Holzterrasse mit Gartenmöbeln. Ein Babybett und ein Hochstuhl gehören zur Grundausstattung. *** Bei den unten stehenden Bildern handelt es sich um Wohnbeispiele.

Unterbringung

Die Appartements (CCP/4CP/3CP [Center Parcs Code VN1022], ca. 63m²) für bis zu 4 Personen verfügen über zwei Schlafzimmer eines davon mit TV, Spa-Badezimmer mit Whirlpool, Massagedusche und großer Fensterfront, ein weiteres Bad mit Dusche sowie separates WC, Wohnzimmer mit Kamin, TV, Musikstation, offene, voll ausgestattete Küche (Herd ohne Backofen) und Balkon mit Gartenmöbeln. Ein Babybett und ein Hochstuhl gehören zur Grundausstattung. *** Bei den unten stehenden Bildern handelt es sich um Wohnbeispiele.

Unterbringung

Die Ferienhäuser (CCN/C4N/C3N [Center Parcs Code VN1032], ca. 67m²) für bis zu 4 Personen verfügen über zwei Schlafzimmer davon eines mit TV, Wohnzimmer mit Kamin und TV, ein Spa-Badezimmer mit Whirlpool, Massagedusche und großer Fensterfront, ein Bad mit Dusche/WC sowie ein weiteres separates WC, offene, voll ausgestattete Küche (Herd ohne Backofen) sowie Terrasse mit Gartenmöbeln. Ein Babybett und ein Hochstuhl gehören zur Grundausstattung. *** Ein Babybett und ein Hochstuhl gehören zur Grundausstattung. 2. Babybett/2. Hochstuhl müssen vorab kostenpflichtig dazu gebucht werden. *** Bei den unten stehenden Bildern handelt es sich um Wohnbeispiele.

Unterbringung

Die Appartements (CCA/4CA/3CA [Center PArcs Code VN1051], ca. 37 m²) für bis zu 2 Personen verfügen über ein Schlafzimmer mit TV, ein Bad mit Badewanne, separates WC, Wohnzimmer mit TV, offene, voll ausgestattete Küche (Herd ohne Backofen) und Balkon mit Gartenmöbeln. Ein Babybett und ein Hochstuhl gehören zur Grundausstattung. *** Bei den unten stehenden Bildern handelt es sich um Wohnbeispiele.

Unterbringung

Die Appartements (CCB/4CB/3CB [Center Parcs Code VN1052], ca. 52m²) für bis zu 4 Personen verfügt über zwei Schlafzimmer davon eins mit TV, ein Bad mit Badewanne und ein Bad mit Dusche, separates WC, Wohnzimmer mit TV, voll ausgestattete Küche (Herd ohne Backofen) sowie Balkon mit Gartenmöbeln. Ein Babybett und ein Hochstuhl gehören zur Grundausstattung. *** Bei den unten stehenden Bildern handelt es sich um Wohnbeispiele.

Unterbringung

Die Ferienhäuser (CCC/4CC/3CC [Center Parcs Code VN1062], ca. 57m²) für bis zu 4 Personen verfügen über zwei Schlafzimmer davon eins mit TV, ein Bad mit Badewanne, ein Bad Dusche sowie separates WC, Wohnzimmer mit Kamin und TV, offene, voll ausgestattete Küche (Herd ohne Backofen) sowie Holzterrasse mit Gartenmöbeln. *** Bei den unten stehenden Bildern handelt es sich um Wohnbeispiele.

Hinweis

Bitte beachten Sie, dass es auch nach der Wiederaufnahme des Hotelbetriebes je nach der weiteren regionalen Entwicklung der Ausbreitung des Corona-Virus vor Ort zu zum Teil auch kurzfristigen Einschränkungen des Leistungsspektrums aufgrund von behördlichen Anordnungen kommen kann. *** Der Aufenthalt von Minderjährigen ist nur in Verbindung mit mindestens einer volljährigen Person gestattet! ************************************** Check-in: ab 15 Uhr Check-out: bis 10 Uhr ************************************** Der Log-In über die Center Parcs App ist nicht möglich. Zusatzleistungen wie Aktivitäten, E-Cars etc. sind ausschließlich vor Ort buch- und zahlbar. ***************************************************** Möglicherweise sind nicht alle Bereiche des Parks und der Ferienhäuser barrierefrei zugänglich. ************************************* Vor der Anreise kann ein Online Check-in durchgeführt werden unter dem folgenden Link: http://checkin.villagesnature.com/de-de ************************************** Kostenfreie Parkplätze (jeweils nach Verfügbarkeit, Parklätze liegen außerhalb der Anlage). ************************************** Die Kurtaxe ist bereits inklusive für alle angemeldeten Teilnehmer. ************************************** >BUCHUNGSANLEITUNG< In Ihrem Park sind drei unterschiedliche Aufenthalte buchbar: Week (Mo-Mo oder Fr-Fr), Midweek (Mo-Fr) oder Weekend (Fr-Mo). Je nach gewünschtem Aufenthalt sind unterschiedliche Unterkunftscodierungen auszuwählen. Beispiel Clan Comfort Cottage 4 Erw.: Bei Buchung für die Week (Mo-Mo oder Fr-Fr) ist die Codierung „CK4", bei Buchung für die Midweek (Mo-Fr) ist die Codierung „4K4" und bei Buchung für das Weekend (Fr-Mo) ist die Codierung „3K4" auszuwählen. Die Ziffern beziehen sich also auf die Anzahl der Tage und nicht auf die Anzahl der Personen. ACHTUNG: Bei den Comfort- und Premium-Ferienhäusern bezieht sich die letzte Ziffer auf die Anzahl der Tage und die erste Ziffer auf die mögliche Maximalbelegung. **************************************

Hinweis

Center Parcs Villages Nature Paris Route de Villeneuve 77700 Bailly-Romainvilliers

Saisonhinweis

Sommer: 1.5.-31.10. Winter: 1.11.-30.4. **********************

De informatie over deze reis kan afwijken per vertrekdatum. Exacte informatie over verzorging, kamers, transfers e.d. krijg je na het controleren van de door jou geselecteerde reis.

Faciliteiten

Disclaimer: dé VakantieDiscounter besteedt veel zorg en aandacht aan het up-to-date houden van deze informatie. Echter, zowel faciliteiten als eventuele kosten veranderen met grote regelmaat. Aan dit overzicht kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

Weer & klimaat

 • JAN
  7 max 2 uur
  16 dgn
  15
 • FEB
  9 max 3 uur
  13 dgn
  15
 • MRT
  12 max 4 uur
  15 dgn
  15
 • APR
  15 max 7 uur
  14 dgn
  16
 • MEI
  19 max 8 uur
  11 dgn
  17
 • JUN
  24 max 10 uur
  9 dgn
  20
 • JUL
  29 max 9 uur
  7 dgn
  23
 • AUG
  28 max 8 uur
  9 dgn
  25
 • SEP
  23 max 6 uur
  10 dgn
  23
 • OKT
  17 max 4 uur
  11 dgn
  20
 • NOV
  11 max 3 uur
  12 dgn
  18
 • DEC
  8 max 2 uur
  13 dgn
  16
Bron: KNMI Climate

Omgeving

Klantbeoordelingeni


6.9
uit 4.781 beoordelingen
ligging
7.7
service
5.1
eten
4.0
kamers
4.2
Netheid
2.2
sfeer
4.0
wifi
5.2
ontbijt
3.8