• Boek gemakkelijk online
 • Géén boekingskosten
 • 7 dagen per week geopend

Flamingo Grand *****

Bulgarije - Dobrich - Albena

Vergelijk de laagste prijzen:

reisduur
dagen

Uw vakantie
Foto van de accomodatie

Uw vakantie wordt gecontroleerd

i340p.p.
incl. vlucht
vertrek
vrijdag 21 mei 2021
terugkomst
woensdag 26 mei 2021 (6 dagen)
luchthaven
Düsseldorf
verzorging
Halfpension

Over deze accommodatie:

Flamingo Grand *****

Onderstaande beschrijving is automatisch vertaald en kan onvolkomenheden bevatten. De originele beschrijving kunt u vinden na deze vertaalde tekst.Algemene beschrijving:
Ongeveer 150 m van het privé zandstrand ligt in het hotel Flamingo Grand Hotel and Spa, dat van juli tot oktober elke 30 minuten met elkaar verbonden is door een gratis pendeldienst. Op het strand zijn parasols en ligstoelen gratis beschikbaar. De stad Varna ligt op ongeveer 33 km afstand (Balchik ongeveer 15 km, Dobrich ongeveer 45 km). De winkelfaciliteiten bevinden zich op ongeveer 200 m van het hotel en er is ook een supermarkt in de buurt van het hotel. Het is slechts 100 m van het hotel naar de dichtstbijzijnde bars en restaurants. Ook de dichtstbijzijnde disco ligt op ongeveer 100 m afstand. De volgende attracties zijn te bereiken vanaf het hotel: Cape Kaliakra (ca. 50 km verderop), Golden Sands (ca. 12 km verderop), Aladja Klooster (ca. 15 km verderop), Botanic Garden (ca. 15 km verderop) en Sveti Konstantin (ca. 22 km verderop). Voor mobiliteit tijdens uw vakantie zijn er een taxistandplaats (ongeveer 10 m afstand), een bushalte (ongeveer 800 m afstand) en een autoverhuurbedrijf. Locaties verder weg zijn te bereiken via het station in een afstand van ongeveer 35 km. De luchthaven (VAR) ligt op ongeveer 42 km afstand. Het hotel en de luchthaven zijn met elkaar verbonden door een shuttle (tegen betaling). Een andere luchthaven (BOJ) ligt op ongeveer 148 km afstand.

Hygiëne- en veiligheidsmaatregelen
Om de gezondheid van de gasten te beschermen, worden in het hotel de volgende hygiëne- en beschermende maatregelen genomen: Naleving van de who-aanbevelingen en lokale wetten, opgeleid en uitgerust personeel met hygiëne- en beschermingsmaatregelen, veilige toegang met sanitaire controles voor leveranciers en medewerkers, vervangingsbeleid van het personeel, handontsmettingsmiddel beschikbaar op alle gebieden, intensieve reinigings- en ontsmettingsprotocollen voor alle gebieden, interne medische diensten, bagagevervoer door het personeel, beschermende schermen (receptie en conciërgeruimte), desinfectietapijten bij de hoofdingang, roomservice inbegrepen (Half Board), gecontroleerd toegangsrestaurant (beperkte toegang), gecontroleerde toegangsbar (beperkte toegang), buffetalternatieven (beschermende schermen, begeleid buffetservice, Show-Cooking), intensiveringscontrole in chloreringsniveaus en ontsmettingsprotocollen voor zwembaden, minimaal 2 m tussen ligbedden, zelfbeschermende uitrusting beschikbaar voor gasten (handontsmetingsmiddel , maskers), temperatuurcontrolemaatregelen voor gasten, schone en ontsmette kamers, intensivering van desinfectie- en reinigingsprotocollen, dagelijkse ruimtedesinfectie, 24 uur tijd tussen uitchecken en inchecken; huishoudelijk personeel uitgerust met zelfbeschermende uitrusting, nieuwe luchtbehandelingen (ozonbehandeling), dagelijkse verandering van handdoeken, verzekerd van sociale distantiëring bij Kids Club, hygiëneprotocollen en controletoegang bij Kids Club (beperkte toegang), aangepaste activiteiten bij Kids Club, gereduceerde groepen en begeleide activiteiten bij Kids Club, alleen buitenactiviteiten bij Kids Club, verbeterde hygiëneprotocollen die zijn gewaarborgd in Spa en Wellness, aangepaste Spa- en Wellness-ontspanningsruimtes en aangepaste Spa / Wellness-behandelingen.

Faciliteiten:
Het 5-sterrenresort van 10 verdiepingen, dat in 2018 gedeeltelijk is gerenoveerd, heeft in totaal 263 kamers. Het biedt haar gasten een receptie (inchecken vanaf 14:00 uur, uitchecken tot 11:00 uur), een lobby met bar, 5 liften, airconditioning, een kluis (gratis), coiffeur, een minimarkt, diverse andere winkels, discotheek (geopend van 21:30 - 04:00), een parkeerplaats (tegen betaling) en een geldvoorziening veranderen. Voor de maaltijden zijn er drie restaurants (voorzien van airconditioning). In een totaal 3 bars, u ontspannen in de avond in goed gezelschap. WiFi is gratis beschikbaar. Voor gasten met een lichamelijke handicap heeft het hotel een barrièrevrije toegang en een aantal rolstoeltoegankelijke badkamers. Kamerreiniging is gratis. Roomservice, was- en strijkservice en medische service zijn tegen betaling beschikbaar.

Zwembad:
In de buitenruimte van het hotel, ontworpen in traditionele stijl, vindt u 3 zoetwaterzwembaden met een apart kinderzwembad (geopend van juni tot september). Hier zijn parasols en ligstoelen gratis beschikbaar. Een bar bij het zwembad biedt gasten verfrissende drankjes.

Maaltijden:
Ontbijt (van 07:30 - 10:30) aan het buffet. Halfpension: ontbijt en diner (kindermenu's ook beschikbaar). All-inclusive: Een maaltijd in de a la carte restaurant en gratis minibar in uw kamer ( beperkt).

Sport en vrije tijd:
Sport en entertainment: Tennis (tegen betaling, ongeveer 200 m afstand), biljart (tegen betaling), tafeltennis (gratis), voetbal, fitness, volleybal en beachvolleybal. Op ongeveer 200 meter afstand van het hotel worden watersportactiviteiten aangeboden zoals jetskiën (deels van lokale aanbieders). Een golfbaan ligt op ongeveer 12 km van het hotel. Fietsverhuur. Spa met zonneterras, sauna, whirlpool, stoombad en massages beschikbaar voor een vergoeding. Entertainment voor volwassenen: activiteitenprogramma met avondshows en live muziek. In het buitengebied van het hotel is er een speeltuin voor kinderen. Kinderbegeleiding: activiteitenprogramma voor kinderen (van 4 t/mijn en 12 jaar) en miniclub voor kinderen (van 4 t/zij). Speelkamer.

Aanvullende informatie:
Voor bepaalde faciliteiten, voorzieningen of activiteiten kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Sommige diensten zijn afhankelijk van de lokale klimatologische omstandigheden en het seizoen. Gesproken talen: Engels, Duits en Frans. Geaccepteerde betaalmethoden: Visa, Euro / MasterCard en JCB. Sommige diensten en faciliteiten kunnen worden gesloten of aangeboden met beperkingen als gevolg van COVID19 Preventie meting. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden toegepast.

Standaard Penthouse (balkon of terras):
De modern ingerichte kamers met woonkamer Met tweepersoonsbed, slaapbank als extra bed, babybedje (gratis), tapijt, betegelde vloer, jacuzzi, gedeeld zwembad, balkon of terras, verwarming (centraal gecontroleerd), waterkoker (gratis), minibar (indien van toepassing, tegen betaling), internet (gratis) en veilig (gratis) en centraal gecontroleerde airconditioning. Badkamer met bad en douche.

Double Deluxe Studio:
Met gedeeld zwembad en flatscreen zat TV. Kamergrootte: 50 m².

Double Deluxe Studio (balkon):
De comfortabele ingerichte kamers zijn uitgerust met tweepersoonsbed, slaapbank als extra bed, babybed (gratis), tapijt, betegelde vloer, gedeeld zwembad, balkon of terras, verwarming (centraal gecontroleerd), waterkoker (gratis), minibar (tegen betaling), internet (gratis) en veilig (gratis) en centraal gecontroleerde airconditioning. Badkamer met bad en douche.

Standaard studio:
Met gedeeld zwembad, minibar (indien van toepassing, tegen betaling) en flatscreen zat TV. Kamergrootte: 50 m².

Standaard studio (balkon of terras):
Met tweepersoonsbed of eenpersoonsbed, slaapbank als extra bed, babybed (gratis), gedeeld zwembad, balkon of terras, verwarming (centraal geregeld), internet (gratis) en veilig (gratis) en centraal geregelde airconditioning. Badkamer met douche.

SingleUse Standard Studio (balkon of terras):
Met tweepersoonsbed of eenpersoonsbed, babybed (gratis), gedeeld zwembad, balkon of terras, verwarming (centraal geregeld), waterkoker (gratis), minibar (indien van toepassing, tegen betaling), internet (gratis) en veilig (gratis) en centraal gecontroleerde airconditioning. Badkamer met bad en douche.

Superieure studio:
Met tweepersoonsbed, slaapbank als extra bed, babybed (gratis), tapijt, betegelde vloer, gedeeld zwembad, verwarming (centraal gecontroleerd), waterkoker (gratis), minibar (indien van toepassing, tegen betaling), veilig (gratis) en flatscreen zat TV evenals centraal gecontroleerde airconditioning. Badkamer met bad en douche (grootte van de kamer: 50 m²).

Superior Studio (balkon of terras):
De comfortabele ingerichte kamers zijn uitgerust met tweepersoonsbed of eenpersoonsbed, slaapbank als extra bed, babybed (gratis), tapijt, betegelde vloer, gedeeld zwembad, balkon of terras, verwarming (centraal gecontroleerd), waterkoker (gratis), minibar (indien van toepassing, tegen betaling), internet (gratis) en veilig (gratis) en centraal gecontroleerde airconditioning. Badkamer met bad en douche.Meer dan 1 200 parkeerplaatsen zijn voorzien in de blauwe zone. Het busstation parkeren verhoogde ook zijn capaciteit tot 800 parkeerplaatsen, met elektrische pendeldienst gaan gratis op twee routes. De bekende attractietreinen zullen ook beschikbaar zijn met een speciale prijs van het ticket - 3 BGN.

Een tweede roltrap naar de winkelstraat en het strand zal openen in mei voor het comfort van onze gasten in park zone hotels. Deze twee faciliteiten zullen ook helpen onze gasten geparkeerd in de gratis Lazur gebied.

Blauwe Zone – 10lv. ; Groene Zone – 20lv.

Het nieuwe beleid treedt in werking vanaf 05.05.2018, de groene zone zal actief zijn in de periode van 25.05 tot 30.09.2018.

* Prijzen zijn inclusief 2 ligbedden en 1 paraplu op het strand.

Originele tekst:General description:
Approx. 150 m from private sandy beach is located the hotel Flamingo Grand Hotel and Spa , linked from July to October every 30 minutes by a free shuttle service. At the beach, there are sun umbrellas and sun loungers free of charge available. The town Varna is around 33 km away (Balchik around 15 km, Dobrich around 45 km). Shopping facilities are located approx.200 m from the hotel, and also a supermarket is in the vicinity of the hotel. It is only 100 m from the hotel to the nearest bars and restaurants. Also the nearest disco is around 100 m away. The following attractions can be reached from the hotel: Cape Kaliakra (approx. 50 km away), Golden Sands (approx. 12 km away), Aladja Monastery (approx. 15 km away), Botanic Garden (approx. 15 km away) and Sveti Konstantin (approx. 22 km away). For mobility during your holiday, there are a taxi rank (around 10 m away), a bus stop (approx. 800 m away) and a car rental company. Locations further away can be reached via the railway station in a distance of around 35 km. The airport (VAR) is approx. 42 km away. The hotel and airport are linked by a shuttle (for a fee). Another airport (BOJ) is located approx. 148 km away.

Hygiene and safety measures
In order to protect the health of the guests, the following hygiene and protective measures are taken in the hotel: Compliance of the WHO recommendations and local laws, trained and equipped staff with hygiene and protection measures, safe access with sanitary controls to suppliers and employees, staff replacement policy, hand sanitizer available in all areas, intense cleaning and disinfection protocols for all areas, in-house medical services, luggage transportation by the staff, protective screens (reception and concierge area), disinfection carpets at main door, room service included (Half Board), controlled access restaurant (limited entry), controlled access bar (limited entry), buffet alternatives (protective screens, assisted buffet service, Show-Cooking), intensification control in chlorination levels and disinfection protocols for pools, minimum 2m between sun beds, self-protecting gear available for guests (hand sanitizer, masks), temperature control measures for guests, clean and sanitized rooms, intensification of disinfection / cleaning protocols, daily room disinfection, 24h time between check-out and check-in, housekeeping staff equipped with self-protecting gear, new air treatments (ozone treatment), daily change of towels, ensured social distancing at Kids Club, hygiene protocols and control access at Kids Club (limited entry), adapted activities at Kids Club, reduced groups and guided activities at Kids Club, only outdoor activities at Kids Club, enhanced hygiene protocols ensured at Spa and Wellness, adapted Spa and Wellness relax areas as well as adapted Spa / Wellness treatments.

Amenities:
Partially renovated in 2018, the 10-storey 5-star resort has 263 rooms in total. It offers de reisaanbieder guests a reception (check-in from 14:00, check-out until 11:00), a lobby with bar, 5 lifts, air conditioning, a safe (for free), coiffeur, a mini market, various other shops, discotheque (open from 21:30 - 04:00), a parking area (for a fee) and a money changing facility. For the meals, there are three restaurants (air-conditioned). In a total 3 bars, you can relax in the evening in good company. WiFi is available for free. For guests with physical disabilities the hotel has a barrier-free access and a number of wheelchair accessible bathrooms. Room cleaning is free of charge. Room service, laundry / ironing service and medical service are available for a fee.

Pool:
In the outdoor area of the hotel, designed in traditional style, you will find 3 fresh water pools with a separate children´s pool (open from June to September). Here, there are sun umbrellas and sun loungers for free available. A bar at the pool offers guests refreshing beverages.

Meals:
Breakfast (from 07:30 - 10:30) from the buffet. Half board: breakfast and dinner (children`s menus also available). All inclusive: One meal in the a la carte restaurant and free minibar in your room (limited).

Sport and Leisure:
Sports and entertainment: Tennis (for a fee, approx. 200 m away), billiards (for a fee), table tennis (for free), football, fitness, volleyball and beach volleyball. Approx. 200 m away from the hotel watersports activities such as jet skiing are on offer (partly from local providers). A golf course is located approx. 12 km from the hotel. Bicycle rental. Spa area with sun terrace, sauna, whirlpool, steam bath and massages available for a fee. Entertainment for adults: activity programme with evening shows and live music. In the outside area of the hotel there is a play area for children. Child supervision: activity programme for children (from 4 - 12 years) and mini club for children (from 4 - 12 years). Gaming Room.

Additional information:
Additional fees may apply for certain facilities, amenities or activities. Some services depend on the local climatic conditions and the season. Languages spoken: English, German and French. Accepted methods of payment: Visa, Euro / MasterCard and JCB. Some services and facilities might be closed or offered with restrictions due to COVID19 Prevention measurement. Changes can be applied without previous notice.

Standard Penthouse (Balcony or Terrace):
The modern furnished rooms with living room With double bed, sofa bed as extra bed, baby cot (for free), carpet, tiled floor, jacuzzi, shared pool, balcony or terrace, heating (centrally controlled), kettle (for free), minibar (where applicable, for a fee), internet (for free) and safe (for free) as well as centrally controlled air conditioning. Bathroom with bathtub and shower.

Double Deluxe Studio:
With shared pool and flat screen sat TV. Room size: 50 m².

Double Deluxe Studio (Balcony):
The comfortable furnished rooms are equipped with double bed, sofa bed as extra bed, baby cot (for free), carpet, tiled floor, shared pool, balcony or terrace, heating (centrally controlled), kettle (for free), minibar (where applicable, for a fee), internet (for free) and safe (for free) as well as centrally controlled air conditioning. Bathroom with bathtub and shower.

Standard Studio:
With shared pool, minibar (where applicable, for a fee) and flat screen sat TV. Room size: 50 m².

Standard Studio (Balcony or Terrace):
With double bed or single bed, sofa bed as extra bed, baby cot (for free), shared pool, balcony or terrace, heating (centrally controlled), internet (for free) and safe (for free) as well as centrally controlled air conditioning. Bathroom with shower.

SingleUse Standard Studio (Balcony or Terrace):
With double bed or single bed, baby cot (for free), shared pool, balcony or terrace, heating (centrally controlled), kettle (for free), minibar (where applicable, for a fee), internet (for free) and safe (for free) as well as centrally controlled air conditioning. Bathroom with bathtub and shower.

Superior Studio:
With twin bed, sofa bed as extra bed, baby cot (for free), carpet, tiled floor, shared pool, heating (centrally controlled), kettle (for free), minibar (where applicable, for a fee), safe (for free) and flat screen sat TV as well as centrally controlled air conditioning. Bathroom with bathtub and shower (room size: 50 m²).

Superior Studio (Balcony or Terrace):
The comfortable furnished rooms are equipped with double bed or single bed, sofa bed as extra bed, baby cot (for free), carpet, tiled floor, shared pool, balcony or terrace, heating (centrally controlled), kettle (for free), minibar (where applicable, for a fee), internet (for free) and safe (for free) as well as centrally controlled air conditioning. Bathroom with bathtub and shower.More than 1 200 parking places are provided in the blue zone. The bus station parking also increased de reisaanbieder capacity to 800 parking places, with electric shuttle service going free of charge on two routes. The well-known attraction trains will be also available with a special price of the ticket - 3 BGN.

A second escalator to the shopping street and the beach will open in May for the comfort of our guests in park zone hotels. These two facilities will also help our guests parked in the free Lazur area.

Blue Zone – 10lv. ; Green Zone – 20lv.

New policy takes effect from 05.05.2018, the green zone will be active in the period from 25.05 to 30.09.2018.

* Rates include 2 sunbeds and 1 umbrella on the beach.

De informatie over deze reis kan afwijken per vertrekdatum. Exacte informatie over verzorging, kamers, transfers e.d. krijg je na het controleren van de door jou gekozen reis.

Faciliteiten

Disclaimer: dé VakantieDiscounter besteedt veel zorg en aandacht aan het up-to-date houden van deze informatie. Echter, zowel faciliteiten als eventuele kosten veranderen met grote regelmaat. Aan dit overzicht kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

Weer & klimaat

 • JAN
  4 max 2 uur
  8 dgn
  8
 • FEB
  5 max 3 uur
  8 dgn
  8
 • MRT
  10 max 4 uur
  8 dgn
  8
 • APR
  15 max 6 uur
  9 dgn
  12
 • MEI
  23 max 7 uur
  11 dgn
  16
 • JUN
  25 max 8 uur
  8 dgn
  20
 • JUL
  28 max 9 uur
  7 dgn
  25
 • AUG
  28 max 9 uur
  5 dgn
  26
 • SEP
  23 max 7 uur
  5 dgn
  23
 • OKT
  18 max 5 uur
  5 dgn
  20
 • NOV
  12 max 3 uur
  7 dgn
  15
 • DEC
  6 max 2 uur
  9 dgn
  12
bron: KNMI Climate

Omgeving

Klantbeoordelingen vani


7.0 Goed
uit 6.753 beoordelingen
ligging
8.3
service
6.3
eten
5.0
kamers
3.5
Netheid
2.4
sfeer
2.7
wifi
2.9
ontbijt
4.8