Zoover Awards 2016

Winnen we voor de tweede keer op rij de Zoover Award voor beste online reisbureau?

Trots als een pauw waren we vorig jaar; op 16 april kregen we de Zoover Award voor beste online reisbureau uitgereikt. Ons uitgebreide aanbod, de nieuwe website en de stappen die we hebben gemaakt met onze klantenservice wierpen hun vruchten af. En nu zijn we weer genomineerd voor de Zoover Awards 2016.

Over de Zoover Awards 2016

Zoover Awards 2016De Zoover Awards zijn sinds 2009 een bekend (en belangrijk!) fenomeen in de reiswereld. Elk jaar kan er in meer dan tien categorieën gestemd worden op o.a. touroperators, online reisbureaus, hotelketens, stedentripaanbieders en bungalowketens.

Dé VakantieDiscounter is dit jaar wederom genomineerd in de categorie beste online reisbureau. In deze categorie zijn er twee awards te winnen:

  • Het beste online reisbureau (de hoogste gemiddelde score)
  • Het populairste online reisbureau (de meeste stemmen)

We willen natuurlijk graag een dubbel feestje en gaan voor beide awards. Mocht jij tevreden zijn met ons aanbod (meer dan 12.500 aanbiedingen in ruim 60 landen), onze voordelige prijzen (o.a. geen boekingskosten) en onze persoonlijke service dan hopen we natuurlijk dat je op ons stemt.

Zo stem je op ons!

Van 10 februari t/m 23 maart 2016 kunnen vakantiegangers stemmen op alle reisorganisaties en dus ook op ons! We zouden het erg fijn vinden als jij Zoover laat weten hoe je ons waardeert.

Daarmee doe je niet alleen ons een plezier, maar ook jezelf. Want onder alle stemmers verloot Zoover drie vakantiepakketten t.w.v. € 300,-. In dit vakantiepakket vind je o.a. een trolley, zonnebril, bluetooth speakers en een headset.

Nu stemmen? Ga snel naar de website van Zoover en maak jouw stem kenbaar!

Ook leuk om te lezen

  • Kiezen maar! De favoriete hotels van onze medewerkersKiezen maar! De favoriete hotels van onze medewerkersHoeveel jaren reiservaring onze medewerkers bij elkaar hebben? Niet te tellen! Wel is duidelijk dat er heel wat kennis ligt. Zeker als het aankomt op hotels. En dan hebben we allemaal zo onze favorieten. Vandaag laten we een aantal medewerkers aan het woord over hun lievelingshotel.
  • Dubai Miracle Garden, een kleurrijke bloementuin middenin de woestijnDubai Miracle Garden, een kleurrijke bloementuin middenin de woestijnDubai zal je keer op keer verrassen; of je nu een tweede, derde of vierde keer gaat. De eerste keer bezoek je waarschijnlijk alle bekende must sees. De tweede en volgende keer is het zaak om de underdogs van de metropool te ontdekken. Miracle Dubai Garden is zo’n plek!
  • Vakantiedagen opmaken? Pak je koffers maar!Vakantiedagen opmaken? Pak je koffers maar!Heb jij dit jaar te weinig vakantiedagen opgenomen en mag je van je baas maar een beperkt aantal dagen meenemen? Je kunt ze opnemen en een paar koude dagen op de bank zitten met een kleedje, goed boek en een kop thee óf je gaat op reis. Wij weten namelijk wel raad met jouw vakantiedagen!

Over de auteur

Laura

Naast haar werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reist Laura graag de wereld over. Om daarna haar reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op haar favorieten-lijstje staan. Ook droomt ze graag weg bij tropische bestemmingen!

3 reacties op “Winnen we voor de tweede keer op rij de Zoover Award voor beste online reisbureau?

  1. Ik heb heel lang gekeken op bijna alle online reisburau’s maar de makkelijkste en overzichtelijkste was voor mij de vakantie discounter. Heb ook via hun geboekt.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *