Zoover awards 2015: worden wij het beste online reisbureau?

Voor wie onze blog regelmatig bezoekt, is waarschijnlijk wel iets opgevallen: aan de rechterkant van het blog hebben wij iets veranderd; en dat ‘iets’ is iets waar wij heel trots op zijn! 

Zoover Awards 2015

Wij zijn genomineerd voor de Zoover Awards 2015 en wel in de categorie: Beste Online Reisbureau! Sinds 2009 zijn de Zoover Awards een bekend begrip in de reisbranche. Via de website van Zoover wordt er gestemd in 23 categorieën. Dit kan van 24 februari tot en met 30 maart. Er zijn twee awards te verdelen, de populairste binnen een categorie (meeste stemmen) en de beste binnen een categorie (hoogste gemiddelde score).

Aangezien dé VakantieDiscounter enorm aan het ontwikkelen is op zowel aanbod, design en functionaliteit, hebben wij nog niet eerder deze prestigieuze award in onze armen kunnen nemen. Dit jaar grijpen we de kans natuurlijk met beide handen!

Stem en win!

Zoover awards 2015Natuurlijk hopen wij dat jullie tevreden klanten zijn van dé VakantieDiscounter en daarom hopen wij dat jullie ons helpen bij het winnen van deze award.

Het enige wat je hoeft te doen is naar deze website te gaan en een korte vragenlijst in te vullen. Tot 30 maart heb je de mogelijkheid te stemmen op het beste online reisbureau. Leuke extra: Jij maakt kans om één van de vijf iPad’s te winnen! Een win-win situatie, althans dat is de bedoeling!

Wij hopen dat jullie tevreden klanten zijn en dat wij deze award verdienen! Alvast bedankt voor je stem en wij zullen duimen dat jíj die iPad wint!

Ook leuk om te lezen

  • 6 gouden tips voor een romantische vakantie op Mauritius6 gouden tips voor een romantische vakantie op MauritiusMauritius had geduchte concurrenten als de Malediven, de Seychellen en Jamaica en toch is het het eiland gelukt; ze zijn tijdens de 25e editie van de World Travel Awards uitgeroepen tot meest romantische bestemming ter wereld. Terecht? Ja!
  • Kiezen maar! De favoriete hotels van onze medewerkersKiezen maar! De favoriete hotels van onze medewerkersHoeveel jaren reiservaring onze medewerkers bij elkaar hebben? Niet te tellen! Wel is duidelijk dat er heel wat kennis ligt. Zeker als het aankomt op hotels. En dan hebben we allemaal zo onze favorieten. Vandaag laten we een aantal medewerkers aan het woord over hun lievelingshotel.
  • De leukste kerstmarkten in België: waar moet je zijn?De leukste kerstmarkten in België: waar moet je zijn? Hoewel Duitsland wordt gezien als het walhalla van de kerstmarkten vind je ook bij onze zuiderburen een hoge dosis kerstsfeer. We nemen je mee naar de leukste kerstmarkten in België. Ga je voor Brussel, Leuven, Brugge, Gent of Antwerpen?

Over de auteur

Anouk

Anouk werkt bij dé VakantieDiscounter als product specialist. Ze vindt het heerlijk om te reizen en vervolgens haar ervaringen te delen en (hopelijk) jullie te enthousiasmeren!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *