Zoover Award 2017 gewonnen

3x is feest! Ook in 2017 het beste reisbureau van Nederland!

De champagne vloeide rijkelijk en de vlaggen gingen uit. Nou ja, figuurlijk dan. Want voor de derde keer op rij sleepten we een Zoover Award in de wacht. We zijn hét online reisbureau van Nederland. Volgens jullie! En daar zijn we apetrots op.

Over de Zoover Awards 2017

Al sinds 2009 zijn de Zoover Awards een begrip in Nederland; win je als Nederlandse reisorganisatie een van de awards, dan krijg je erkenning voor je harde werken en weet je dat je gewaardeerd wordt door je klanten. Al twee jaar mochten wij door de waardering van onze klanten een award ophalen bij Zoover; als beste (2015) en als populairste (2016) reisbureau van Nederland.

Gewonnen!

Dit jaar was er geen beste of populairste meer, maar alleen een overall winnaar in 10 categorieën. Net als voorgaande jaren waren we genomineerd in de categorie online reisbureau. Geduchte concurrenten. Gelukkig konden we rekenen op jullie, onze trouwe klanten. Met dank aan al jullie stemmen hebben we nu drie awards op een rij op een ereplekje staan in ons kantoor aan de Herengracht.

Ons succes delen we graag!

Ere wie ere toekomt; jullie stemmen hebben ons naar de top gebracht. En dus delen we ons succes graag met jullie!

De komende weken maak je via onze Facebook-pagina kans op een droomreis; een 5-daagse stedentrip naar New York voor twee personen. Inclusief vlucht en hotel! Wow. het is dat we als medewerkers zelf uitgesloten zijn van deelname. Doe jij wél mee?

Toevoeging mei 2017: inmiddels is de winnares van deze actie bekend. Heel veel plezier!

Nogmaals dank, driedubbel dank. Wij gaan ondertussen hard aan het werk om volgend jaar wéér te winnen. En om jullie in 2017 weer een geweldige vakantie te laten beleven!

P.S. Heb jij geen Facebook? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief. Dan maak je ook op die manier nog kans!

Ook leuk om te lezen

  • Zoover Awards 2016: we zijn het populairste online reisbureau Zoover Awards 2016: we zijn het populairste online reisbureau Heel wat nagels zijn er de afgelopen dagen gesneuveld; nog een paar dagen en we zouden horen of we door de tweede keer op rij naar huis mochten met een Zoover Award. En ja; een tweede award staat nu te pronken op kantoor. We zijn het populairste online reisbureau van Nederland!
  • Zoover Awards 2015: we zijn het beste online reisbureau!Zoover Awards 2015: we zijn het beste online reisbureau! Op zoek naar het beste online reisbureau? Met een 9.0 kwam dé VakantieDiscounter tijdens de uitreiking van de Zoover Awards 2015 als beste uit de bus. Wat zijn we trots!
  • Vakantie met een knipoog; onze nieuwste commercialsVakantie met een knipoog; onze nieuwste commercialsKen je de slogan uit onze tv-commercial van vorig jaar nog, Boeken zonder vloeken? Hij bleef hangen bij menig vakantieganger. Missie geslaagd! Toch gooien we het dit jaar over een andere boeg. Geen vakantiefrustraties, maar korte, krachtige filmpjes. Met een knipoog!

Over de auteur

Laura

Naast haar werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reist Laura graag de wereld over. Om daarna haar reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op haar favorieten-lijstje staan. Ook droomt ze graag weg bij tropische bestemmingen!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *