Escaperooms Kreta

Zon, feestjes & escaperooms op Kreta

Ben jij een millenial en op zoek naar een unieke vakantie? Wij hebben hét hotel voor jou gevonden. Eerder dit jaar opende Cooks Club Hersonissos Crete haar deuren. Naast dat je hier ultiem kunt genieten onder de Griekse zon heeft het hotel vele extra’s. Wat dacht je van maar liefst drie escaperooms?

Cooks Club Hersonissos Crete in het kort

Met ruim 15.000 hotels in ons aanbod dachten we alles wel gezien te hebben. Tot eerder dit jaar Cooks Club Hersonissos Crete werd geopend. Het hotel op Kreta heeft een eigentijds karakter en een trendy stijl zonder dat dit ten koste gaat van sfeer. Rust vind je er ook, want er zijn nog geen 150 moderne kamers én het hotel hanteert een adults only formule.

Wat je kunt verwachten? Eigenlijk alles waarvan de eigenaren denken dat millenials er op zitten te wachten. Naast rust en geen schreeuwende kinderen betekent dat bijv. een casual manier van dineren, hippe tunes van dito DJ’s, een zwembad met cocktailbar en gratis WiFi.

Een kijkje in de escaperooms

Maken deze faciliteiten het hotel écht zo uniek? Nee, dat zit hem in nog meer toffe extra’s, waaronder drie unieke escaperooms. Het hotel speelt hiermee direct in op de populariteit van escaperooms in ons land. Wist je dat er in Nederland al meer dan 600 zijn inmiddels?

De escaperooms van Cooks Club Hersonissos Crete zorgen ervoor dat je jouw hersenen 50 minuten lang (of korter als je het goed doet!) optimaal moet kraken. Of het nu in de Funny Scare Room, de Count Down Room of The Box is; er zullen allerhande codes en raadsels opgelost moeten worden binnen de gegeven tijd.

Escaperooms Kreta

Sla de stress eruit

Heb je wel eens van een Rage Room gehoord? Een bekend fenomeen in Amerika en nog iets minder bekend in Nederland. Rage Rooms geven je de mogelijkheid om tegen een muur te slaan, objecten kapot te slaan en met dingen te gooien. Afhankelijk van hoe deze is ingericht natuurlijk. Doel: alle stress kwijtraken. En dat is nu precies waar vakantie voor bedoeld is. Cooks Club Hersonissos Crete pakt het hiermee dubbelop aan!

En wat is een hotel voor millenials zonder technologische snufjes? Je vindt in dit bijzondere hotel dan ook drie speciale VR rooms, waar je d.m.v. de nieuwste technologie een live-adventure game kan spelen. Alleen of met zijn allen, want de kamers kunnen aan elkaar verbonden worden.

Houd je van feestjes, maar niet van massaal? Cooks Club Hersonissos Crete heeft een privéclub die je samen met jouw vrienden (max. 10) voor een avondje kunt afhuren. Incl. een ruime muziekbibliotheek, videoscherm en glitterbal. De ruimte is geluidsdicht, dus hoe lang je ook door wilt gaan, andere hotelgasten hebben er geen last van.

De omgeving ontdekken

Escaperooms Kreta omgevingCooks Club Hersonissos Crete is uniek en we snappen dat je er veel tijd zou willen doorbrengen tijdens jouw vakantie. Maar vergeet ook niet om de omgeving te ontdekken. Daarvoor zijn namelijk genoeg opties!

  • Het strand ligt op slechts 250 meter van Cooks Club Hersonissos Crete. Aan het strand vind je gezellige terrasjes en restaurants.
  • In Chersonissos verblijven betekent niet alleen een feestje in het hotel zelf, maar ook daarbuiten. Er zijn talloze uitgaansgelegenheden en ’s middags begint het feest al op het bekende Star Beach.
  • De leukste manier om de omgeving te ontdekken, is per huurauto. Er zijn echter ook mogelijkheden voor bijv. een jeepsafari.

Weten wat dit unieke hotel nog meer te bieden heeft? Bekijk onze uitgebreide pagina over Cooks Club Hersonissos Crete.

Fotografie: OsmStudio | Shutterstock

Over de auteur

Laura

Naast haar werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reist Laura graag de wereld over. Om daarna haar reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op haar favorieten-lijstje staan. Ook droomt ze graag weg bij tropische bestemmingen!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *