Mooiste hotels Chersonissos

Check! De mooiste hotels in Chersonissos

Chersonissos is – dankzij het succes van de serie Oh Oh Cherso – nog steeds een van de populairste badplaatsen onder Nederlandse vakantiegangers. Wil jij op vakantie naar de bruisende badplaats op Kreta? Speciaal voor jou zetten we de mooiste hotels in Chersonissos op een rij!

Indigo Inn Casa

Wij zijn dol op de boho-chique inrichting van Indigo Inn Casa. Dit is wat ons betreft dan ook een van de mooiste hotels in Chersonissos. Je kunt er rekenen op drie relaxte zwembaden en er is een hoofdzwembad met wat meer reuring. Rondom staan comfortabele ligbedden klaar met echt dikke kussens. Ideaal voor een middagdutje! Dit hotel is – dankzij de adults only formule – sowieso een oase van rust in het soms hectische Chersonissos.

De ligging is een van de grootste pluspunten van Indigo Inn Casa. Je verblijft aan de hoofdstraat met diverse restaurants, bars en uitgaansgelegenheden binnen handbereik. Het dichtstbijzijnde strand ligt op ca. 5 minuten lopen!

Collega Anouk testte Indigo Inn Casa voor je

Mooiste hotels Chersonissos - Indigo Inn Casa
Indigo Inn Casa is niet alleen een van de mooiste hotels in Chersonissos, het is ook nog eens een van onze nieuwste pareltjes

Akasha Beach Hotel

Luxe to the max! Zeker weten dat jij na een vakantie in Akasha Beach Hotel nooit meer naar huis wilt. Dit stijlvolle urban-chique ingerichte hotel in Chersonissos heeft alles in huis voor een geslaagde vakantie.

Allereerst de luxe kamers! De standaardkamers zijn al prachtig en voorzien van alle gemakken, als een airco, gratis WiFi, koffie- en theefaciliteiten, badjassen en slippers en een balkon of terras. Voor wie graag iets meer luxe heeft zijn er ook kamers met zeezicht, jacuzzi op het balkon of zelfs een privézwembadje te boeken.

Fijne faciliteiten van Akasha Beach Hotel zijn het zwembad voor algemeen gebruik, het verwarmde binnenzwembad en de restaurants met Griekse en internationale gerechten. Hier geniet je onbeperkt van als je boekt o.b.v. all inclusive. En dan ligt de beachbar met ligbedden en parasols ook nog eens praktisch voor de deur én geniet je elke avond van een prachtige zonsondergang vanaf het terras.

Mooiste hotels Chersonissos - Akasha Beach Hotel
Waarom we Akasha Beach Hotel tot een van de mooiste hotels in Chersonissos hebben benoemd? Check die ligbedjes!

The Nest Resort

Op zoek naar een kleinschalig hotel in Chersonissos? Het mooie The Nest Resort beschikt over ongeveer 20 prachtige kamers. Deze zijn van alle gemakken voorzien en bieden naar wens zeezicht. Ga je voor extra luxe? Kies dan voor een van de villa’s met keuken, zeezicht én privézwembad.

Voor ultieme ontspanning boek je een afspraak in het wellnesscentrum, waar je geniet van o.a. een sauna, hammam, binnenzwembad en massages. Relaxen kan ook tijdens een lesje yoga of pilates. In het restaurant staan typisch Griekse gerechten op het menu, bereid met verse lokale ingrediënten.

Mooiste hotels Chersonissos - The Nest Resort
Op zoek naar een kleinschalig hotel in Chersonissos? Check het mooie The Nest Resort, waar villa’s met privézwembad te boeken zijn

Abaton Island Resort & Spa

Abaton Island Resort & Spa heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie. De kamers van dit mooie hotel in Chersonissos zijn van alle gemakken voorzien en bieden naar wens zeezicht, een swim-up terras, buitenjacuzzi of zelfs een privézwembad.

Ook voor je smaakpapillen is het een feestje! Ga bijvoorbeeld naar de hippe beachbar met Aziatische invloeden, waar je voor lunch, diner en cocktails terecht kunt. Daarnaast kun je rekenen op restaurants met gerechten van wereldklasse. Denk aan een steakhouse, verse vis en lokale Griekse gerechten.

Na een bezoekje aan het wellnesscentrum voel je je compleet herboren. Trek baantjes in het binnenzwembad, bubbel in de jacuzzi of boek een gezichts- of massagebehandeling.

Mooiste hotels Chersonissos - Abaton Island Resort & Spa
Een hippe beachbar, meerdere restaurants én een prachtig zwembad: ga je mee naar Abaton Island Resort & Spa?

Cook’s Club Hersonissos

Cook’s Club Hersonissos is misschien wel een van de hipste hotels van Chersonissos. Het adults only pareltje is de ideale spot voor reizigers die op zoek zijn naar fijne zwembaden met dito ligbedden en chille tunes van een dj. In de avond is er regelmatig leuk vermaak in de vorm van feestjes of een filmavond.

Bij de Captain Cook Bar bestel je de lekkerste signature cocktails en ’s avonds trek je een mooie jurk aan voor een diner in het Cantina-restaurant. Hier vind je verschillende foodstations waar de chefs allerlei lekkers voor je klaarmaken. Denk aan Aziatische streetfood, Griekse specialiteiten en vega(n) opties.

Liever wat meer actie? Ga los in de fitnessruimte of doe mee met een yogalesje. Dansen tot in de kleine uurtjes? Als je de deur uitstapt sta je midden in Chersonissos met haar bruisende nachtleven. De volgende ochtend is het heerlijk bijslapen op de comfortabele ligbedden rondom het zwembad.

Mooiste hotels Chersonissos - Cook's Club Hersonissos
Cook’s Club Hersonissos is een prachtig adults only hotel in Chersonissos

Nog meer mooie hotels in Chersonissos

De badplaats herbergt tal van prachtige accommodaties, een keuze maken was dus geen eenvoudige opgave. Daarom hebben we nog wat extra mooie hotels in Chersonissos voor je verzameld:

  • Strandliefhebber? Dan zit je goed bij Vasia Boulevard Hotel. Dit charmante boutique hotel wordt enkel door de gezellige boulevard van Chersonissos gescheiden van het strand. Naast deze topligging beschikt dit hotel over een zwembad, wellnesscentrum en een restaurant en bar. Fijn; rust is gegarandeerd dankzij de adults only-formule.
  • Indigo Inn Casa heeft ook nog een hip broertje; Indigo Inn Hotel. Met dezelfde top-ligging, het fijne zwembad en de comfortabele accommodaties wordt het zeker weten een fijne vakantie. Fijn; je kunt naar wens o.b.v. all inclusive boeken.
  • Nana Princess is met een beoordeling van 9,8* een van de best beoordeelde hotels van Chersonissos. Reizigers waarderen met name de kamers, het ontbijt, de netheid, de service en de sfeer. Daarnaast biedt elke kamer een privézwembad! Ook voor kinderen is dit mooie hotel een feestje dankzij het naastgelegen waterpark.

In welk van deze hotels in Chersonissos zou jij wel willen verblijven?

*Cijfer geldt op moment van schrijven

Op zoek naar een betaalbaar hotel in Chersonissos?Bekijk ons aanbod

OVER DE AUTEUR

Marleen

Van stedentripjes tot vakanties met het gezin; vakanties zijn altijd het hoogtepunt van het jaar. Én mijn bucketlist is nog oneindig lang. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter droom ik dagelijks weg bij de volgende bestemming op mijn lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *