Leukste badplaatsen Lefkas

Where to stay? De leukste badplaatsen op Lefkas

Ben je op zoek naar een Grieks eiland waar het toerisme nog niet zo’n vogelvlucht heeft genomen als op Kos, Kreta en Rhodos? Kies voor Lefkas! Dit Ionische eiland staat garant voor een afwisselde zonvakantie. Zeker als je één van de door ons geselecteerde badplaatsen kiest!

Lefkas in een notendop

Corfu, Kefalonia, Zakynthos en Lefkas behoren allemaal tot de Ionische Eilanden. Toch heeft Lefkas één unieke eigenschap die ontbreekt bij de andere eilanden; het is door een brug verbonden met het vasteland van Griekenland. Het eiland beschikt daarnaast over schitterende stranden, gezellige voormalige vissersdorpjes en authentieke bergdorpjes. En zelfs hoogzomer kun je hier rekenen op groene landschappen.

Als dit jou als muziek in de oren klinkt, is de volgende stap kiezen waar je wilt verblijven. En daar helpen we jou graag mee op weg. We hebben de leukste badplaatsen op Lefkas voor je op een rij gezet. (meer…)

Lees meer

Mooiste stranden Lefkas

Gespot! De mooiste stranden van Lefkas

Strand, daarvoor is Lefkas een fantastische vakantiebestemming! Het Griekse eiland is slechts 356 km2 groot en met een huurauto kan je daardoor eenvoudig en in een korte tijd alle stranden van Lefkas afgaan. Wij belichten de mooiste stranden die het eiland te bieden heeft.

De meeste stranden van Lefkas liggen over de westkust verspreid, maar ook de zuidkust en het knusse Nidri in het oosten hebben stranden waar je probleemloos je kleurtje kunt bijwerken. We reizen met je langs de schitterende goudgele zandkorrels in het zuiden en het noorden om te eindigen in het levendige oosten. (meer…)

Lees meer