Mooiste hotels Italie

De mooiste hotels in Italië; op-en-top rijkdom!

Met een vakantie in Italië kun je alle kanten op; van een stedentrip tot autovakantie en van een strandhotel tot een verblijf op het Italiaanse platteland. Veelzijdigheid ten top! Wij hebben de mooiste hotels in Italië op een rij gezet om het kiezen iets makkelijker te maken. Kijk je mee?

De mooiste hotels op de Italiaanse eilanden

We starten onze lijst met mooiste hotels in Italië op de populaire eilanden Sicilië en Sardinië. Prachtige vakantiebestemmingen én prachtige accommodaties:

  • Het hoogtepunt van CDShotels Terrasini? De bijzondere glijbanen! Via diverse lagen roetsj je van de klif naar beneden om uiteindelijk in zee terecht te komen. Daarnaast biedt dit hotel een Olympisch 50-meter zwembad waar je eindeloos baantjes kunt trekken. Kinderen vermaken zich dankzij het kinderbad en het animatieprogramma. Voor het gemak kun je o.b.v. all inclusive boeken bij dit hotel op Sicilië.
  • Op het Sardijnse platteland vind je het charmante en stijlvol ingerichte Borgo di Campagna. Deze kleinschalige accommodatie beschikt over ca. 10 kamers en biedt een fijn zwembad waar het goed vertoeven is. Dankzij het restaurant hoef je er niet op uit voor het diner. Tot rust komen is hier geen opgave!
  • De ligging van VOI Grand Hotel Atlantis Bay aan een idyllische baai is echt prachtig! Het uitzicht op zee vormt de rode draad van jouw vakantie in dit stijlvolle hotel op Sicilië. Vanuit de mooie kamers, het fijne zwembad en het uitstekende restaurant schittert de zee je tegemoet!
  • Een stijlvolle inrichting, prachtige zwembaden én ligging aan een privéstrand; dat is in het kort wat je kunt verwachten van Falkensteiner Resort Capo Boi op Sardinië. Dit mooie hotel biedt riante kamers en villa’s, diverse faciliteiten voor kinderen en twee restaurants. Genieten geblazen!

Bekijk onze luxe hotels op Sardinië Bekijk onze luxe hotels op Sicilië

Mooiste hotels Italie - Falkensteiner Resort Capo Boi

De mooiste stadshotels in Italië

Met steden als Rome, Milaan, Florence, Venetië en Napels is een stedentrip naar Italië altijd een goed idee. Een fijne verblijfplaats gezocht? Dit zijn de mooiste stadshotels in Italië:

  • Een hotel met een betere locatie dan Hotel Brunellischi Firenze is haast niet te vinden. Met een beetje mazzel kijk je vanuit je kamer uit op de Duomo of de 85 meter hoge klokkentoren Campanile van Florence. De inrichting is modern, maar het hotel heeft haar authentieke karakter toch weten te behouden; de 6e-eeuwse toren bij de ingang is hier het bewijs van!
  • Verblijven in een voormalig paleis in Venetië, met alle gemakken van nu? Het kan in Aquarius Hotel Venezia. Dit moderne hotel biedt prachtige Venetiaanse details en beschikt over een uitstekende ligging. Diverse bezienswaardigheden liggen op loopafstand. Het hotel dankt haar naam trouwens aan het immense aquarium in de lobby; een echte eyecatcher!
  • Hotel 87 EightySeven beschikt over een dakterras, zwembad, jacuzzi én een ligging in hartje Rome. Door het gebruik van rijke materialen en unieke designelementen is dit hotel een lust voor het oog. Sightseeing wissel je hier in een handomdraai af met ongekende momenten van ontspanning. Fijn!

Mooiste hotels Italie - Hotel 87 EightySeven

Nog meer mooie hotels in Italië

Er zijn nog veel meer mooie hotels in Italië die we je zeker niet willen onthouden! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze pareltjes?

  • TUI Blue Il Castelfalfi is gevestigd in een voormalige typisch Italiaanse borgo (burcht) in Toscane en is met oog voor detail gerestaureerd. Het luxe hotel ligt midden in het glooiende Toscaanse landschap en beschikt over meerdere zwembaden en fijne wellnessfaciliteiten. Eten is – met dank aan meerdere restaurants – ook een feestje!
  • Bij Aqualux Hotel Spa Suite & Terme weten ze wel wat compleet tot rust komen betekent! Dit hotel – aan de zuidoostkant van het Gardameer – beschikt over maar liefst acht thermale baden én een ruim wellnesscentrum. Bij de wijnbar bestel je de lekkerste Italiaanse wijnen. Proost!
  • Vinilia Wine Resort is dé plek om kennis te maken met het authentieke Puglia (in de hak van Italië), te relaxen aan het zwembad en te genieten van de beste lokale wijnen. Ooit was dit hotel een 10e-eeuws kasteel, nu word je er compleet in de watten gelegd!

Mooiste hotels Italie - Vinilia Wine Resort

In welk van deze mooiste hotels in Italië wil jij wel verblijven?

OVER DE AUTEUR

Marleen

Van stedentripjes tot vakanties met het gezin; vakanties zijn altijd het hoogtepunt van het jaar. Én mijn bucketlist is nog oneindig lang. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter droom ik dagelijks weg bij de volgende bestemming op mijn lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *