Favoriete steden in Spanje

Uitgelicht! Onze favoriete steden in Spanje

Spanje is sinds jaar en dag een top 3 vakantiebestemmingen voor zon, zee en strand. Maar wist je dat je ook prachtige steden in Spanje vindt? Als je gaat voor een stedentrip in het Zuid-Europese land kan het nog wel eens lastig kiezen worden. Tijd om onze favoriete steden in Spanje op een rij te zetten én jou bij deze keuze te helpen. (meer…)

Lees meer

Vakantie Dubai tips

Gouden tips voor een vakantie in Dubai

Zodra je in Dubai aankomt, moet je even omschakelen; Dubai is geen stad zoals je gewend bent van Europese steden. Het is groots, indrukwekkend en je kunt je even verloren voelen. No worries, hoe langer je er bent hoe meer verliefd je wordt op deze stad. En met onderstaande tips wordt jouw vakantie in Dubai helemaal een succes! (meer…)

Lees meer

Vriendinnenweekend

Have fun! De leukste bestemmingen voor een vriendinnenweekend

Wist je dat het eind maart Nationale Vriendinnendag is? Deze dag, elk jaar op de derde zaterdag van maart, werd ooit bedacht door de medewerkers van het tijdschrift Flair om vriendschappen te vieren. En hoe vier je dat beter dan met een vriendinnenweekend in net over de grens of verder weg.

Eigenlijk heb je geen reden nodig om een vriendinnenweekend te boeken met die ene speciale vriendin, maar als je dan toch een zetje nodig hebt; gebruik Nationale Vriendinnendag als excuus.

Boek vandaag nog een tof vriendinnenweekend naar een van onderstaande bestemming óf boek – als er al andere plannen zijn voor het derde weekend van maart – een tripje later in het jaar. Die je natuurlijk wel cadeau geeft op Nationale Vriendinnendag. Kun je een vriendin nog blijer maken? (meer…)

Lees meer