Woonaccessoires reizen

Gespot! Haal het vakantiegevoel in huis met deze toffe woonaccessoires

Het hele jaar door dat geweldige vakantiegevoel vasthouden? Helaas, elke maand op vakantie gaan zit er voor de meeste mensen niet in. Maar waarom dan niet ‘vakantie’ in huis halen met toffe woonaccessoires?

Woonaccessoires reizen

1. Alsof je altijd in een vertrekhal staat; de borden van Airpart maken jouw huis tot een mini-luchthaven. En dan mag je ook nog zelf bepalen welke bestemmingen er op staan. Kom maar op met die bucketlist óf je favoriete bestemmingen!

2. Jouw slaapkamer een reistintje geven? Dat kan met dit chique dekbedovertrek. De wereld is binnen handbereik!

3. Check deze überstoere kurken wereldbol. Als je twee kleuren punaises aangeeft, kun je zowel de bezochte plekken als de plekken die nog op jouw bucketlist staan aangeven. Hoeveel punaises heb jij nodig?

4. Een grote ergernis onder vakantiegangers; bedjes aan het zwembad die ’s ochtens vroeg al gereserveerd worden. Steek er de draak mee met deze handdoek, die je buiten je vakanties om lekker gebruikt om te douchen of om mee te nemen naar de sauna.

woonaccessoires-reizen-2

5. Deze muursticker is een goed alternatief voor de wereldbol van kurk. Hij is maar liefst 1.80 x 1 meter. Heb jij nog een muurtje vrij?

6. Of behang jouw muur met jouw favoriete vakantiefoto! Zo kijk je tijdens het werken uit op de Chinese muur, geniet je tijdens een diner van het uitzicht op de skyline van New York of tover je je slaapkamer om tot een tropisch paradijs met jouw favoriete strandfoto.

7. Pimp je eethoek met deze toffe wereldkaartlamp. Lange en donkere avonden zijn opeens een stuk minder vervelend…

8. De leukste posters met reisquotes koop je op Etsy. Eindeloos kunnen we speuren in het brede aanbod.

Sorry voor de aanslag op je portemonnee, maar deze woonaccessoires zijn toch simpelweg te leuk?

Over de auteur

Laura

Naast haar werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reist Laura graag de wereld over. Om daarna haar reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op haar favorieten-lijstje staan. Ook droomt ze graag weg bij tropische bestemmingen!

1 reactie op “Gespot! Haal het vakantiegevoel in huis met deze toffe woonaccessoires

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *