Mooiste hotels Zakynthos

Stijlvol verblijven! De mooiste hotels op Zakynthos

Kleinschalige boutique hotels, luxe design hotels… Als ze ergens een koning zijn op dit gebied dan is het wel op het Griekse eiland Zakynthos. Tijd om onze favorieten uit te lichten. Dit zijn – in elk geval in onze ogen – de mooiste hotels op Zakynthos!

Cavo Vezal (Laganas)

Sinds de opening enkele jaren geleden staat Cavo Vezal hoog op ons favorietenlijstje. Waarom? Laten we beginnen met de geweldige swim-up kamers van dit mooie hotel op Zakynthos. Vanuit bed loop je zo het terras op en plonzen maar.

Met dank aan de kleinschaligheid (ca. 60 kamers), de adults only formule en de ligging net buiten de levendigheid van Laganas is tot rust kamen daarnaast geen opgave. Onbezorgd is jouw verblijf ook nog eens; het hotel hanteert een all inclusive-formule met rijk gevulde buffetten.

Of we nog meer pluspunten kunnen noemen? Geen probleem! Wat dacht je van een industriële inrichting met gebruik van natuurlijke elementen, de mogelijkheid voor massages en regelmatig live muziek?

Mooiste hotels Zakynthos: Cavo Vezal

TUI Blue Caravel (Tsilivi)

We hebben nog zo’n mooi hotel op Zakynthos in de aanbieding om aan de dagelijks hectiek te ontsnappen.

Bij TUI Blue Caravel, eveneens een adults only hotel, draait alles om ultieme rust. Of dat nu tijdens een dobbersessie in het zwembad of en zonsessie op het nabijgelegen strand is…

Is een vakantie voor jou pas compleet als je kunt rekenen op lekker (en veel!) eten en drinken? TUI Blue Caravel beschikt over een buffet- én à la carte restaurant en een bar. Wie boekt o.b.v. al inclusive komt zéker niets tekort.

Bang dat de weegschaal nogal negatief uitslaat na thuiskomst? Het hotel biedt fitnessfaciliteiten. Wie liever rustiger aan doet, kan plaatsnemen in de sauna of een massage of schoonheidsbehandeling boeken.

Mooiste hotels Zakynthos: TUI Blue Caravel

The Bay Hotel & Suites (Vassilikos)

Met luxe & stijl zit het zonder meer goed bij The Bay Hotel & Suites. En dat geldt ook voor een hoog servicegehalte en een flinke dosis zon. Niet alleen heb je een riant infinity zwembad binnen handbereik, er ligt ook nog eens een privéstrand voor de deur van dit mooie hotel.

Waar bovenstaande hotels een adults only-formule hanteren, verwelkomt The Bay Hotel & Suites ook kinderen. Zij kunnen terecht in het aparte kinderbad en de speeltuin. ’s Avonds kunnen de voetjes van de vloer tijdens de minidisco.

Wat jij als volwassene allemaal kunt doen? Daar komt ‘ie! Werk je in het zweet tijdens een rondje fitnessen of potje beachvolleybal of tennis. Geniet van een middagje in de sauna en whirlpool of trakteer jezelf op een massage. Tussendoor kun je voor drankjes terecht aan de (pool)bar en maaltijden bestel je in één van de twee restaurants.

Mooiste hotels Zakynthos: The Bay Hotel & Suites

St. John Resort Villas & Suites (Tsilivi)

Waarom St. John Resort Villas & Suites een plekje in deze toplijst met mooie hotels op Zakynthos verdient?

Alle villa’s & suites van dit kleinschalig complex beschikken over een eigen tuin met privézwembad! Om het plaatje compleet te maken, kijk je uit over het zandstrand en de Ionische Zee.

De villa’s zijn van alle gemakken voorzien en we vermoeden dat je het liefst de hele dag in jouw fijne zwembad ligt.

Mocht je toch de behoefte hebben aan meer; St. John Resort Villas & Suites beschikt over een lobbybar, restaurant, gratis WiFi, een minimarkt, stoombad en fitnessruimte.

Mooiste hotels Zakynthos: St. John Resort Villas & Suites

Aeolos Boutique Hotel & Suites (Kalamaki)

Hoe kan je nu niet verliefd worden op dit resort?! Aeolos Boutique Hotel & Suites is een kleinschalig, maar prachtig hotel dat gekenmerkt wordt door kleurrijke bougainvilles en palmbomen. Daar tussen kan je compleet tot rust komen aan het zwembad.

Aan dat zwembad vind je ook de taverne met een sfeervol terras. Dit is dé plek om te genieten van het ontbijt, een goede kop koffie of specialiteiten uit de Griekse keuken. Dat laatste het liefst onder het genot van een lokale wijn en met muziek op de achtergrond.

Wat voor faciliteiten het hotel nog meer biedt? Bij de receptie kun je terecht met vragen en voor het huren van een auto of het reserveren van een taxi.

Mooiste hotels Zakynthos: Aeolos Boutique Hotel & Suites

Nog meer mooie hotels op Zakynthos

Heb je graag de keuze uit meer mooie hotels? Zakynthos herbergt nog veel meer mooie pareltjes, dus we hebben nog wat bonustips voor je:

  • Bitzaro Palace Hotel wordt bovengemiddeld gewaardeerd door onze vakantiegangers. En dat is niet zonder reden! Het luxe resort beschikt over een prachtig zwembad, moderne kamers, all inclusive-mogelijkheid en tal van faciliteiten voor sport & ontspanning.
  • Golden Sun Resort & Spa biedt een handjevol luxe kamers met privézwembad. Je hebt daarnaast de beschikking over een groter zwembad voor algemeen gebruik, een jacuzzi, diverse wellnessfaciliteiten en een restaurant. En het strand? Dat ligt op loopafstand.
  • Relatief nieuw in ons aanbod is Olea All Suite, een stijlvol hotel dat gasten van 12 jaar en ouder verwelkomt. Je kunt er rekenen op o.a. meerdere restaurants, een prachtig zwembad, fitnessfaciliteiten en geweldige kamers.
  • Contessina Suites & Spa is echt een pareltje! Waarom deze ook onze toplijst van mooiste hotels op Zakynthos thuis hoort? Vanwege de stijlvolle suites naar keuze met jacuzzi of privézwembad. Het strand ligt bovendien om de hoek.
  • Wauw! Van het uitzicht vanuit Gloria Maris Hotel krijg je nooit genoeg. Het is hier een oase van rust dankzij de ligging, kleinschaligheid en adults only formule. Je kunt bovendien rekenen op stijlvolle kamers (naar keuze met jacuzzi of als swim-up variant) en een gezellige poolbar.

Voor welk van deze stijlvolle & mooie hotels op Zakynthos ga jij het liefst?

Op zoek naar een hotel op Zakynthos voor elk budget?Bekijk ons aanbod

Mooiste hotels Zakynthos: Contessina Suites & Spa

OVER DE AUTEUR

Laura

Naast mijn werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reis ik graag de wereld over. Om daarna mijn reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op mijn favorieten-lijstje staan. Ook droom ik graag weg bij tropische bestemmingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *