Reiscadeaus kerstboom

Geselecteerd! De leukste reiscadeaus voor onder de kerstboom

Heb jij een fervente reiziger in je omgeving? Een eitje om hier een cadeautje voor te verzinnen. Zeker met ons voorwerk. Check deze acht toffe en praktische reiscadeaus voor onder de kerstboom. Ook leuk om op je eigen verlanglijstje te zetten!


reiscadeautjes-kerstboom
1. De wereld kraskaarten zijn misschien wel het meest gegeven reiscadeau. Je hebt ze in vele varianten; voor kinderen en volwassenen, van de hele wereld én van alleen Europa. Of wat dacht je van deze luxe versie? Hoe meer landen je hebt bezocht, hoe meer je kunt krassen.

2. Dit boek brengt een dosis reisinspiratie waar je u tegen zegt! Elk jaar komt Lonely Planet met haar uitgave Best in Travel. In de editie van 2016 alles over de laatste reistrends, de must see bestemmingen van komend jaar en uiteraard ook een hoop mooie reisfotografie. Een altijd geslaagd reiscadeau!

3. Ken je het koffermerk SuitSuit nog niet? Tijd om een kijkje te nemen in hun uitgebreide collectie met vrolijke en bovendien kwalitatief goede koffers. Naast koffers hebben ze ook handige hoezen waarmee je jouw koffer direct op de bagageband herkent. De giraffe-hoes is onze favoriet.

4. Funny! Met deze alien pillow kan je overal ongestoord slapen. Oók op een rumoerig vliegveld! En de rare blikken die je toegeworpen krijgt, zie je toch niet.

Reiscadeaus voor onder de kerstboom
5. Chillen gaat zonder moeite met deze toffe badlakens. Ga je voor de simpele iChill of voor de app-variant?

6. Polaroid is back. Met deze handige Snap camera. Een klik op de knop en je foto komt eruit rollen. Leuk voor hilarische vakantiefoto’s.

7. Op zoek naar een cadeautje voor een diehard stedentripper? De crumpled city maps, ofwel kreukelkaarten, zijn een schot in de roos. Handig om mee te nemen en geen scheuren meer op de vouwlijnen. Ideaal!

8. Origineler dan de wereld kraskaart; deze kurken wereldbol. Met punaises kun je aangeven waar je al bent geweest. En als je twee kleuren punaises gebruikt, kan je ook nog een bucketlist aangeven. Dat worden veel punaises!

Voor welk van deze reiscadeaus ga jij onder de kerstboom?

Over de auteur

Laura

Naast haar werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reist Laura graag de wereld over. Om daarna haar reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op haar favorieten-lijstje staan. Ook droomt ze graag weg bij tropische bestemmingen!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *