Redenen all inclusive Turkije

4 uitzonderlijk goede redenen voor een all inclusive vakantie naar Turkije

We zouden meteen het woord ‘goedkoop’ kunnen laten vallen, want dat is toch wel een belangrijk kenmerk van een all inclusive vakantie naar Turkije. Maar echt niet de enige! We geven je 4 redenen om zo’n onbezorgde vakantie te boeken.

1. Zon, zon en nog eens zon!

All inclusive Turkije; zonJe kunt het er op wagen en in eigen land blijven tijdens de zomervakantie. Maar als het even tegen zit, kan je zomaar in de regen zitten op een camping. Nee, boek liever een all inclusive vakantie naar Turkije als je gaat voor zonzekerheid.

Aan de Turkse Rivièra (waar je o.a. de beroemde badplaatsen Alanya, Side, Kemer en Belek vindt) stijgt het kwik zomers boven de 30 °C. In de meivakantie kun je trouwens rekenen op een aangename 22-24 °C en in oktober tikt de meter ook nog zo maar 27 °C aan. Een idee voor de herfstvakantie?

2. Je hebt geen omkijken naar je kinderen

De meeste all inclusive hotels in Turkije zijn een walhalla voor kinderen, want de Turken denken (terecht!): “Als de kinderen het naar hun zin hebben, dan hebben de ouders dat ook automatisch”. De hotels beschikken doorgaans over een breed aanbod aan kinderfaciliteiten.

Waar je dan aan moet denken? Grote zwembaden met waterparken en glijbanen, miniclubs voor verschillende leeftijdscategorieën, een animatieteam, speeltuin en minidisco. Naar je kinderen heb je geen omkijken! En je hoeft ze ook al geen geld toe te stoppen als ze een ijsje willen halen.

3. Portemonneevriendelijk

Ja, daar is hij dan toch! Als je een all inclusive vakantie wilt boeken, is Turkije simpelweg de goedkoopste optie. Met een beetje mazzel boek je (buiten de schoolvakanties om) een all inclusive vakantie naar Turkije voor nog geen € 250,- p.p. En dan ben je zo een week onder de pannen, inclusief eten en drinken. Voor dit geld krijg je overigens ook nog eens verrassend veel luxe: het gros van onze hotels heeft vier of vijf sterren.

4. Een ruime keuze

All inclusive Turkije; hotelsWist je dat je bij ons ruim 900 (!) hotels in Turkije o.b.v. all inclusive kunt boeken? Deze liggen verspreid over de Turkse kustlijn in meer dan 15 populaire en minder bekende badplaatsen. Dat wordt nog lastig kiezen!

Om je op weg te helpen, hebben we een mooie selectie gemaakt uit deze hotels. Weg keuzestress!

  • Zin in een letterlijk spetterende all inclusive vakantie voor de hele familie? Dan is Eftalia Aqua Resort in Alanya écht iets voor jou. Dit hotel beschikt namelijk over een eigen waterpark met meer dan tien glijbanen.
  • Mocht je nu geen kinderen hebben en juist in alle rust willen verblijven, kies dan voor een hotel met adults only formule. Zoals Sunprime C-Lounge. Dit voor Turkse begrippen kleinschalige hotel wordt slechts door een weg gescheiden van het strand en het centrum van Alanya ligt op  steenworp afstand.
  • Selectum Colours Bodrum beschikt over riante zwembaden met waterglijbanen, een enthousiast animatieteam, een centrale ligging nabij de Turkse badplaats Bodrum én tal van sportfaciliteiten. Eten & drinken kan in het buffetrestaurant, bij meerdere à la carte restaurants en aan een van de bars.

Toch liever de keuze uit meer hotels? Bekijk ons volledige aanbod aan all inclusive hotels in Turkije. Veel plezier tijdens jouw onbezorgde vakantie.

OVER DE AUTEUR

Laura

Naast mijn werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reis ik graag de wereld over. Om daarna mijn reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op mijn favorieten-lijstje staan. Ook droom ik graag weg bij tropische bestemmingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *