Mooiste hotels Bali

Wegdroom-alert! Dit zijn de mooiste hotels op Bali

Droom jij ook van een vakantie naar Bali? Wij kunnen geen genoeg krijgen van de tropische bestemming. Het heeft het alles in huis voor een paradijselijke zonvakantie. Wil je het met eigen ogen zien? Wij zetten de mooiste hotels op Bali voor je op een rijtje. Lees snel verder en laat je betoveren door het Indonesische eiland. 

(meer…)

Lees meer

Caribische eilanden

Vakantie op de Caribische eilanden? Dit zijn de mooiste!

De Caribische eilanden zijn dé plek als je op zoek bent naar zon in overvloed, parelwitte zandstranden en helderblauwe wateren. Maar ook als je behoefte hebt om even helemaal tot rust te komen. De eilanden staan namelijk bekend om het rustige leven en de gastvrijheid van de locals.  

Over de Caribische eilanden

We starten met wat achtergrondinformatie over de Caribische eilanden. Want waar liggen ze? En welke eilanden horen bij het Caribisch gebied?

Als je de Caribische eilanden op de kaart bekijkt vallen alle eilanden in de Caribische Zee en de oceaan in de buurt van de Bahama’s onder het Caribisch gebied. Het is grofweg het gebied ten zuidoosten van de Golf van Mexico en ten noorden van Zuid-Amerika.

Er worden meer dan 30 eilanden tot het Caribisch gebied gerekend. De meest bekende zijn Aruba, Bonaire, Curaçao, Cuba, Dominicaanse Republiek, Jamaica, Bahama’s, Puerto Rico en Sint Maarten. Daarnaast worden omringende landen ook vaak tot het Caribisch gebied gerekend. Dit zijn o.a. Suriname, Mexico, Costa Rica, Colombia en Panama.

Zo’n 70% van de bevolking op deze eilanden spreekt Spaans, maar ook met Frans, Engels en zelfs Nederlands kun je op veel Caribische eilanden goed uit de voeten.

(meer…)

Lees meer

Mooiste resorts Malediven

De mooiste resorts op de Malediven; wegdromen maar!

Droomvakantie-alert! Ben jij op zoek naar de mooiste resorts op de Malediven, voor bijvoorbeeld een huwelijksreis of omdat je een leuk geldbedrag hebt gewonnen of gekregen? Wij helpen je graag op weg!

Toegegeven, het was niet makkelijk om een selectie te maken voor de mooiste resorts op de Malediven. De ca. 120 hotels op de Malediven in ons aanbod bieden stuk voor stuk hagelwitte stranden en wuivende palmbomen. Dit zijn onze favorieten! (meer…)

Lees meer

Favoriete steden in Spanje

Uitgelicht! Onze favoriete steden in Spanje

Spanje is sinds jaar en dag een top 3 vakantiebestemmingen voor zon, zee en strand. Maar wist je dat je ook prachtige steden in Spanje vindt? Als je gaat voor een stedentrip in het Zuid-Europese land kan het nog wel eens lastig kiezen worden. Tijd om onze favoriete steden in Spanje op een rij te zetten én jou bij deze keuze te helpen. (meer…)

Lees meer

Mooiste hotels Zanzibar

Wegdromen! De mooiste hotels op Zanzibar

Zin om even compleet weg te dromen of heb jij het budget voor zo’n droomvakantie op Zanzibar? Speciaal voor jou zetten we de mooiste hotels op Zanzibar op een rij. Hagelwitte stranden, talloze palmbomen & op-en-top luxe gegarandeerd!

De selectie maken voor dit artikel was geen gemakkelijke opgave; veel hotels op het Tanzaniaanse eiland zijn pareltjes. Maar wat ons betreft zijn dit de mooiste hotels op Zanzibar. Kijk je mee?

(meer…)

Lees meer

Luxe hotels Middellandse Zee

Luxe hotels aan de Middellandse Zee

Eindeloze gouden stranden, een prachtige natuur, goddelijke keukens en een azuurblauwe zee gaan aan de Middellandse Zee hand in hand met luxe hotels. Wat heb je daar mooie pareltjes! Als je naar deze luxe hotels aan de Middellandse Zee gaat, wil je nooit meer naar huis… (meer…)

Lees meer

Hotels met privé zwembad

De mooiste hotels met privé zwembad; plonzen maar!

Zo vanuit je bed het zwembad in? Die luxe heb je wanneer je kiest voor een kamer met privé zwembad of – vaak iets betaalbaarder – een swim-up kamer. Is dit voor jou het ultieme vakantiegeluk? We gingen op zoek naar de mooiste hotels met een privé zwembad bij de kamers.

Wist je dat we ruim 15.000 hotels in ons aanbod hebben, verdeeld over eindeloos veel bestemmingen? Eenvoudige stadshotels, chique boutique hotels, familieparadijzen en… hotels met een privé zwembad. Wat dat in de praktijk betekent?

Na een lange, gezellige avond vol wijntjes word je wakker met het geruis van de zee of fluitende vogels op de achtergrond. Je hijst jezelf in je bikini of zwembroek, trekt de gordijnen open en duikt direct in het zwembad.

Dat klinkt toch geweldig?!? Tijd om uit deze hotels met privé zwembaden te kiezen & dit zelf te ervaren! (meer…)

Lees meer