Mooiste hotels Canarische Eilanden

De mooiste hotels op de Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden: jaar in jaar uit een van onze populairste bestemmingen. Niet zo gek, je geniet er het hele jaar door van aangename temperaturen. Maak jouw vakantie extra bijzonder door te verblijven in een van deze mooiste hotels op de Canarische Eilanden.

De mooiste hotels op Gran Canaria

We starten met het populairste eiland van de Canarische Eilanden, want mooie hotels vind je zonder meer op Gran Canaria. We selecteerden deze pareltjes voor je.

  • Sinds de opening in 1890 is Santa Catalina a Royal Hideaway Hotel al een van de mooiste hotels op Gran Canaria. Het statige hotel doet dankzij haar torentjes, houten balkonnetjes en riante palmbomentuin aan als een paleis. Een luxe vakantie is gegarandeerd in dit prachtige hotel in Las Palmas de Gran Canaria! Zin in een dosis extra luxe? Kies voor een (junior)suite en krijg speciale club-services, waaronder toegang tot de infinity-pool op het dakterras.
  • All inclusive verblijven op Gran Canaria? Tabaiba Princess is een wel heel fijne keuze! De stijlvolle inrichting en talloze palmbomen geven je direct het ultieme luxe vakantiegevoel. Voor kinderen is er volop vermaak in de vorm van o.a. een waterspuitpark, (verwarmde) kinderbaden en een miniclub. En als je even aan de drukte wilt ontsnappen kun je je terugtrekken in het adults only gedeelte met zwembad en bar.
  • Van het uitzicht vanaf Salobre Hotel Resort & Serenity krijg je nooit genoeg! Dit mooie hotel op de Canarische Eilanden heeft een rustige ligging aan een golfbaan. Het strand en centrum van Maspalomas zijn – dankzij de gratis shuttleservice – binnen handbereik. Waar je verder op kunt rekenen? Fijne zwembaden met luxe Balinese bedden rondom, diverse kinderfaciliteiten en een wellnesscentrum. Ook op culinair gebied kom je hier niets te kort.

Bekijk nog meer mooie hotels op Gran Canaria

Mooiste hotels Canarische Eilanden - Salobre Hotel Resort & Serenity

Onze pareltjes op Tenerife

Tenerife herbergt niet alleen prachtige natuur (check als je er bent zeker de vulkaan El Teide in het gelijknamige Nationaal Park), maar het is ook een van de Canarische Eilanden waar je misschien wel de meeste hotels vindt. En ja, daar zitten ook geweldig mooie hotels bij!

We maakten een kleine selectie:

  • Vincci Seleccion La Plantacion del Sur is gebouwd in Canarische stijl en straalt rust en luxe uit. Dat zie je o.a. terug in de fijne Balinese ligbedden, het uitgebreide wellnesscentrum en de rijke materialen die gebruikt zijn bij de inrichting. Voor een ultiem ontspannen vakantie kun je o.b.v. all inclusive verblijven.
  • Wij zijn dol op de bohemian inrichting van Hotel Jardin Tropical. Je kunt er rekenen op een gezellige beachclub met zoutwaterzwembad direct aan zee, een verwarmd zwembad en een handjevol restaurants waar het smullen geblazen is. De club-kamers en -suites bieden luxe extra’s als toegang tot een VIP-lounge en exclusief zonneterras met Balinese bedden. Voor het gemak kun je bovendien o.b.v. all inclusive boeken.
  • Dankzij de verwarmde zwembaden is het het hele jaar door uitstekend vertoeven bij Hotel Royal Hideaway Corales Suites. Maar dat is zeker niet het enige! Het strand is binnen handbereik, de luxe suites zijn naar keuze met privézwembad te boeken en je kunt ultiem ontspannen in de adults only-zwembaden en het wellnesscentrum.

Bekijk nog meer mooie hotels op Tenerife

Mooiste hotels Canarische Eilanden - Hotel Royal Hideaway Corales Suites

Prachtige hotels op Lanzarote

Op Lanzarote vind je – wat ons betreft – de mooiste hotels van de Canarische Eilanden. Een selectie maken was dan ook geen gemakkelijke opgave. We hebben een poging gewaagd:

  • In een appartement verblijven? La Concha Boutique Appartementen is een topper in ons aanbod. Het adults only complex beschikt over slechts 20 appartementen en ligt direct aan het strand. Rust is hier gemeengoed! De appartementen met buitenjacuzzi bieden het ultieme vakantiegevoel.
  • Moderne, frisse kamers, een ligging direct aan zee en heerlijke (verwarmbare) zwembaden om in rond te dobberen. Lava Beach heeft het allemaal. Én nog veel meer! Je kunt er rekenen op een fijn wellnesscentrum en dito restaurants. Sportievelingen kunnen meedoen met lesjes yoga en pilates of een balletje slaan op de padelbaan.
  • Na een vakantie in Secrets Lanzarote Resort & Spa kom je gegarandeerd compleet ontspannen weer thuis. Dat komt o.a. door de adults only formule, het prachtige uitzicht op zee, een eigen beachbar, fijn wellnesscentrum en all inclusive optie. Verkoeling is binnen handbereik dankzij meerdere (verwarmbare) zwembaden en voor actievelingen zijn er diverse sportmogelijkheden. Een extra luxe vakantie? Boek een swim-up kamer en spring direct vanuit je bed het zwembad in.

Bekijk nog meer mooie hotels op Lanzarote

Mooiste hotels Canarische Eilanden - Secrets Lanzarote Resort & Spa

Fijne hotels op Fuerteventura

Op Fuerteventura kun je terecht voor een op-en-top relaxte vakantie. Helemaal als je kiest voor een verblijf in een van deze mooie hotels.

  • Als je verblijft in Iberostar Selection Fuerteventura Palace kun je rekenen op luxe kamers, meerdere zwembaden én als klap op de vuurpijl een ligging praktisch aan het strand. Je helemaal in de watten laten leggen kan in het wellnesscentrum en bij een verblijf in een prestige-kamer. Voor een op-en-top onbezorgde vakantie kies je de all inclusive optie.
  • Secrets Bahia Real Resort & Spa ligt ook direct aan het strand. Wat dit hotel dan zo bijzonder maakt? De luxe inrichting in Andalusische stijl! Je kunt verder rekenen op een binnen- en buitenzwembad, uitgebreid wellnesscentrum en diverse kinderfaciliteiten. In de restaurants is er genoeg keuze en wil je helemaal onbeperkt genieten? Boek dan o.b.v. all inclusive.
  • Riu Palace Jandia is onlangs compleet gerenoveerd en straalt ultieme luxe en kwaliteit uit. Het hotel ligt direct aan het strand van Morro Jable en heeft service hoog in het vaandel staan. In de restaurants is het culinair genieten en smul je o.a. van diverse maaltijden van het buffet of kies je van de kaart in het Fusion à la carte restaurant. In de zwembaden is het goed vertoeven en voor kinderen is er ook genoeg te beleven. Een geslaagde vakantie voor jong & oud.

Bekijk nog meer mooie hotels op Fuerteventura

Mooiste hotels Canarische Eilanden - Riu Palace Jandia

Zijn dit alle mooiste hotels op de Canarische Eilanden?

Nee hoor, tótaal niet! Omdat er zoveel hotels zijn om uit te kiezen zetten we nog wat extra mooie hotels op de Canarische Eilanden voor je op een rij. De keuze is reuze!

  • Lopesan Villa del Conde op Gran Canaria is een soort typisch Canarisch vakantiedorpje dankzij de balkonnetjes, gekleurde gebouwen, palmbomen en fonteinen. De lobby bevindt zich in een neoklassieke kerk en is een imposante binnenkomer. Voor een luxe vakantie boek je een kamer met unique-services.
  • Van de bohemian/industriële inrichting van Hotel Coral Cotillo Beach worden we blij! Dit fijne hotel op Fuerteventura ligt op steenworp afstand van het strand, beschikt over comfortabele kamers en biedt een leuk animatieprogramma voor jong & oud. Je kunt bovendien o.b.v. all inclusive verblijven.
  • Barcelo Teguise Beach beschikt over infinity zwembaden, Balinese bedden en een wellnesscentrum. Ontspannen is geen opgave dankzij de adults only formule! Bovendien is het uitzicht over de Atlantische Oceaan adembenemend én ligt het strand vlakbij.
  • De charme van een boutique hotel combineren met de luxe en vrijheid van een appartement? Dan moet je bij Ohasis Boutique Suites op Tenerife zijn. Dit stijlvolle complex biedt een mooi zwembad, gezellige bar, kinderfaciliteiten en een rustige ligging. Ontspannen maar!

Mooiste hotels Canarische Eilanden: Ohasis Boutique Suites

In welk van deze mooiste hotels op de Canarische Eilanden wil jij wel verblijven?

Op vakantie naar de Canarische Eilanden?Bekijk ons aanbod

OVER DE AUTEUR

Marleen

Van stedentripjes tot vakanties met het gezin; vakanties zijn altijd het hoogtepunt van het jaar. Én mijn bucketlist is nog oneindig lang. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter droom ik dagelijks weg bij de volgende bestemming op mijn lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *