Adults only hotels

De ultieme adults only vakantie beleef je in deze hotels

Tien jaar geleden kende nog niemand de term adults only. Tegenwoordig zweren steeds meer vakantiegangers bij dit concept, dat er voor zorgt dat je in alle rust kunt genieten. Want kinderen zijn in deze hotels niet welkom!

Ai, dat klinkt bijna als discriminatie! Zijn kinderen dan zo vervelend? Nee hoor. Maar als je ze zelf niet hebt en in alle rust wilt genieten van de zon, dan kan een vrolijk schreeuwend kind of wéér een bommetje best irritant zijn. En dan zijn adults only hotels dé uitkomst.

In ons aanbod vind je inmiddels honderden adults only hotels. Bijna de helft hiervan vind je in Spanje, maar ook Griekenland en Turkije zijn goed vertegenwoordigd. Liever wat verder weg? Egypte en de Dominicaanse Republiek zijn goede opties. We doen een rondje langs onze favoriete adults only hotels. Aan jou de keuze! (meer…)

Lees meer

Adults only hotels Gran Canaria

Lang leve adults only! Genieten van een kindervrije vakantie op Gran Canaria

Waar er voor gezinnen speciale familiehotels zijn, kunnen ook stellen ergens terecht als ze juist in alle rust willen genieten. Bij hotels waar kinderen een no-go zijn. Ook op het populaire Spaanse eiland Gran Canaria vind je deze hotels. Tijd om de mooiste adults only hotels op Gran Canaria op een rij te zetten.

Adults only, voor sommige mensen is het een omstreden term. Is het geen vorm van discriminatie? Misschien een beetje, kids zijn er immers niet toegestaan. Maar hoe fijn is het dat er tegenwoordig voor ieders wensen een geschikt hotel te vinden is. En wie weet is een geschikt hotel voor jou dus zo’n hotel zonder kinderen.

Op Gran Canaria – het populairste Spaanse eiland en tevens een bestemming waar je het hele jaar kunt genieten van zon – heb je de keuze uit zo’n 30 kindervrije hotels. Voor welk van deze adults only hotels op Gran Canaria ga jij? (meer…)

Lees meer

Vakantie zonder kinderen

Vakantie zonder kinderen? Ga voor een adults only vakantie

Is jouw vakantierust in het verleden verpest door jengelende kinderen en ben je bang dat dit de volgende keer weer zal gebeuren? Boek een adults only vakantie. Juist: een vakantie zonder kinderen.

Ook wij moesten enorm wennen aan de term adults only, maar inmiddels is hij aardig ingeburgerd. Iedereen weet inmiddels wat er met deze term wordt bedoeld; een vakantie zonder kinderen. Wat dit exact inhoudt en waar je terecht kunt voor zo’n ongestoorde vakantie vertellen we in dit artikel. (meer…)

Lees meer

Adults Only Egypte

Adults only in Egypte: rust in de woestijn

Heb je echt even behoefte aan een vakantie zonder kinderen? Of ben je simpelweg op zoek naar rust? Samen, alleen of met een groep; wat jouw plan ook is, in deze vijf adults only hotels in Egypte weet je te ontspannen in luxe. 

Ga je voor een vakantie naar Egypte dan kies je voor zon. Door het woestijnklimaat is het hier het hele jaar door tropisch warm. Een verblijf in de woestijn betekent geenszins dat je geen water of strand zult zien. Populaire badplaatsen zoals Hurghada en Marsa Alam liggen aan de Rode Zee. Dat betekent een hoop waterpret én ontspanning. En hoe kan je beter ontspannen dan in een adults only hotel.

Tijd om onze top 5 adults only hotels in Egypte op een rij te zetten! In deze hotels kom je geen luidruchtige kinderen tegen die je ‘pesten’ door een bommetje precies voor je neus te maken. (meer…)

Lees meer

Adults only hotels Turkije

Adults only in Turkije: in deze tophotels geniet je in alle rust

Een opkomende trend in de reiswereld: adults only vakanties. In hotels met deze formule zijn kinderen niet toegestaan en geniet je van alle rust. Ook in Turkije groeit dit fenomeen. Tijd om de mooiste hotels voor een adults only in Turkije op een rij te zetten.

Als je zelf geen kinderen hebt, wat is er dan fijner om in alle rust te kunnen bijkomen van een jaar lang hard werken? Daarvoor is het adults only concept uitgevonden; hotels waar kinderen niet zijn toegestaan. En een rondvraag langs onze klanten en Facebook-fans leert dat jullie deze rust als een zaligheid ervaren.

Tijd om de mooiste adults only hotels in Turkije op een rij te zetten. Want samen met Spanje en Griekenland behoort dit land nog altijd tot onze toppers. Kijk je mee? (meer…)

Lees meer

Adults only Ibiza

Adults only Ibiza: de beste hotels om zonder kinderen te genieten

Ibiza; hét eiland van de beste beachclubs. En het eiland van de mooiste feesten en de kortste nachten. Wil jij overdag in alle rust, zonder rennende en schreeuwende kinderen, bijkomen of simpelweg genieten van de Spaanse zon? Ook dan ben je aan het goede adres op het eiland; er zijn steeds meer hotels met een adults only formule.

Adults only vakanties; een begrip dat vijf jaar geleden nog maar onder weinig Nederlanders bekend was, maar nu een ware trend lijkt te worden onder mensen zonder kinderen. In adults only hotels (veelal ook all inclusive) moet je een minimale leeftijd van 16, 18 of 21 jaar hebben, wat er voor zorgt dat je in optimale rust van je vakantie kunt genieten.

Hoewel je nog niet in elk land een enorme keuze hebt uit adults only hotels, is dit in Spanje en dan met name op Ibiza zeker wel het geval. Gezien de populariteit onder jong volwassenen en het bruisende uitgaansleven is het niet verrassend dat er steeds meer vraag naar is. Tijd om onze favoriete adults only hotels op Ibiza onder de loep te nemen! (meer…)

Lees meer