Paas weekendjes weg kinderen

(Paas)weekendjes weg waar kinderen echt blij van worden

Het fijne van alle feestdagen in het voorjaar? Weekendjes weg boeken zonder dat het direct al je vakantiedagen opslokt. Want die Tweede Paasdag is toch mooi meegenomen. Extra tijd om leuke weekendjes weg met de kinderen te maken. En wij hebben wel wat suggesties waarheen!

Plezier voor het hele gezin in Hof van Saksen

(Paas)weekendjes weg kinderen: Hof van SaksenDenk je bij vakantieparken aan sfeerloos ingerichte bungalows met een jaren ’90 inrichting? Dan ben je nog nooit bij Hof van Saksen in Drenthe geweest. Dit vakantiepark heeft allure en dat zie je terug in o.a. de inrichting van de huisjes. Luxe!

Kom je met het hele gezin naar Hof van Saksen, boek dan een van de speciale kinderbungalows. Deze liggen direct aan de speeltuintjes, waardoor je ze vanuit de tuin goed in de gaten kunt houden.

Binnen is ook alles toegespitst op kinderen; stoere stapelbedden en zitzakken sieren de kinderkamer en er is speelgoed voor binnen én buiten aanwezig. Douchen wordt extra leuk met dank aan de kikker-douchekop!

En het park zelf? Ook daar hebben kinderen een streepje voor. Zo vind je er een zwembad met wildwaterbaan, een indoor speelparadijs van maar liefst 1.000 m², een trampoline arena waar je gave trucs kunt leren én een Kinder Academie. Hier leren ze op een speelse wijze o.a. koken en hutten bouwen.

Oudere kinderen kunnen terecht in de Hang Out met o.a. gratis WiFi en grote schermen. Ondertussen heb jij de rust om te genieten van de wellnessfaciliteiten van Hof van Saksen.

Waterpret in Roompot Beach Resort

Misschien is het met Pasen nog geen weer om op het strand te liggen; een lange strandwandeling met het voorjaarszonnetje in je gezicht is ook geen straf! En het is mogelijk als je verblijft in Roompot Beach Resort.

Het luxe vakantiepark ligt aan de wandelboulevard en op ca. 1 km van een kindvriendelijk strand. Het water induiken? Niet aan het strand nog, maar wel in het subtropisch waterparadijs op ca. 5 minuten lopen van het park. Je hebt als gast van het vakantiepark eindeloos gratis toegang.

De omgeving biedt genoeg mogelijkheden voor leuke en leerzame dagjes uit. Wat dacht je van slenteren door het centrum van Middelburg of een dagje naar Neeltje Jans?

Een tropisch weekendje weg bij de oosterburen

(Paas)weekendjes weg met kinderen: Tropical Islands“Huh wat, tropen en Duitsland, dat gaat toch helemaal niet samen”, we horen het je denken. Wel dus! Want in Brandenburg, nabij Berlijn, vind je Tropical Islands.

Een voormalige Zeppelin-hangar – met een oppervlakte van 66.000 m² en een hoogte van 107 meter – is omgetoverd tot een tropisch paradijs met o.a. meer dan 50.000 planten, een eigen strand en een waterglijbaantoren van maar liefst 27 meter hoog.

En dat staat allemaal 24 uur per dag, 365 dagen per jaar tot je beschikking. Als je daar geen glimlach mee op het gezicht van je kinderen tovert dan weten wij het ook niet meer…

Voor welk van deze kindvriendelijke (paas)weekendjes weg ga jij het liefst?

Fotografie: Andrew Balcombe | Shutterstock

Over de auteur

Laura

Naast haar werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reist Laura graag de wereld over. Om daarna haar reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op haar favorieten-lijstje staan. Ook droomt ze graag weg bij tropische bestemmingen!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *