Kerstmarkten België

De leukste kerstmarkten in België: waar moet je zijn?

Hoewel Duitsland wordt gezien als het walhalla van de kerstmarkten vind je ook bij onze zuiderburen een hoge dosis kerstsfeer. We nemen je mee naar de leukste kerstmarkten in België. Ga je voor Brussel, Brugge, Gent of Antwerpen?

Kerstmarkten in België: kneuterig, maar oh zo leuk!

Hoe je het snelst in de kerstsfeer komt? Bezoek eind november of december een kerstmarkt in Duitsland, Nederland óf, in dit geval, België. Hoewel veel mensen kerstmarkten bestempelen als suf, vinden we het stiekem fijn, dat hoge kneuterigheid-gehalte. Gevolg: jaarlijks bezoeken duizenden Nederlanders de mooiste kerstmarkten, óók de kerstmarkten in België. (meer…)

Lees meer

10x doen in Brugge (het hele jaar door!)

In welk seizoen je ook naar de geweldige Belgische stad gaat; Brugge is altijd even charmant. De vele kanaaltjes, historische gebouwen, gezellige restaurantjes en leuke winkeltjes zorgen voor het complete vakantieplaatje. Onze favoriete bezigheid is simpelweg slenteren door de mooie straatjes, maar er is meer te doen. (meer…)

Lees meer

Hotel Antwerpen: Tryp By Wyndham Antwerp Hotel

5x de leukste hotels in Antwerpen

Op zoek naar een weekendje weg voor een korte stedentrip Zowel de Duitse als Belgische steden zijn vanwege de korte reisafstand populair onder onze vakantiegangers. In België is Antwerpen één van de favoriete steden. Eerder schreven wij al over de bezienswaardigheden in Antwerpen, vandaag lichten we onze vijf leukste hotels in Antwerpen uit.

(meer…)

Lees meer