Magic Life hotels

Ben je toe aan de ultieme all inclusive vakantie? Dan zijn de Magic Life hotels iets voor jou. Zowel gezinnen als koppels zijn er aan het goede adres! In de restaurants worden uitgebreide buffetten geserveerd én er zijn speciale kindermenu’s. Ben je graag sportief bezig? Doe dan mee aan een lesje aerobics. Liever relaxen? Kom dan bij in het wellnesscentrum. Veel activiteiten zijn bij jouw all inclusive vakantie in de Magic Life hotels inbegrepen. Ideaal!
24/7 all inclusive formule
Superveel activiteiten voor jong & oud
Direct aan het strand
Onvergetelijke vakantie voor kinderen

Magic Life Hotels: onbezorgd all inclusive vakantie vieren

Zin om jezelf compleet in de watten te laten leggen en geen moment aan thuis te denken? Dan zit je goed in een van de Magic Life Hotels. Deze hotelketen staat garant voor een uitgebreide en onbezorgde all inclusive vakantie. En dan kun je ook nog eens kiezen uit verschillende zonnige bestemmingen!

Magic Life Hotels zijn met name populair bij gezinnen met kinderen, maar ook koppels komen er graag. Je vindt de hotels o.a. in Turkije, Spanje, Egypte en Griekenland. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een heerlijke vakantie. Wie neem jij mee?

Wat zijn de voordelen van een Magic Life Hotel?

Het grootste voordeel van een vakantie in een Magic Life Hotel is wat ons betreft de uitgebreide all inclusive formule. Je geniet 24/7 van alle voordelen. Zo zijn niet alleen buffetmaaltijden en geselecteerde (non)alcoholische drankjes bij de reissom inbegrepen, maar geldt dat ook veelal voor ijsjes, snacks, diverse activiteiten en een à la carte diner.

Een ander groot voordeel van de Magic Life Hotels? Ze liggen allemaal (praktisch) direct aan het strand. Via de grote tuin sta je in no time met je voeten in het zand. Ligbedden en parasols staan hier al klaar voor een flinke relaxsessie. Het enige dat jij nog hoeft te doen is een drankje bestellen aan de bar. Heerlijk!

We zoomen graag nog even in op de activiteiten die de Magic Life Hotels bieden. Vervelen is geen optie! Je kunt bijv. een lesje aquarobics volgen, meedoen met een beachvolleybal wedstrijd of leren boogschieten. Daarnaast worden er regelmatig cursussen georganiseerd (van koken tot hiphop), kun je meegaan op een mountainbike-tour of leren zeilen.

Vier jij vakantie liever in een lagere versnelling? Alle Magic Life Hotels beschikken over fijne wellnessfaciliteiten, waaronder een sauna en massagemogelijkheden.

Ideaal met kinderen

Hoe jong of oud jouw kinderen ook zijn, ze hebben gegarandeerd een fijne tijd in een Magic Life Hotel. Niet in de laatste plaats vanwege de grote hoeveelheid activiteiten die georganiseerd worden. Daarnaast zijn er meer dan genoeg zwembaden om in te plonsen en bieden sommige Magic Life hotels meerdere waterglijbanen en waterspeeltoestellen.

Aan eten & drinken voor kinderen ook geen gebrek. Magic Life Hotels beschikken over een apart kinderbuffet, zodat kinderen zelf kunnen kiezen wat ze willen eten. Geen nood, het hoeft niet iedere dag patat of pizza te zijn; er zijn ook voldoende gezonde opties.

Magic Life Hotels bieden een uitgebreid animatieprogramma met o.a. shows in de avond, een minidisco en leuke sporttoernooitjes. Daarnaast kun je rekenen op een miniclub en bij sommige hotels zelfs een tienerclub. Zo heb je ook geen kind aan de puber-vakantiegangers. Reis je met een baby? Babybedjes zijn op aanvraag gratis beschikbaar.

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Perfect

Duidelijke informatie, zeer goede ervaring de laatste jaren en makelijke...

Lees verder