Mooiste hotels Thailand

De mooiste hotels in Thailand; laat je in de watten leggen

Toe aan een zonovergoten en luxe vakantie? Check snel deze mooiste hotels in Thailand en laat je compleet in de watten leggen. Je kunt rekenen op service met een glimlach, fabelachtig mooie stranden en heerlijke Thaise gerechten. Zeker weten dat je nooit meer naar huis wil… 

Island Escape by Burasari

Wat een lekker plekje is Island Escape by Burasari. Dit mooie hotel ligt aan zee en midden in de natuur op een eilandje voor de kust van Phuket.

Niet alleen de ligging is prachtig, ook de inrichting is om door een ringetje te halen. Er is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, waardoor het complex perfect opgaat in de omgeving. De kamers en villa’s zijn van alle gemakken voorzien en zijn naar wens te boeken met een directe ligging aan het zwembad óf met privézwembad.

Het zwembad is trouwens een fijne plek voor jong & oud, dankzij comfortabele ligbedden en een waterglijbaan. Vervelen is geen optie dankzij de miniclub, het fitnesscentrum en activiteiten als boogschieten, kanoën en aerobics. In het wellnesscentrum boek je een momentje voor jezelf.

Mooiste hotels Thailand - Island Escape By Burasari

Pullman Phuket Arcadia Naithon Beach

Het stijlvolle Pullman Phuket Arcadia Naithon Beach is een pareltje op Phuket. Het goudgele strand bereik je via een trap en vanuit de infinity-pool kijk je eindeloos uit over zee.

De luxe kamers beschikken o.a. over een balkon met lekkere loungebank en een badkamer met bad én regendouche. Fijn is ook de zeezicht-optie. Je voelt je meteen thuis in dit mooie hotel in Thailand!

Na een paar baantjes in het zwembad, vermaak je je prima in het fitnesscentrum met uitzicht op zee. Na een sportief lesje yoga heb je wel een Thaise massage verdiend. In de restaurants smul je o.a. van Thaise en Italiaanse gerechten mét bijpassende wijnen.

Mooiste hotels Thailand - Pullman Phuket Arcadia Naithon Beach

137 Pillars Suites & Residences Bangkok

Op zoek naar een van de mooiste hotels in de Thaise hoofdstad Bangkok? 137 Pillars Suites & Residences Bangkok gooit wat ons betreft hoge ogen. Op de 27e verdieping vind je een prachtige infinity-pool met uitzicht op de skyline van de Thaise hoofdstad. Op het aangrenzende zonneterras is het goed vertoeven.

Je kunt er rekenen op luxe appartementen met o.a. een eigen keuken, wasmachine en droger. In de inrichting is veel gebruik gemaakt van marmer en andere luxe materialen. Je vindt er verder een fitnessruimte en wellnesscentrum.

Fijn; je hoeft ’s avonds de deur niet meer uit voor een maaltijd. 137 Pillars Suites & Residences Bangkok beschikt over een eigen restaurant. Sluit de dag af met een drankje bij de loungebar. Proost!

Mooiste hotels Thailand - 137 Pillars Suites & Residences Bangkok

Sala Samui Chaweng Beach Resort

Strandliefhebber? Thailand beschikt over prachtige exemplaren. Sala Samui Chaweng Beach Resort ligt direct aan het hagelwitte strand van het paradijselijke eiland Koh Samui.

Het mooie hotel bestaat uit een garden- en ocean-vleugel met luxe kamers, suites en villa’s. Deze zijn naar wens te boeken met privézwembad. Duik meteen vanuit je bed het zwembad in!

Tussen de palmbomen vind je volop fijne, ronde ligbedden om op te relaxen. Verder kan je meedoen met yogalesjes op het strand en liefhebbers boeken een Thaise kookcursus. Voor een flinke dosis ontspanning moet je in het wellnesscentrum zijn. Zeker weten dat jij zen weer thuiskomt!

Mooiste hotels Thailand - Sala Samui Chaweng Beach Resort

The Sands By Kathatani

Op familievakantie? Dan tippen we The Sands By Kathatani als een van de mooiste hotels in Thailand. Dit resort heeft alles in huis voor een geslaagde vakantie voor jong & oud.

Het resort – dat direct aan het strand van Khao Lak ligt – bestaat uit drie vleugels; een aan het strand, een voor families en een voor rustzoekers. De riante kamers zijn naar wens te boeken met zeezicht of met directe toegang tot het zwembad. Plons!

Fijn is ook de ruime keuze aan zwembaden; er zijn zwembaden speciaal voor volwassenen, er is een waterpark voor kinderen en in de verschillende jacuzzi’s bubbel je lekker weg. Laat je ook meevoeren op de lazy river en bestel een verkoelend drankje bij de swim-up bar.

Voor stellen is er – naast de adults only-pools – ook genoeg vermaak. Zij dineren bij zonsondergang aan de waterkant, boeken een duo-massage in het wellnesscentrum en drinken nog een afzakkertje in de loungebar.

Mooiste hotels Thailand - The Sands By Kathatani

Nog meer mooie hotels in Thailand

Het liefst vertrekken we vandaag nog naar een van deze adresjes in Thailand. Voorlopig blijft het nog even bij wegdromen… Dat doen we ook graag bij deze extra lijst met mooiste hotels in Thailand:

  • Het strand van Khao Lak voor de deur, luxe kamers (naar wens met jacuzzi) en op-en-top Thaise gastvrijheid; dat is in het kort wat je kunt verwachten bij Devasom Khao Lak Beach Resort & Villas. Dit mooie hotel ligt aan een lagune die je per kajak kunt ontdekken. Doen!
  • Bij The Crest Resort & Pool Villas is verkoeling nooit ver weg. Het complex beschikt over meerdere zwembaden én villa’s met privézwembad. Strandliefhebber? Het idyllische Freedom Beach ligt binnen handbereik.
  • We hebben nog een mooi hotel in Bangkok voor je in de aanbieding. The Siam is – zoals ze het zelf zeggen – een ‘private urban sanctuary’; een fijn rustpunt in de drukke metropool. Je kunt rekenen op zo’n drie hectare aan tropische tuinen aan de Chao Phraya rivier. Extra luxe zijn de villa’s met privézwembad.
  • Alle villa’s van COMO Point Yamu Phuket hebben een privézwembad! Je kunt daarnaast meedoen met yoga, een Thaise kookworkshop volgen en kennismaken met de oude vechtsport Muay Thai. Extra fijn is het uitgebreide wellnesscentrum. Zennn!
  • Hangend met je armen over de rand van het zwembad kijk je uit op het hagelwitte strand en de wuivende palmbomen, hmmm… Zo is vakantie bedoeld! Bij Banyan Tree Samui op Koh Samui hebben ze dat goed begrepen. We sparen nog even door voor een villa met privézwembad.

Welk van deze mooie hotels in Thailand komt bovenaan jouw bucketlist?
Mooiste hotels Thailand - Banyan Tree Samui

OVER DE AUTEUR

Marleen

Van stedentripjes tot vakanties met het gezin; vakanties zijn altijd het hoogtepunt van het jaar. Én mijn bucketlist is nog oneindig lang. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter droom ik dagelijks weg bij de volgende bestemming op mijn lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *