Luxe hotels Malediven

Staat vakantie voor jou gelijk aan zon, zee, strand, palmen, een tropische gevoel én jezelf in de watten laten leggen? Boek een van onze luxe hotels op de Malediven (allen vijfsterren!) en je zult de vakantie van je leven beleven. Handig: veel van deze hotels bieden de mogelijkheid om o.b.v. all inclusive te verblijven. Welkom in de tropen!
Gun jezelf een relaxte droomvakantie!
Sunsnack op parelwitte stranden
Ontdek de paradijselijke onderwaterwereld
Laat je in de watten leggen onder wuivende palmbomen

Luxe hotels op de Malediven; hier wil je verblijven!

Op zoek naar een droomvakantie? Op de Malediven waan je in een paradijs. Niet gek dat de blauwe lagunes, hagelwitte zandstranden en wuivende palmbomen op menig bucketlist staan. Daarnaast staat het land bekend om de uitgestrekte riffen met een bijzonder kleurrijke onderwaterwereld. De luxe hotels op de Malediven maken het idyllische vakantieplaatje helemaal af.

De tropische bestemming in de Indische Oceaan omvat zo’n 1.200 koraaleilanden op minder dan 300 km². Indrukwekkend! Slechts 200 zijn bewoond en op bijna 100 mogen toeristen vakantie vieren. En geloof ons, dat wil je. Zodra je onze luxe hotels op de Malediven ziet, stap je het liefst direct in het vliegtuig. Het paradijs roept!

Wat kun je verwachten van de luxe hotels op de Malediven?

De luxe hotels op de Malediven liggen verspreid over verschillende kleine eilandjes, sommige zijn zelfs in privébezit van het hotel. Klinkt verleidelijk toch zo’n vakantie op een 'onbewoond' eiland?

Vaak kom je aan in stijl. Geen snikhete bus of taxi, maar een speedboot of watervliegtuig. Ja, je vakantie begint direct goed! De luxe hotels op de Malediven hebben stuk voor stuk vijf sterren, dus er zijn faciliteiten en services in overvloed. Laat je in de watten leggen en kom eindelijk even écht tot rust.

De luxe hotels op de Malediven bestaan veelal uit moderne en smaakvol ingerichte bungalows of villa's. Gelegen in een groene omgeving of aan een lange steiger in de zee. Het uitzicht waarmee je wakker wordt is adembenemend mooi. Straks wil je niet meer naar huis…

De meeste luxe hotels op de Malediven hebben een privéstrand voor de deur of op steenworp afstand. Het zand is hagelwit en heb je ooit zó een turquoiseblauwe zee gezien? Op het land is het al adembenemend mooi, maar wacht maar tot je het water ingaat. Bij de riffen kijk je je ogen uit. Voor de zwemliefhebbers hebben de luxe hotels op de Malediven vaak ook nog een of meer zwembaden. Ook voor kinderen.

Is dat alles? Zeker niet!

Zon, zee & zen staat centraal deze vakantie. De luxe hotels op de Malediven bieden geregeld fijne wellnessfaciliteiten. Soms krijg je een schoonheidsbehandeling of een uitgebreide massage zelfs met uitzicht op zee! Een zachte zeebries erbij en je voelt alle stress zo van je afglijden.

Klinkt zo’n relaxte vakantie als muziek in de oren? Maak het nóg beter door een luxe hotel op de Malediven o.b.v. all inclusive te boeken. Ontbijt, lunch en diner en geselecteerde (non)alcoholische drankjes worden voor je geregeld. Geen getob meer over budgetten, eten en drinken en de portemonnee blijft in het kluisje. Ideaal!

Voor vermaak hoef je de deur niet uit. Bijna alle luxe hotels op de Malediven bieden een ruim aanbod aan watersporten. Ga bijv. stand-up peddelen, waterskiën of duiken. Wie weet spot je wel schildpadden, barracuda's, papegaaivissen of clownvissen.

In de restaurants bereiden de chefs o.a. verse vis, zeevruchten en/of internationale gerechten. Tip: boek een romantisch privédiner op het strand of ga voor een diner voor twee in de ruime hotelkamer of bungalow.

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Zo'n fijn reisbureau

Zo'n fijn reisbureau, alles altijd duidelijk omschreven, snelle reactie per...

Lees verder