Last minute wintersport

Wil jij liever vandaag dan morgen op de lange latten staan of op een snowboard de piste afdalen? Boek een last minute wintersport. Vertoon jouw tricks in de populaire Franse skigebieden, ga voor de gezellige après-ski in Oostenrijk, geef je over aan de Zwitserse bergen of blijf lekker dichtbij huis en ga voor Duitsland.. We hebben een ruim aanbod aan toffe aanbiedingen voor je op deze en meer wintersportbestemmingen.
Sportieve vakantiegangers opgelet!
Binnen nu en zes weken op de lange latten
Maak gemakkelijk jouw keuze dankzij handige filters
Laat de voorpret maar beginnen

Haal alles uit een last minute wintersportvakantie

Ben jij een echte wintersportliefhebber en wil je het liefst morgen nog op de lange latten staan? Bekijk dan snel onze last minute wintersportvakanties. Je vertrekt binnen nu en zes weken naar de sneeuw en dan kan het genieten beginnen. Zoef van de berghellingen, drink een afzakkertje tijdens de après-ski en rust uit in jouw accommodatie.

Dankzij ons uitgebreide aanbod aan last minute wintersportvakanties is er altijd wel een reis die bij jouw wensen past. Of je nu een liefhebber bent van de uitdagende skigebieden in Frankrijk, liever naar het veelzijdige Oostenrijk gaat of kiest voor Italië, Zwitserland of Duitsland; wij kunnen je verder helpen.

Maak gemakkelijk je keuze

Zie jij soms ook door de bomen het bos niet meer als je een wintersportvakantie aan het uitzoeken bent? Daar heb je op onze website waarschijnlijk geen last van. Dankzij onze handige filters vind jij in no time de last minute wintersportvakantie die voldoet aan jouw wensen.

Selecteer bijvoorbeeld eerst de periode waarin je wilt vertrekken en met hoeveel personen je op last minute wintersport gaat. Als je dat weet kun je jouw voorkeuren qua bestemming filteren. Wil je bijvoorbeeld per se in het Oostenrijkse Tirol verblijven of ben je fan van het Duitse Sauerland? Het kan allemaal.

Veel van onze last minute wintersportvakanties zijn reizen o.b.v. eigen vervoer. In enkele gevallen kun je kiezen voor een pakketreis mét vlucht. Selecteer vervolgens gemakkelijk hoeveel dagen je op vakantie wilt, in wat voor soort accommodatie je wilt verblijven en wat je maximale budget per persoon is. De vakantie van jouw wensen rolt vanzelf uit de bus.

De voordelen van een last minute wintersport

Het grootste voordeel van een last minute wintersportvakantie is wat ons betreft dat de vakantievoorpret direct kan beginnen. Je vertrekt namelijk al binnen nu en zes weken. Wellicht moet je nog zorgen voor een ski-uitrusting of kun je direct beginnen met het inpakken van je koffer.

Een ander voordeel van een last minute wintersportvakantie is dat je voor boeking de sneeuwcondities in jouw favoriete skigebied in de gaten kan houden. Zo kun je een beetje inschatten of er tijdens jouw vakantie een dik pak sneeuw ligt. Zijn de voorspellingen goed? Dan zeggen wij; boeken maar!

De leukste bestemmingen

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van een bestemming voor jouw last minute wintersport? Wij helpen je op weg. Oostenrijk is al jarenlang de nummer één wintersportbestemming. In de Alpen vind je berghellingen voor ieder niveau. Tel daar gezellige plaatsen en fijne accommodaties bij op en je wintersportvakantie is compleet.

Ook in Frankrijk kun je genieten van de voordelen van de Alpen. Hier zijn geoefende skiërs zeker aan het juiste adres, maar ook als je voor het eerst op de lange latten staat vind je er fijne wintersportgebieden. Minder mensen kiezen voor een last minute wintersportvakantie naar Zwitserland, maar dankzij de grote sneeuwzekerheid in de wintermaanden is het wel een uitstekende keuze.

Naast de immer populaire bestemmingen als Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk kun je ook buiten de gebaande paden wintersporten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een last minute wintersport naar Zweden of Noorwegen? Hier is het in ieder geval minder druk dan in de Alpen.

Wil je liever dichterbij huis blijven? Je kunt voor een last minute wintersportvakantie ook naar het Duitse Winterberg dat op ca. 3 uur rijden vanaf Utrecht ligt. De hellingen zijn voor geoefende wintersporters misschien niet zo uitdagend, maar het is wel een ideale bestemming als je een weekendje weg wilt.

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Zo'n fijn reisbureau

Zo'n fijn reisbureau, alles altijd duidelijk omschreven, snelle reactie per...

Lees verder