Last minute herfstvakantie

Als er één moment perfect is voor een last minute reisje, dan is het wel de herfstvakantie. Ontvlucht het wisselvallige weer in Nederland door nog snel een van deze deals uit te kiezen. Of je nu gaat voor een stedentripje, een strandvakantie of een spetterende familievakantie, één ding is zeker; het wordt een onvergetelijke last minute herfstvakantie!
Verleng de zomer 
Vertrek binnen 6 weken
Actieve vakantie of liever strandhangen?
De leukste vakanties voor het hele gezin

De ultieme last minute herfstvakantie

Voor je het weet is de zomer voorbij en worden de dagen weer korter. De blaadjes beginnen van de bomen te vallen en de blauwe lucht wordt grijzer... Allemaal heel gezellig, maar ben je toe aan een beetje zon? Geen stress; met deze last minute herfstvakanties verleng jij het zomergevoel. Bye bye regenachtig kikkerlandje!

Een last minute herfstvakantie heeft meerdere voordelen. Ten eerste; het hoogseizoen in Zuid-Europa is voorbij! Je hoeft populaire bestemmingen zoals Griekenland, Italië en Spanje dus niet meer met massa’s toeristen te delen. Met minder drukte komen ook lagere prijzen. Een last minute herfstvakantie is vaak een stuk goedkoper dan dezelfde deal in de zomer. Oh, en die temperaturen... ideaal om – zonder te veel gezweet – de omgeving te ontdekken!

Een actieve last minute herfstvakantie

Als er één vakantieperiode ideaal is voor actievelingen, dan is het wel de herfstvakantie. Last minute tripjes naar Zuid-Europese bestemmingen zoals Griekenland, Spanje, Portugal en Italië doen het dan ook elk jaar goed. Deze bestemmingen zijn in de zomer al populair, maar tijdens een last minute herfstvakantie kan je ze op een heel andere manier ontdekken.

Het grote verschil; het is minder heet. Begrijp ons niet verkeerd; tijdens de herfstvakantie kan je in Zuid-Europa – met zo’n 22 °C en ca. 9 zonuren per dag – nog superveel vitamine D meepakken. Maar met iets lagere kan je ook o.a. toffe steden in de buurt ontdekken, mooie wandelingen maken en de omgeving op de fiets verkennen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kan jij na een heerlijke last minute herfstvakantie helemaal opgeladen aan de winter beginnen.

Meer zin in een stedentrip? Waarom ga je deze herfstvakantie niet last minute naar Dubai of Marrakech? Beide steden barsten van de cultuur én zijn in oktober/november niet te warm om te ontdekken.

Last minute herfstvakantie aan het strand

Ben jij een echte zonliefhebber en is het strand je tweede thuis? Leg dan alvast je zonnebrand klaar, want er zitten superveel toffe strandbestemmingen in ons aanbod met last minute herfstvakanties.

Populaire bestemmingen waar je eind oktober/begin november nog heerlijk kan strandhangen zijn o.a. Egypte, Turkije, de Canarische Eilanden en Kaapverdië. De watertemperatuur is hier nog heel aangenaam en – misschien wel het beste van alles – op de stranden is het niet superdruk. Kan het nog beter? Ja! Check al die leuke (familie)hotels voor een last minute herfstvakantie.

Vind je het niet erg om iets langer te vliegen? Dan zijn de opties voor een zonnige last minute herfstvakantie eindeloos. Wat dacht je van tropische bestemmingen zoals Thailand, Mexico, de Dominicaanse Republiek, Cuba of Jamaica? Hier wachten de parelwitte stranden, wuivende palmbomen, frisse cocktails en rijke cultuur al op je.

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Prima website, goede aanbiedingen

Prima website, duidelijk en makkelijk zoeken. Maar het belangrijkste altijd...

Lees verder