Last minute Cuba

Ben jij zoek naar een last minute naar de tropen vol mooie steden, prachtige stranden, kleurrijke huizen & zalige cocktails? Boek een last minute Cuba! Dit land in Midden-Amerika is een paradijs in de tropen; een fijn klimaat, mooie stranden (Varadero!) en genoeg afwisseling. Ontdek de charme van dit land snel zelf!
Het hele jaar door aangename temperaturen
Kies voor tropische badplaatsen als Varadero en Playa Esmeralda
Ontdek authentiek Cuba in Havana
Geniet van hagelwitte stranden onder het genot van een heerlijke cocktail

Haal alles uit een last minute op Cuba

Cuba, het tropische eiland dat bovenaan menig bucketlist staat. Niet zo gek als je de prachtige foto’s bekijkt van hagelwitte stranden, kleurrijke huizen en wonderschone natuur. Bovendien geniet je er bijna het hele jaar van heerlijke temperaturen. Daarom is een last minute naar Cuba al-tijd een supergoed idee!

Tijdens een last minute op Cuba word je sowieso gastvrij ontvangen door de inwoners. Ze zijn blij dat hun land na jaren van afzondering eindelijk toeristen trekt. Hoewel het land een stuk toeristischer is dan voorheen, kun je ook nog kennis maken met de authentieke kant van Cuba ontdekken. Ga je mee?

Cultuur snuiven tijdens een last minute op Cuba

Het échte Cuba zie je met name in de hoofdstad Havana. Hier vind je de plaatjes die je in vele reisgidsen tegenkomt. Vrolijk gekleurde oldtimers en huisjes, prachtige pleinen en schattige straatjes. Sinds 1982 staat het oude centrum van Havana op de UNESCO Werelderfgoedlijst en een bezoek aan deze bijzondere stad mag tijdens een last minute op Cuba dan ook echt niet ontbreken.

Een must see tijdens een last minute op Cuba is het bekendste plein van Havana, Plaza de la Catedral. Hier vind je de prachtige heilige Maria kathedraal, die niet alleen van buiten, maar ook van binnen geweldig mooi is. Breng ook zeker een bezoek aan La Bodeguita del Medio, de stamkroeg van Ernest Hemmingway en ontdek hoe de beroemde Cubaanse sigaren worden gemaakt in de tabaksfabriek.

Zon, zee & strand

Is het lekkere weer voor jou dé reden om een last minute naar Cuba te boeken? Well done! Het hele jaar liggen de temperaturen er namelijk rond de 30 °C. En wat is er nu lekkerder dan chillen aan het strand met de zon op je bol? Dat kan o.a. in Varadero, Playa Esmeralda en Guardalavaca.

In deze badplaatsen krijg je gegarandeerd te maken met helderblauw water en hagelwitte stranden. Alleen al in Varadero vind je 20 km aan strand! Bovendien kun je er prima de onderwaterwereld ontdekken als je gaat duiken of snorkelen. Liever relaxen op een ligbedje of in een hangmat behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden tijden een last minute op Cuba! Het liefst met een lekkere mojito in je hand.

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Zo'n fijn reisbureau

Zo'n fijn reisbureau, alles altijd duidelijk omschreven, snelle reactie per...

Lees verder