kidsproof agriturismo Toscane

Top 3 kidsproof agriturismo’s in Toscane

Toscane en agriturismo’s gaan hand in hand. Hoe leuk het vaak ook is om voor een iets meer authentieke accommodatie in de vorm van een agriturismo te kiezen, het is niet altijd de meest praktische keuze als je met je gezin op vakantie wilt.

Agriturismo’s liggen vaak wat meer afgelegen, er is meestal geen animatieteam en de kinderen kunnen er vaak ook nét even wat minder andere kinderen vinden. Dat agriturismo en kinderen echter heel goed samen gaan, laten we vandaag zien met onze persoonlijke top 3 accommodaties!

Residence La Pieve Di Pomaia

kidsproof agriturismo Toscane - Residence La Pieve Di PomaiaDeze agriturismo is gelegen in het binnenland van Toscane en voorzien van allerlei gemakken voor gezinnen. Een groot zwembad, een klein poedelbad voor de kleintjes, een speeltuin, fietsverhuur én een fijn restaurant. Kortom, alles om je optimaal met de kids te vermaken!

Wil je ’s avonds eens wat anders? Het authentieke stadje Pomaia met tal van leuke restaurantjes en barretjes ligt op maar één kilometer afstand. Ideaal. Bij Residence La Pieve Di Pomaia zul je een authentiek Toscaanse vakantie beleven mét alle comfort.

Antico Borgo Casalappi

kidsproof agriturismo Toscane - Antico Borgo CasalappiDeze superfijne agriturismo ten zuiden van Livorno geeft het échte Italiaanse gevoel. Gelegen in het prachtige Toscaanse binnenland en gebouwd in een traditioneel Italiaanse stijl, is dit hoe een agriturismo hoort te zijn.

Het complex bestaat uit verschillende appartementen, die stuk voor stuk comfortabel zijn ingericht. De zee vind je op slechts 20 minuutjes rijden. Hebben de kids wat sneller behoefte aan verkoeling? Neem dan een duik in het riante zwembad dat bij Antico Borgo Casalappi hoort. Een heerlijke accommodatie voor gezinnen met iets oudere kinderen.

Smy Borgo Magliano

kidsproof agriturismo Toscane - Borgo Magliano ResortSmy Borgo Maglianot ligt in het uiterste zuiden van Toscane, omgeven door de bekende Toscaanse cipressen. Een plaatje om te zien!

Hoewel deze agriturismo op het eerste oog erg authentiek lijkt, vind je er echt alles om een fijne vakantie met de kinderen te hebben. Een prachtig zwembad, tafeltennis tafels, tennisbanen, een restaurant en zelfs een heuse kidsclub. Een comfortabel en luxe hotel in een authentiek en lokaal jasje. Perfect toch?

Drie te gekke agriturismo’s midden in het supermooie Toscane waar je een heerlijke vakantie met de kids kunt beleven. Welke accommodatie heeft jouw voorkeur?

OVER DE AUTEUR

Wendy

Wendy, beter bekend als het Reismeisje, is verliefd op de wereld en backpacker in hart en nieren. Het liefste reist ze naar bijzondere en afgelegen plekken, maar stedentrips vindt ze ook te gek! Je kunt haar volgen via haar eigen reisblog Reismeisje.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *