Jongerenvakantie Mallorca

Meer dan Lloret! Een geslaagde jongerenvakantie op Mallorca

Spanje heeft meer dan Lloret de Mar voor een geweldige jongerenvakantie. Mallorca heeft namelijk leuke badplaatsen waar je uitgaan kunt combineren met een goede lading zon. Wil jij het feest op Mallorca ontdekken? Reis dan met ons mee langs de vier leukste badplaatsen voor een écht goed feestje.

Mallorca is een fantastisch eiland voor wie op zoek is naar de leukste feesten! In El Arenal, Puerto de Alcúdia en Palma de Mallorca vind je moeiteloos de party scene. Maak je maar op voor een avond vol plezier! Hieronder lees je al het vets dat de badplaatsen te bieden hebben.

De Nederlandse en Duitse clubs in El Arenal

Jongerenvakantie Mallorca, El ArenalAls je helemaal los wilt gaan, dan is El Arenal voor Nederlanders op Mallorca toch wel de place to be. Deze badplaats staat bekend om haar levendigheid. Kroegen, cafés en zinderende discotheken; je hebt keuze te over!

Je vindt een groot aantal Nederlandse clubs en kroegen in El Arenal. Een echte Nederlandse kroeg met een huiselijke sfeer is Café de Slok. De naam geeft al enigszins een hint: dit Hollandse café is perfect voor wie een biertje wil drinken, terwijl muziek van de beste Nederlandse artiesten uit de speakers dreunt. Andere populaire Nederlandse uitgaansgelegenheden zijn Club NL, Disco Bar 538 en De Heeren van Amstel.

In het westelijke gedeelte van El Arenal ligt een gebied dat vooral door Duitsers wordt bezocht én waar je ook Duitse uitgaansgelegenheden vindt. Je kunt hier gemakkelijk een kijkje nemen en je bent er zo, want het ligt dichtbij de hierboven genoemde clubs.

Mega Park is van de uitgaansgelegenheden in dit gebied misschien wel de bekendste. In de zomermaanden zal je hier een fantastisch feest beleven. Je vindt er entertainment op allerlei gebieden met live- en tv-shows. Bierkönig is eveneens een gezellige club voor de feestganger. Het motto hier is Bier, Musik und pure Lebensfreude (‘Bier, muziek en pure levensvreugde’). Dat belooft wat!

Jongerenvakantie Mallorca, Marina Playa de PalmaMarina Playa de Palma ligt op slechts 2 minuten lopen van Club NL en 10 minuten lopen van het levendige Mega Park. Extra bonus: het strand ligt voor de deur! En wat dacht je van een zwembad op het dak?

Puerto de Alcúdia, stappen in het hoge noorden

Jongerenvakantie Mallorca, AlcudiaAl staat de badplaats er minder bekend om, een feestje bouwen in het hoge noorden gaat moeiteloos. In Puerto de Alcúdia vind je pubs, bars en discotheken die tot vroeg in de ochtend open zijn.

Nummer 1 op de lijst is de Banana Club. In het hoogseizoen is hier iedere week wel weer een ander themafeest te beleven. De Banana Club staat met name bekend als afterpartylocatie. De meeste feestgangers komen hier dus pas later op de avond naartoe en dansen door tot een uur of 5/6 ’s ochtends.

Jongerenvakantie Mallorca, Hotel Bahia De AlcudiaBij een verblijf in Hotel Bahia De Alcudia is het 10 minuten lopen voor je middenin het feestgedruis van Banana Club staat. In het hotel maak je gebruik van gratis WiFi, restaurant, poolbar en zwembad.

Verblijf je in Alcúdia, maar wil je stappen in Magaluf? Je hebt de mogelijkheid een uitgaansuitstapje te maken naar deze badplaats! Reis je vanaf Alcúdia met de Magaluf Party Bus dan vertrek je aan het begin van de avond en arriveer je vroeg in de ochtend na een fantastische nacht op de dansvloer.

Magaluf is enigszins Brits getint en met name populair onder jongeren. In Magaluf vind je één van de grootste discotheken van Europa: de BCM Dance Club. Er worden met regelmaat schuimparty’s, waterparty’s en andere toffe feesten georganiseerd. DJ’s zoals David Guetta, Armin van Buuren en AfroJack hebben hier hun platen al eens gedraaid. Naast de BCM Dance Club is ook de Boomerang Club een aanrader!

Rustiger, maar toch levendig uitgaan in Palma de Mallorca

Stappen in de hoofdstad van Mallorca is misschien minder uitbundig dan in El Arenal en Alcúdia, maar een goed feestje is hier zeker te vinden. De party scene bevindt zich vooral in het historische centrum en aan de haven van Palma de Mallorca. De grootste bars en clubs vind je aan de jachthaven in de wijk Santa Catalina.

Jongerenvakantie Mallorca, Hotel Palma Bellver Affiliated by Melia In Hotel Palma Bellver Affiliated by Melia kun je lekker luieren in het zwembad en zonnen op het zonneterras. Met een uitzicht op de jachthaven en uitgaansgelegenheden binnen handbereik is jouw vakantie compleet!

Wil jij de kroegen op Mallorca wel eens zelf beleven? Bekijk ons ons volledige aanbod en last minutes. Kies voor een hotel met zwembad; dan kun je overdag lekker uitkateren en je vervolgens opmaken voor een nieuwe avond!

OVER DE AUTEUR

Marieke

Ik ben gek op reizen én schrijven. Ik heb al flink wat van Europa gezien, maar ben nog lang niet klaar met de wereld verkennen. Ik neem je mee naar de mooiste plekken op de wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *