Hotels met aquapark Griekenland

Hotels met aquapark in Griekenland; waterpret voor tien!

Kinderen de vakantie van hun leven bezorgen? Ga voor een hotel met aquapark in Griekenland. Glijbanen, zwembaden, lazy rivers, waterspuitparken… Je kunt het zo gek niet bedenken! Extra fijn; je kunt vaak o.b.v. all inclusive boeken!

Atlantica Aegean Blue (Rhodos)

Een van de best beoordeelde hotels met aquapark in Griekenland is Atlantica Aegean Blue. Met een 9,0* beleven jij en je reisgenoten hier gegarandeerd een geslaagde vakantie.

Het waterpark bestaat uit diverse glijbanen voor jong & oud, waaronder een spectaculaire trechter-glijbaan. Het kleine grut vermaakt zich bij het piraten-waterspuitpark en in het pierenbadje met mini-glijbaantjes.

Vervelen is geen optie trouwens. Als kinderen uitgespetterd zijn, kunnen ze terecht bij de minidisco, in de speeltuin of bij de mini- en tienerclub. Het animatieprogramma organiseert diverse activiteiten als aerobics, boogschieten en yoga.

Fijn; je kunt all inclusive verblijven bij dit hotel met aquapark in Griekenland. Je smult van maaltijden in buffetvorm en snacks en kunt mogelijk tegen een meerprijs à la carte dineren. Hadden we trouwens gezegd dat het strand voor de deur ligt?

Hotels aquapark Griekenland - Atlantica Aegean Blue
Atlantica Aegean Blue is een van de best beoordeelde hotels met aquapark in Griekenland

Stella Village Hotel & Bungalows (Kreta)

Op zoek naar een hotel op Kreta met aquapark? Stella Village Hotel & Bungalows biedt alles voor een onbezorgde vakantie. Het waterpark wordt gedeeld met twee andere Stella-hotels en beschikt over een handjevol grote glijbanen, een leuk waterspuitpark en kleine glijbanen in een ondiep bad.

Het complex zelf biedt ook volop waterpret in de vorm van meerdere zwembaden en een waterspeeltoestel met glijbanen. Aan vermaak geen gebrek; je kunt o.a. tennissen, badmintonnen, voetballen, fitnessen en volleyballen. ’s Avonds kun je regelmatig rekenen op shows en live muziek.

De kamers van Stella Village Hotel & Bungalows liggen verspreid in kleine gebouwen over het terrein. Zo heb je bijna het gevoel op een vakantiepark te verblijven. Fijn voor gezinnen; de familiekamers bestaan uit twee aparte slaapkamers.

Dankzij het strand voor de deur en de all inclusive-formule is het onbezorgd genieten! Alle maaltijden, snacks en geselecteerde (non)alcoholische drankjes zijn al bij de reissom inbegrepen!

Stella Village Hotel & Bungalows
Op Kreta zijn waterratten aan het goede adres bij Stella Village Hotel & Bungalows; check dat aquapark!

Caretta Beach Holiday Village (Zakynthos)

Caretta Beach Holiday Village is een waterparadijs op Zakynthos. Dankzij meerdere zwembaden – waaronder een golfslagbad en relax-zwembad met jacuzzi – is verkoeling altijd binnen handbereik. Verder kun je rekenen op een wildwaterbaan, diverse (spectaculaire) glijbanen en een waterspuitpark met kleine glijbaantjes. Zie de kinderen daar nog maar eens weg te slaan…

In de gameshal van Caretta Beach Holiday Village vermaken kinderen zich op het droge met o.a. trampolines, springkussens en speelautomaten. Het animatieteam zorgt daarnaast ook voor voldoende vermaak.

Je verblijft o.b.v. all inclusive in dit Griekse hotel met aquapark. Je vindt er o.a. een Mexicaans, buffet- en Italiaans restaurant en kunt terecht bij meerdere bars voor je favoriete vakantiedrankje.

Hotels aquapark Griekenland - Caretta Beach Holiday Village
Op zoek naar een aquapark met golfslagbad? Check Caretta Beach Holiday Village op het Griekse eiland Zakynthos

Grecotel Ilia Palms & Aquapark (Griekse vasteland)

Grecotel Ilia Palms & Aquapark beschikt over een van de grootste aquaparken van Griekenland. Met 20.000 m² aan waterpret is vervelen écht geen optie. Spectaculair zijn de raket (waarbij je eerst 20 m de lucht in vliegt), de rafting-glijbaan, de dark-hole en de trechter-glijbaan. Voor de jongste vakantiegangers is er ook genoeg waterpret in de vorm van een aqua-toren en een waterspuitpark.

Dit hotel op het Griekse vasteland ligt bovendien direct aan het strand (met Blauwe Vlag-keurmerk) en biedt vermaak in de vorm van o.a. tennis, volleybal, yoga en voetbal. Je kunt o.b.v. all inclusive verblijven en onbeperkt genieten!

Hotels aquapark Griekenland - Grecotel Ilia Palms & Aquapark
Grecotel Ilia Palms & Aquapark heeft echt alle glijbanen die je je maar kan bedenken in het waterpark

Nog meer hotels met aquapark in Griekenland

Hotels met glijbanen genoeg in Griekenland! Daarom hebben we nog wat fijne opties voor je verzameld.

  • Racen met je reisgenoten wie het snelst van de glijbaan is? Het kan bij Cyprotel Faliraki Hotel op Rhodos. Naast het waterpark beschikt dit hotel over diverse sport- en ontspanningsmogelijkheden en een grote tuin met meerdere zwembaden. Voor het gemak kun je o.b.v. all inclusive verblijven.
  • Star Beach Village is een begrip in Chersonissos (Kreta). Dankzij de ligging aan het strand, talloze activiteiten, all inclusive-formule en comfortabele kamers beleef je een heerlijke tijd. Het paradepaardje is gigantische waterpark met glijbanen en zwembaden.
  • Een luxe hotel met glijbanen in Griekenland gezocht? Amada Colossos Resort op Rhodos is dan een goede keuze. Het strand ligt voor de deur en waterratten vermaken zich dankzij een handjevol glijbanen. Kleintjes hebben de grootste lol bij het waterspeeltoestel en in het waterspuitpark. De kamers zijn modern ingericht en naar wens als swim-up variant te boeken. Voor het gemak kies je voor een verblijf o.b.v. all inclusive.

In welk hotel met aquapark in Griekenland zou jij wel willen verblijven?

*Cijfer geldt op het moment van schrijven

Meer hotels met aquapark op Griekenland?Bekijk ons aanbod

OVER DE AUTEUR

Marleen

Van stedentripjes tot vakanties met het gezin; vakanties zijn altijd het hoogtepunt van het jaar. Én mijn bucketlist is nog oneindig lang. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter droom ik dagelijks weg bij de volgende bestemming op mijn lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *