Hotel Antwerpen: Tryp By Wyndham Antwerp Hotel

5x de leukste hotels in Antwerpen

Op zoek naar een weekendje weg voor een korte stedentrip Zowel de Duitse als Belgische steden zijn vanwege de korte reisafstand populair onder onze vakantiegangers. In België is Antwerpen één van de favoriete steden. Eerder schreven wij al over de bezienswaardigheden in Antwerpen, vandaag lichten we onze vijf leukste hotels in Antwerpen uit.

Lidner Hotel & City Lounge

Wil jij na een dag door de straten van Antwerpen struinen graag op een heerlijk comfortabel bed neerploffen? Dat kan in het luxe Lidner WTC Hotel & City Lounge, waar je optimaal geniet van je stedentrip. De dichtstbijzijnde tramhalte vind je op ca. 250 meter en het prachtige Centraal Station bevindt zich op zo’n 500 meter van het hotel. Daarmee is dit hotel de ideale uitvalsbasis om de stad te ontdekken.

Even bijkomen na een dagje shoppen in Antwerpen? Dat kan prima in Lidner Hotel & City Lounge, met dank aan de fijne, modern ingerichte hotelkamers én het wellnesscentrum. Hier boek je een relaxte massage of schoonheidsbehandeling, zodat je weer helemaal opgeladen bent voor nog een dagje Antwerpen. Vanuit de ontspanningsruimte van het hotel geniet je bovendien van een fenomenaal uitzicht over de stad. Wat wil je nog meer?

Tryp By Wyndham Antwerp Hotel

Hotel Antwerpen: Tryp By Wyndham Antwerp HotelIn de Art-Nouveau-wijk Zurenborg vind je het charmante designhotel Tryp By Wyndham Antwerp Hotel. Dit hotel ligt iets verder weg van het centraal station van Antwerpen, op ca. een kwartier lopen. Ga je liever met de bus? De bushalte ligt op ca. 100 m van Tryp By Wyndham Antwerp Hotel. Het hotel wordt omringd door prachtige pleinen, restaurants, bars en winkels. Het historisch stadscentrum vind je op ca. 2 km van Tryp By Wyndham Antwerp Hotel.

Wat Tryp By Wyndham Antwerp Hotel anders maakt dan de andere luxe hotels in het centrum van Antwerpen? Dit hotel, met een trendy design, staat bekend om de 24/7 gastgerichte dienstverlening. De werknemers van het hotel proberen je zo goed mogelijk te helpen en te begeleiden tijdens jouw stedentrip Antwerpen. Tryp By Wyndham Antwerp Hotel is daarnaast geheel rookvrij. In de openbare ruimtes en in alle kamers is gratis WiFi aanwezig. Op de kamers is tevens een kluisje en minibar aanwezig.

De Keyser Hotel

Nabij de dierentuin van Antwerpen ligt het De Keyser Hotel. De Zoo Antwerpen is één van de oudste en meest bekende dierentuinen van Europa. Hier vind je een aantal prachtige dieren, waaronder olifanten, beren, (zee)leeuwen en gorilla’s. Deze dierentuin mag je tijdens een verblijf in De Keyser Hotel eigenlijk niet overslaan.

Hotel antwerpen: Hotel de Keyser

Op loopafstand van het hotel vind je daarnaast de levendige Keyserlei. Deze winkelstraat, waar ware shopaholics hun hart kunnen ophalen, heeft uiteenlopende winkels. De bekende winkelpromenade de Meir ligt tevens op loopafstand van het hotel

In openbare ruimtes van De Keyser Hotel is gratis WiFi aanwezig. Wel zo makkelijk om meteen je verhalen en foto’s met het thuisfront te kunnen delen. Drink jij graag een biertje? In de bar van kun je een afzakkertje halen, het hotel schenkt o.a. een verscheidenheid aan Belgische bieren.

Theater Hotel

Een goed beoordeeld hotel in Antwerpen is het Theater Hotel. Het hotel, in de oude theaterwijk van Antwerpen, is eenvoudig te bereiken en ligt vlakbij de prachtige Bourlaschouwburg en het wereldbekende Rubenshuis. In de directe omgeving van Theater Hotel vind je leuke boetieks, cafés en bistro’s. Kortom: vervelen zal je je niet tijdens een verblijf in dit hotel!

Theater Hotel is eenvoudig bereikbaar en beschikt daarnaast over een goed restaurant en een bar waar je diverse drankjes en gerechten kunt bestellen. Iedere ochtend geniet je hier tevens van een uitgebreid ontbijtbuffet. e bijna 130 kamers zijn voorzien van o.a. een minibar en tv, koffie- en theefaciliteiten. Waardevolle spullen kun je opbergen in het elektronische kluisje.

Ramada Plaza by Wyndham Antwerp

Hotel Antwerpen: Ramda Plaza AntwerpIets verder van het historische centrum van Antwerpen, op ca. 2 km, vind je het Ramada Plaza by Wyndham Antwerp. Dit hotel is vooral geliefd onder zakenreizigers, maar ook vrije tijds toeristen zal het hier aan niets ontbreken. Geniet van internationale gastronomische gerechten in Hugo’s Restaurant of drink een Belgisch biertje of  whisky in de Gozo Bar. In de zomermaanden is het mogelijk om op het terras plaats te nemen met prachtig uitzicht op het Hertoghe Park.

Ramada Plaza by Wyndham Antwerp beschikt over het Green Key certificaat. Dit is een internationale erkenning voor hotels die milieuvriendelijk te werk gaan. Dit houdt o.a. in dat men hier werkt met lokale producten en rekening houdt met de lokale bevolking. Ook wordt afval gescheiden en worden er maatregelen genomen om gas-, water- en energieverbuik te verminderen. Kortom: in Ramada Plaza by Wyndham Antwerp kun je de drukte van de stad op zoeken wanneer jij wilt én je draagt ook nog je steentje bij aan het milieu.

En dit is slechts een kleine selectie uit alle hotels in Antwerpen die we aanbieden. Bekijk ons volledige en voordelige aanbod voor meer suggesties. Of wat dacht je van een van onze scherpe last minutes?

OVER DE AUTEUR

Anouk

Ik werk bij dé VakantieDiscounter als product specialist. Ik vind het heerlijk om te reizen en vervolgens mijn ervaringen te delen en (hopelijk) jullie te enthousiasmeren!

1 thoughts on “5x de leukste hotels in Antwerpen

  1. Dankjewel voor dit artikel over hotels in Antwerpen. Het station in Antwerpen vind ik op zich al een heuze bezienswaardigheid en als ik je goed begrijp ben je, als je daar overnacht, in de buurt van vele andere highlights. Mij lijkt het echter ook leuk om in de wijk Diamant te verblijven. Dit vanwege de historische allure.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *