Familiehotels Griekenland

De mooiste familiehotels in Griekenland; blije kinderkoppies gegarandeerd!

Met de kinderen naar Griekenland? Waarom niet! Wij selecteerden een aantal mooie familiehotels in Griekenland. Jong of oud, niemand zal zich hier vervelen.

Als ze in één land dol zijn op kinderen, is het wel in Griekenland. De vele hotels spelen daar goed op in en je vindt er dan ook een ruim aanbod aan kindvriendelijke hotels. Moeilijk om een keuze te maken? Wij selecteerden de mooiste familiehotels in Griekenland per eiland voor je. Te beginnen met de populairste bestemmingen Kreta, Rhodos en Kos.

De fijnste familiehotels op Kreta

Kreta is een ideale bestemming voor een familievakantie in Griekenland. Het eiland herbergt tal van leuke bezienswaardigheden voor jong & oud én biedt een breed aanbod aan familiehotels. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze opties?

  • Misschien associeer je Chersonissos wel meteen met stapvakanties, maar wist je dat de badplaats ook veel te bieden heeft voor jonge vakantiegangers? Zo kun je er o.a. rekenen op een breed aanbod waterparken en fijne zandstranden. Wil je liever een waterpark bij jouw accommodatie? Kies dan voor Grand Hotel Holiday Resort. Spetterende glijbanen, een miniclub, speeltuinen en restaurants waar speciale kindermenu’s verkrijgbaar zijn. Ouders kunnen hier ondertussen volop ontspannen en als klap op de vuurpijl kun je o.b.v. all inclusive boeken.
  • Zijn jouw kinderen dol op het strand? Iberostar Creta Panorama & Mare ligt direct aan een privéstrandje in een beschutte baai. Het hotel beschikt daarnaast over meerdere zwembaden, een leuk animatieprogramma en een minigolfbaan. Voor de oudere vakantiegangers biedt het hotel een fijn wellnesscentrum. En extra fijn; je kunt o.b.v. all incusive verblijven.
  • Bij Stella Palace Aqua Park Resort kun je kiezen voor een swim-up (familie)kamer. Vanaf het terras duik je dan zo het zwembad in. Dat is nog eens lekker wakker worden. Maar dat is nog niet alles! Kinderen worden sowieso blij van het waterpark met leuke glijbanen, de immense zwembaden en het waterspuitpark. Ook in dit hotel kun je – wel zo gemakkelijk – kiezen voor een verblijf o.b.v. all inclusive.

Familiehotels Griekenland - Stella Palace Aqua Park Resort

Familyfun op Kos

Kos is bij uitstek een bestemming die geschikt is voor families. Het eiland is gemoedelijk, je vindt er leuke bezienswaardigheden, kindvriendelijke stranden en je kunt er – vanwege het vlakke landschap – fijn fietsen. Bovendien biedt het eiland mooie familiehotels. Kijk je mee?

  • Het stijlvolle Dimitra Beach Hotel & Suites ligt direct aan het strand, biedt fijne zwembaden en tal van sportfaciliteiten. Kinderen vermaken zich opperbest dankzij de kinderbaden, speeltuin, minidisco en miniclub. De comfortabele familiekamers bestaan uit twee slaapruimtes en voor het ultieme vakantiegevoel boek je o.b.v. all inclusive.
  • Verblijf jij liever in een appartementencomplex? Peridis Family Resort beschikt over ruime en verzorgde appartementen. Je kunt daarnaast rekenen op – en it’s all in the name – een groot aanbod kinderfaciliteiten. Je hebt geen omkijken naar de kids dankzij het aparte kinderbad, diverse speelruimtes en de miniclub. Dankzij de centrale ligging ontdek je Kos in een handomdraai.
  • Ook op Kos vind je hotels met een waterpark. Blue Lagoon Village is een topper in ons aanbod. Naast waterglijbanen en meerdere zwembaden kun je rekenen op het strand direct voor de deur, een speeltuin, fijne wellnessfaciliteiten, een klimpark en meerdere restaurants. De ideale bestemming voor jong & oud!

Familiehotels Griekenland - Blue Lagoon Village

Met het gezin naar Rhodos

Rhodos is een top bestemming voor jong & oud. Kinderen kijken hun ogen uit in het prachtige Rhodos-Stad en in de Vlindervallei. Dankzij comfortabele hotels viert iedereen er een fijne vakantie.

  • In Atlantica Aegean Blue is een relaxte vakantie gegarandeerd. Het strand ligt pal voor de deur, kinderen hebben volop waterpret dankzij de kinderbaden, het waterspuitpark en de waterglijbanen én je kunt o.b.v. all inclusive verblijven. Voor de wat oudere kinderen is er een tienerclub en sportievelingen kunnen o.a. waterfietsen, beachvolleyballen en meedoen met yoga.
  • Af en toe een gezonde maaltijd voor jouw kinderen op tafel zetten? Kies dan voor een verblijf in een appartementencomplex. Matina Pefkos Aparthotel is een aanrader. Je hebt de beschikking over twee zwembaden, het strand is binnen handbereik en kinderen vermaken zich bij de miniclub.
  • Amada Colossos Resort ligt direct aan het strand en vlakbij de badplaats Faliraki. Dankzij het gigantische waterpark, meerdere zwembaden en sport- en animatiefaciliteiten is het complex heel familievriendelijk. Ouders ontspannen ondertussen in het wellnesscentrum. Extra fijn; je hebt de keuze uit meer dan 10 restaurants en bars én je kunt o.b.v. all inclusive verblijven.

Familiehotels Griekenland - Amada Colossos Resort

Nog meer mooie hotels voor een familievakantie in Griekenland

Naast Rhodos, Kreta en Kos vind je ook op andere bestemmingen in Griekenland veel familiehotels. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze opties?

  • Aqualand Resort op Corfu is een waar speelparadijs voor kinderen die niet bang zijn om nat te worden. In het waterpark vind je glijbanen en waterattracties voor alle leeftijden. Ga je voor een uitdagende kamikaze, een Black Hole of liever de lazy river? Er zijn diverse zwembaden aanwezig; een golfslagbad en jacuzzi ontbreken in elk geval niet.
  • Een familievakantie in Griekenland op het vasteland? In Grecotel Ilia Palms & Aquapark is voor jong & oud genoeg te beleven. Wat dacht je bijv. van meerdere zwembaden, volop sportfaciliteiten, diverse mini- en kinderclubs en het strand voor de deur? Wist je dat dit hotel een van de grootste waterparken van Griekenland in huis heeft. Waterpret gegarandeerd!
  • Aqua Bay Suites is een lust voor het oog. Dit stijlvolle hotel op Zakynthos biedt swim-up kamers en kamers met privézwembad, je mag gebruikmaken van het naastgelegen waterpark én je kunt o.b.v. all inclusive verblijven. Wat wil je nog meer?
  • We willen je deze parel op Kreta niet onthouden. Wij zijn dol op de boho-chique inrichting van Georgioupolis Suites. Het luxe hotel ligt vlakbij het strand en biedt meerdere riante zwembaden én een waterpark. De kids hoeven zich geen moment te vervelen dankzij het animatieprogramma en voor het gemak boek je o.b.v. all inclusive!

Heb jij zin gekregen in een vakantie in een van deze familiehotels in Griekenland? Boek dan snel jouw favoriet, pak de koffers in en trommel de kids op.

Bekijk meer hotels met aquapark in Griekenland

OVER DE AUTEUR

Marleen

Van stedentripjes tot vakanties met het gezin; vakanties zijn altijd het hoogtepunt van het jaar. Én mijn bucketlist is nog oneindig lang. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter droom ik dagelijks weg bij de volgende bestemming op mijn lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *