Cook's Club Hotels

Cook’s Club Hotels: trendy én betaalbaar!

Ken je dat, je bent een vakantie aan het zoeken, ontdekt een superstijlvol hotel, checkt de prijzen en…. bummer! Zó buiten je budget. No worries. Bij de Cook’s Club Hotels gaan betaalbaarheid en design wél samen. En dan krijg je ook nog eens goed eten, fijne muziek & geweldige cocktails op de koop toe.

Cook’s Club Hotels in een notendop

Cook's Club HotelsSinds een jaar of twee hebben wij de stijlvolle Casa Cook Hotels in ons aanbod. Stuk voor stuk pareltjes van vijfsterren hotels met geweldige kamers en dito faciliteiten. Nadeel? Er hangt ook een prijskaartje aan. De bedenkers van de hotels waren zich hier bewust van en wilden een hotelketen op de markt zetten die voor meer mensen haalbaar was.

En zo creëerde creative director Remo Masala (en dat is niet de minste, hij is o.a. trendwatcher voor Audi) een uniek adults only concept waarvan het allereerste hotel in 2018 werd geopend in Chersonissos. Inmiddels is er een handjevol Cook’s Club Hotels en dit jaar volgen er nog meer. Allemaal volgens dezelfde visie. Zoals Remo zelf zegt: “We are a beachclub and we have some rooms”.

Wij vinden dat nog een beetje bescheiden, want de hotels zijn duidelijk meer dan dat. En dat hopen we vandaag aan je over te kunnen brengen. De beste manier is overigens nog steeds het zelf ervaren… (en dat wil je vast na het lezen van dit artikel)

Waar staan Cook’s Club Hotels voor?

Naast betaalbaarheid – en oh, wat houden we daarvan! – draait het in Cook’s Club Hotel om vier belangrijke punten. Waarvan design de eerste is die opvalt.

Hoe je dit design het beste omschrijft? Urban jungle, industrieel en minimalistisch. De laatste twee zie je met name terug in de kamers en het gebruik van de kleur grijs. De bling bling die je ziet in veel andere hotels is weggelaten (“Non bling bling luxury”, zoals bedenker Remo het noemt). Er is simpelweg geïnvesteerd in goede basics. Waaronder geweldige ligbedden, chille zitzakken en bamboe meubels.

Cook's Club HotelsGood times & tan lines. Naast een fijn design draait het in dit hotel vooral om ontspannen, socializen met je vrienden, nieuwe mensen ontmoeten en een kleurtje opdoen. Dit kan vanaf de ligbedden en chille zitzakken, maar ook vanuit het zwembad, dat wordt gezien als het hart van alle Cook’s Club Hotels. Met fijne tunes op de achtergrond, want vanaf de middag is er een dj aanwezig. Verwacht niet de harde beats van Ibiza; het is echt chill muziek.

Relaxen kan ook aan de Captain Cook Bar, waar je de beste cocktails kunt bestellen. De signature cocktails werden stuk voor stuk samengesteld door de bekende Duitse mixologist David Wiedemann. Die cocktails gaan dan weer goed samen met het eten dat geserveerd wordt in het hotel, want dat is het laatste speerpunt.

Good food = good mood, dat is het motto van Cook’s Club Hotels als het aankomt op eten. En met good food bedoelen ze niet jezelf all inclusive volbunkeren, maar genieten van fijne specialiteiten, versbereid met lokale producten. Je kunt voor dit eten terecht bij verschillende food stations, opgedeeld in bijv. pasta’s, pizza’s, vlees en salade. Ook aan vegetariërs wordt altijd gedacht. Het ontbijt wordt overigens wel in buffetvorm geserveerd en is overweldigend. Opstaan was nog nooit zo leuk!

Waar vind je de Cook’s Club Hotels?

Cook's Club HotelsIn 2018 werd het eerste Cook’s Club Hotel geopend, Cook’s Club Hersonissos Crete. Het is misschien wel het meest uitgebreide Cook’s Club Hotel; het beschikt o.a. over een eigen escape room. En het wordt goed gewaardeerd door onze klanten. Op het moment dat we dit artikel schrijven, krijgt het een dikke 9!

Inmiddels kun je echter ook in andere Cook’s Club Hotels terecht:

Lees ook alles over Cook’s Club Palma Beach in een aparte blog. We mochten dit hotel vijf dagen testen en dat was echt geen straf!

Samengevat: deze hotels zijn iets voor jou als…

  • … vakantie & cocktails voor jou onlosmakelijk zijn verbonden met elkaar
  • … je waarde hecht aan verse & gezonde maaltijden
  • … je niet vies bent van relaxte dj beats
  • … je blij wordt van stijlvolle hotels

Zie jij een hotel bij de Cook’s Club Hotels wel zitten? Bekijk ons volledige aanbod en de prijzen. We wensen je vast veel plezier!

Ook leuk om te lezen

Over de auteur

Laura

Naast haar werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reist Laura graag de wereld over. Om daarna haar reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op haar favorieten-lijstje staan. Ook droomt ze graag weg bij tropische bestemmingen!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *