All Inclusive Turkije: Eftalia Resort

All inclusive genieten in Turkije! Een selectie uit ons brede aanbod

Zorgeloos genieten van zon, zee, strand én onbeperkt eten en drinken? Dan is een all inclusive vakantie onder de Turkse zon echt iets voor jou.

Tijdens een all inclusive Turkije kun je niet alleen onbeperkt genieten van eten en drinken, maar ook vaak gratis mee doen met diverse (sport)activiteiten. Doordat alles inclusief is, kun je je portemonnee mooi in het kluisje op je kamer laten liggen. Heerlijk toch? Omdat we een groot aanbod van all inclusive vakanties, selecteerden wij een aantal mooie hotels voor je. Laat die onbezorgde vakantie maar beginnen!

Grand Park Lara

All inclusive Turkije: Grand Park LaraNabij het centrum van Antalya en op loopafstand van het zandstrand van Lara Beach vind je Grand Park Lara. Dit groot opgezette vakantiedorp heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie met het hele gezin.

Kinderen zullen voldoende waterpret beleven dankzij de vier waterglijbanen en een kinderbad. Overdag worden er activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Het hotel beschikt daarnaast over een fitness- en wellnesscentrum met o.a. Turks bad en een sauna. Liefhebbers van massages en schoonheidsbehandelingen zullen wel een klein beetje geld mee moeten nemen, want dit is tegen een meerprijs.

In het hoofdrestaurant van Grand Park Lara worden de gerechten in buffetvorm geserveerd, waardoor je zelf kunt kiezen wat en hoeveel je precies wilt. Voor extra variatie kun je ook terecht in de à la carte restaurant, waar je o.a. kunt genieten van Chinese en Italiaanse maaltijden. Aan de bars kun je terecht voor gratis drankjes.

Xeno Eftalia Resort

Xeno Eftalia Resort dankt haar populariteit aan de ligging vlakbij het strand, een hoge mate van service en kwaliteit, ruime familiekamers én diverse glijbanen voor de jonge gasten.

In Xeno Eftalia Resort kun je deelnemen aan diverse (sport)activiteiten, waaronder aerobics, darts, jeu de boules, tafeltennis, beachvolleybal en waterpolo. Daarnaast zijn er meerdere zwembaden met glijbanen en rondom een zonneterras met ligbedden en parasols. Andere faciliteiten voor kinderen zijn een speeltuin en miniclub. Bij de bars of in het buffetrestaurant kun je je buik gedurende de dag goed vullen. Uiteraard bij de prijs inbegrepen, want het hotel hanteert een all inclusive formule.

Xeno Eftalia Resort ligt op ca. 2 km van het centrum van Konakli welke je gemakkelijk te voet of anders met de dolmus kunt bereiken. Ook cultuur is dankzij de dolmus binnen handbereik. Het busje rijdt namelijk naar Alanya. Slenter door de smalle straatjes en geniet van een prachtig uitzicht vanaf het Kasteel van Alanya. Het symbool van Alanya, de Rode Toren, mag je ook niet overslaan.

Linda Resort Hotel

All inclusive Turkije: Linda Resort HotelNog zo’n heerlijke all inclusive hotel in Turkije, Linda Resort Hotel. Dit hotel nabij Side hanteert eenzelfde all inclusive formule waardoor je de hele dag door gratis en onbeperkt kunt eten en drinken. Ben je ’s ochtends niet vooruit te branden? Geen probleem! Het is bij Linda Resort Hotel mogelijk om gebruik te maken van laat ontbijt.

Verbrand deze extra calorieën tijdens baantjes trekken in een van de zwembaden en op het basketbalveld, volleybalveld of op de tennisbaan. Daarnaast is er een fitnessruimte. Ontspanning vind je in de sauna met Turks stoombad van Linda Resort Hotel. Kinderen kunnen hun energie kwijt in de miniclub. Het animatieteam verzorgt gedurende de dag diverse (sport-)activiteiten, leuk om met het hele gezin aan deel te nemen!

Terrace Elite Resort

Onbeperkt genieten kan ook in het luxe all inclusive hotel in Turkije. Terrace Elite Resort in Side wordt meerdere keren benoemd als fantastisch en scoort een gemiddeld 9 over meer dan 500 beoordelingen!

All inclusive Turkije: Terrace Elite Resort

Terrace Elite Resort heeft ruim 350 kamers, verdeeld over een hoofdgebouw en drie bijgebouwen. De familiekamers met tussendeur zijn ideaal voor het hele gezin! Er is een uitgebreid aanbod van (sport)faciliteiten in Terrace Elite Resort. Jongere gasten kunnen zich vermaken in het kinderbad en een zwembad met glijbanen, terwijl ouders vanaf hun ligbed op het zonneterras hun kroost in de gaten houden. Voor kinderen is daarnaast een miniclub aanwezig.

En die all inclusive formule dan? Je kunt kiezen uit drie restaurants in Terrace Elite Resort. Dankzij de aanwezige patisserie kunnen de zoetekauwen ook aan de nodige suikers komen. Bij de all inclusive formule zijn buffetmaaltijden, drankjes en snacks inbegrepen. Per verblijf mag je één keer dineren in een à la carte restaurant naar keuze. Je mag daarnaast gratis gebruik maken van het Turks stoombad, sauna, discotheek, een fitnessruimte en tafeltennistafel. ’s Avonds vindt er entertainment plaats in de vorm van shows.

Op slechts 500 m van het hotel bevindt zich het kilometerslange zandstrand en in de directe omgeving vind je tal van cafés en winkeltjes. Het centrum van Side is per minibus bereikbaar (ca. 12 km).

Labranda Ephesus Princess

Het familiehotel Labranda Ephesus Princess is een ruim opgezet hotel en troont met een geweldige ligging en dito uizicht. De ligging, tussen het levendige Kusadasi en het antieke Efeze, en de moderne faciliteiten dragen bij aan een zorgeloze all inclusive zonvakantie in Turkije.

Je kunt verblijven in de moderne kamers in het hoofdgebouw of – voor meer luxe – een juniorsusites. Verspreid over het terrein vind je de voordeel-, club- en familiekamers. Faciliteiten die het hotel biedt zijn o.a. meerdere zwembaden, een apart kinderbad, waterglijbanen, miniclub en discotheek. In de lobby kun je gratis gebruik maken van WiFi.

Er rijdt een shuttlebusje tussen de bungalows, het hoofdgebouw én het strand. Aan het strand begint het all inclusive genieten al! De hapjes en drankjes bij Beach Pizzeria zijn namelijk inbegrepen. Dit geldt ook voor de bars in het hotel en maaltijden bij het buffetrestaurant. Het hotel beschikt over vier à la carte restaurants (Italiaans, Turks, vis en Libanees) waar je één keer per verblijf gebruik van mag maken.

Kies jij dit jaar ook voor een all inclusive Turkije? Bekijk snel ons voordelige aanbod. Laat je ons daarna even weten hoe het was?

OVER DE AUTEUR

Anouk

Ik werk bij dé VakantieDiscounter als product specialist. Ik vind het heerlijk om te reizen en vervolgens mijn ervaringen te delen en (hopelijk) jullie te enthousiasmeren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *