All inclusive Sal

Onbeperkt en onbezorgd genieten van een tropische vakantie op Kaapverdië? Boek een all inclusive naar Sal. Sal is één van de populairste eilanden van de Kaapverdische eilanden en biedt o.a. ellenlange stranden, een fijn klimaat (ook in de winter!), mogelijkheden voor excursies, de levendige stad Santa Maria en een keur aan hotels met all inclusive formule. Ga je mee?
Onbezorgd genieten!
Zon, zee & parelwitte stranden
Een dosis luxe waar je U tegen zegt
Naar wens: complete rust met adults only

Haal alles uit een all inclusive vakantie op Sal

Een all inclusive vakantie op Sal staat gelijk aan een op-en-top onbezorgde vakantie. Tel daar ook nog de flinke dosis zon, zee & strand bij op en je wilt eigenlijk nooit meer naar huis. Ben jij er wel aan toe compleet in de watten te worden gelegd? Kijk dan snel mee naar ons aanbod op dit populaire Kaapverdische eiland.

Sal is – samen met o.a. Boa Vista – een van de Kaapverdische eilanden. Een vakantie naar deze eilandengroep in de Atlantische Oceaan is de laatste jaren erg in populariteit gestegen. Niet zo gek vinden wij; op ca. 6 uur vliegen vind je haast Caribische stranden en temperaturen én een groot aanbod all inclusive hotels.

All inclusive op Sal; wat kun je verwachten?

Luxe en onbezorgd vakantie vieren; dat is een all inclusive op Sal in het kort. De hotels in ons aanbod scoren veelal vier of vijf sterren. Dat betekent dat je kunt rekenen op een hoge mate van service en een ruim aanbod aan faciliteiten.

De all inclusive hotels op Sal bieden je het ultieme vakantiegevoel doordat eten & drinken al bij de reissom inbegrepen is. Naast buffetmaaltijden en geselecteerde (non)alcoholische drankjes zijn in sommige gevallen ook snacks, ijsjes, gebak en à la carte maaltijden al bij de reissom inbegrepen.

Tijdens een all inclusive op Sal is het strand nooit ver weg; vrijwel alle hotels liggen aan of vlakbij het strand. Deze hagelwitte exemplaren zijn niet alleen ideaal voor een sunsnack-sessie, maar ook om zandkastelen te bouwen met het kleine grut of diverse (water)sporten te beoefenen. Doe bijvoorbeeld mee met een potje beachvolleybal of ga duiken of snorkelen.

Met name de RIU-hotels zijn goed vertegenwoordigd op de Kaapverdische eilanden. Voor een all inclusive op Sal zit je sowieso goed in een van deze hotels. Overweeg ze eens!

Adults only?

Een all inclusive op Sal in complete rust? Kies dan voor een adults only hotel. Hier zijn enkel volwassen vakantiegangers welkom en je hebt dus geen last van kindergespetter en rondrennende koters. Zo heb jij alle tijd om aan dat ene boek te beginnen, een ontspannende massage te boeken of uitgebreid te gaan sporten.

Ontdek het eiland

Sal is met een oppervlakte van zo’n 216 km² geen groot eiland; het is maar 30 km lang en max. 12 km breed. Verwacht van een all inclusive op Sal geen super veelzijdige vakantie, maar denk ook niet dat er te weinig te zien is. Je kunt in een weekje of twee ontspannen prima afwisselen met sightseeing.

De gezellige badplaats Santa Maria – waar ook de meeste all inclusive hotels op Sal liggen – is een must-visit. Met name de pier waar vissersbootjes hun verse vangst aan wal brengen is een happening op zich. Neem hier ’s ochtends een kijkje en zie hoe de dagvangst voor je neus wordt schoongemaakt. In een van de restaurants smul je vervolgens van de meest verse vis die je ooit geproefd hebt.

Santa Maria is sowieso een leuke plek om kennis te maken met het lokale leven. Je vindt er souvenirwinkeltjes, kraampjes en restaurantjes. Een stuk rustiger en authentieker is het vissersdorpje Palmeira. Wandel door de straatjes met gekleurde huisjes en muurschilderingen en neem een kijkje bij de haven.

Nog meer must-sees tijdens een all inclusive op Sal zijn o.a. de hoofdstad Espargos (vanwege de prachtige street art), de grot het Blauwe Oog, het zoutmeer van Pedra de Lume (waar je in kunt drijven) en Shark Bay (waar je tussen de ongevaarlijke Citrushaaien staat). Deze bezienswaardigheden spot je allemaal tijden een dagtour over het eiland.

Andere vakanties op Sal

Meer all inclusive vakanties in Kaapverdië

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Perfect

Duidelijke informatie, zeer goede ervaring de laatste jaren en makelijke...

Lees verder