All inclusive Kreta

Bij Kreta denk je waarschijnlijk direct aan jongerenvakanties. Maar Kreta heeft veel meer te bieden dan dat! Naast de kroegen, discotheken en schuimparty’s in Chersonissos biedt Kreta ook een zonovergoten klimaat, gastvrijheid, authentieke bergdorpje en een flinke dosis cultuur. En wat dacht je van luxe hotels? Boek een all inclusive naar Kreta in een van deze hotels, zodat je je om eten & drinken geen zorgen meer hoeft te maken.
Onbeperkt genieten van zon, eten & drinken
Een ruime keuze aan hotels voor ieder budget
Kies voor het gezellige Chersonissos of Malia
Maak leuke uitstapje naar o.a. Knossos

Haal alles uit een all inclusive op Kreta

Ben jij toe aan een zonvakantie waarbij je onbeperkt kunt genieten van lekker eten & drinken? Dan ben jij toe aan een all inclusive naar Kreta! Dit Griekse eiland is al jarenlang de populairste Griekse bestemming onder onze boekers en all inclusive verblijven wordt steeds populairder.

Een all inclusive naar Kreta is misschien niet zo voor de hand liggend als naar een van de Turkse of Egyptische badplaatsen, maar het aanbod wordt met het jaar groter en groter. Het voordeel van verblijven o.b.v. all inclusive? Buffetmaaltijden en geselecteerde (non)alcoholische drankjes zijn dan al bij de prijs inbegrepen. Met een beetje gelukt geniet je ook van snacks, ijsjes, gebakjes en à la carte maaltijden. Dat wordt smullen!

Waar verblijf jij tijdens een all inclusive op Kreta?

De bekendste badplaats voor een all inclusive naar Kreta is Chersonissos. Hier heb je een ruime keuze aan hotels die passen bij ieder budget. Het is bovendien een van de gezelligste badplaatsen van het eiland. Je kunt er prima een avondje doorhalen in een van de bars of clubs. Overdag kun je bijkomen aan het zwembad van jouw hotel óf aan het kilometerslange strand. Aan jouw de keuze!

Andere populaire badplaatsen voor een all inclusive op Kreta zijn Rethymnon, Stalís en Malia. Rethymnon ligt in het noorden van het eiland en is een lust voor het oog als jij van historische bezienswaardigheden houdt. Daarnaast kun je er prima relaxen op het langgerekte strand. Deze afwisseling maakt dat alle type vakantiegangers hier graag komen.

Stalís en Malia kunnen eigenlijk gezien worden als een badplaats. Het grote verschil is dat je in Stalís relatief rustig verblijft en dat Malia qua drukte vergeleken kan worden met Chersonissos. Waar jij ook voor kiest tijdens een all inclusive op Kreta, met de zon op je bol wordt het sowieso een fijne vakantie!

Leuke uitstapjes op Kreta

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om jouw all inclusive op Kreta helemaal uit te spelen en alleen maar in het hotel te chillen, maar dat is eigenlijk zonde. Het eiland heeft namelijk superveel te bieden voor cultuur- en natuurliefhebbers. Een bezoekje aan de overblijfselen van het Minoïsche paleis bij Knossos mag niet ontbreken. Ook een pittige wandeling door de Samariákloof is de moeite waard. En wat dacht je van knusse badplaatsen als Agios Nikolaos, Sissi en Chania? Vervelen is geen optie!

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Zo'n fijn reisbureau

Zo'n fijn reisbureau, alles altijd duidelijk omschreven, snelle reactie per...

Lees verder