Adults Only Egypte

Adults only in Egypte: rust in de woestijn

Heb je echt even behoefte aan een vakantie zonder kinderen? Of ben je simpelweg op zoek naar rust? Samen, alleen of met een groep; wat jouw plan ook is, in deze vijf adults only hotels in Egypte weet je te ontspannen in luxe. 

Ga je voor een vakantie naar Egypte dan kies je voor zon. Door het woestijnklimaat is het hier het hele jaar door tropisch warm. Een verblijf in de woestijn betekent geenszins dat je geen water of strand zult zien. Populaire badplaatsen zoals Hurghada en Marsa Alam liggen aan de Rode Zee. Dat betekent een hoop waterpret én ontspanning. En hoe kan je beter ontspannen dan in een adults only hotel.

Tijd om onze top 5 adults only hotels in Egypte op een rij te zetten! In deze hotels kom je geen luidruchtige kinderen tegen die je ‘pesten’ door een bommetje precies voor je neus te maken.

Premier Le Reve Hotel & Spa (Hurghada)

Adults only Egypte, Premier Le Reve Hotel & SpaBij aankomst maakt Premier Le Reve Hotel & Spa direct indruk! Het ligt nabij de populaire badplaats Hurghada, aan één van de mooie stranden die het gebied rijk is. Maar dat niet alleen!

Het beschikt over een gigantisch zwembad waarvandaan je een schitterend uitzicht hebt op de zee. Daarnaast biedt het hotel talloze faciliteiten. Zoals een ruim wellnesscentrum, buiten- én binnenzwembad en een buffetrestaurant.

En boek je o.b.v. all inclusive dan staat onbeperkt genieten pas echt centraal tijdens jouw vakantie in Egypte.

Sunrise Holidays Resort (Hurghada)

Adults only Egypte, Sunrise Holidays ResortHet adults only Sunrise Holidays Resort ligt op slechts 500 m van het centrum van Hurghada. Luier aan het privéstrand, badder in het zwembad óf zoek het avontuur op en duik in het nachtleven van Hurghada.

Extra fijn aan Sunrise Holidays Resort? Je hebt de mogelijkheid om o.b.v. all inclusive te verblijven. Dat betekent onbeperkt genieten van snacks, drankjes en buffetmaaltijden in één van de drie buffetrestaurants. Smikkelen dus!

Bovendien is tot rust komen hier geen opgave dankzij de adults only-formule. Liever iets actiever? Je kunt in Sunrise Holidays Resort o.a. aerobiccen, darten, tafeltennissen, fitnessen, beachvolleyballen, aquagymmen of een potje jeu de boules spelen.

The Three Corners Ocean View (El Gouna)

Adults only Egypte, The Three Corners Ocean ViewBen jij dol op onbeperkt eten en drinken? Ach, wie ook niet! Geen probleem in The Three Corners Ocean View, want guess what, je vindt in dit adults only hotel buffetten van wereldklassen.

Het hotel ligt daarnaast in de gezellige en levendige jachthaven van El Gouna, waardoor je verblijft aan het water. Bij het hotel is een klein zanderig zonnedek aangelegd. Vanaf hier heb je toegang tot een speciaal zwemgedeelte in de Rode Zee.

Ben jij geen strandtype? In de tuin liggen twee zwembaden, één met uitzicht op de Rode Zee en de andere op de haven. Rondom de zwembaden zijn ligbedden, badhanddoeken en parasols aanwezig.

Steigenberger Coraya Beach (Marsa Alam)

Adults only Egypte, Steigenberger Coraya BeachEen stukje utopie in de woestijn. In Steigenberger Coraya Beach kronkelt een zwembad onder bruggetjes en om een poolbar heen. Dat betekent dobberen met een cocktail in de hand! Het zwembad lijkt bijna te verdwijnen in de Rode Zee, doordat het hotel direct aan het strand ligt.

Het hotel ligt overig in het up-and-coming Marsa Alam. Deze relatief nieuwe badplaats is helemaal op de toerist ingesteld en wint nog steeds aan populariteit. Dit is behalve de vele resorts ook te danken aan de fantastische onderwaterwereld. Het is een absoluut walhalla voor duikers. Je kan hier o.a. dolfijnen, schildpadden en haaien spotten!

Geen zin in zoveel actie? Voor rust en ontspanning kun je terecht in het wellnesscentrum, waar je o.a. een sauna, stoombad en whirlpool vindt en waar schoonheidsbehandelingen en massages ook tot de mogelijkheden behoren.

Caves Beach Resort (Hurghada)

Adults only Egypte, Caves Beach ResortBen jij op zoek naar een bijzondere accommodatie? De naam zegt het eigenlijk al; bij Caves Beach Resort verblijf je in een grot. Vanuit bepaalde hoeken lijkt het hotel moeiteloos in de omgeving op te gaan. Ook het interieur is volledig aangepast aan het grotthema.

Ondanks de prehistorische vibe, hoef je niks aan luxe in te leveren. Wanner je verblijft o.b.v. inclusive kan je onbeperkt genieten van buffet, snacks en drankjes. Er zijn maar liefst zes bars! Genoeg om de dorst te lessen. Er is daarnaast een fijn wellnesscentrum waar je spieren los worden gemasseerd en het riante zwembadcomplex zorgt voor de nodige verkoeling.

Heb jij jouw perfecte adults only hotel in Egypte nog niet gevonden? Niet getreurd. Bekijk ons volledige aanbod en kies jouw ideale verblijfsplaats!

OVER DE AUTEUR

Anouk

Ik werk bij dé VakantieDiscounter als product specialist. Ik vind het heerlijk om te reizen en vervolgens mijn ervaringen te delen en (hopelijk) jullie te enthousiasmeren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *