3x is feest! Wij winnen een Zoover Award

De champagne vloeide rijkelijk en de vlaggen gingen uit. Nou ja, figuurlijk dan. Want voor de derde keer op rij sleepten we een Zoover Award in de wacht. We zijn hét online reisbureau van Nederland. Volgens jullie! En daar zijn we apetrots op.

Lees meer

Noodtoestand in Gambia, wat nu?

Yahya Jammeh kondigde deze week noodtoestand af, twee dagen voordat hij de macht moet overdragen. Het reisadvies is aangescherpt (code oranje, alleen noodzakelijke reizen) en Corendon en TUI besloten hebben de komende tijd hun vluchten geschrapt. Dit heeft impact op de reizen die reeds geboekt zijn.

Lees meer

Actuele informatie staatsgreep Turkije

N.a.v. de mislukte staatsgreep op vrijdag 15 juli jl. zijn er veel vragen binnengekomen van Nederlandse reizigers. Hieronder geven we je graag een update van de actuele stand van zaken. Deze zal worden aangepast wanneer er wijzigingen zijn.

Lees meer

Moet ik ook ecotax betalen als ik naar de Balearen ga?

Het afgelopen week verschenen er diverse berichten in de media over de ecotax op de Balearen. We praten je graag bij over deze speciale toeristenbelasting die geldt voor reizigers die vanaf 1 juli 2016 naar een van de eilanden van de Balearen (Formentera, Mallorca, Menorca of Ibiza) gaan.

Lees meer

Winnen we voor de tweede keer op rij de Zoover Award voor beste online reisbureau?

Trots als een pauw waren we vorig jaar; op 16 april kregen we de Zoover Award voor beste online reisbureau uitgereikt. Ons uitgebreide aanbod, de nieuwe website en de stappen die we hebben gemaakt met onze klantenservice wierpen hun vruchten af. En nu zijn we weer genomineerd voor de Zoover Awards 2016.

Lees meer

Toch negatief reisadvies Tunesië n.a.v. recente aanslagen

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft – naar aanleiding van de aanslagen vorige week – toch een negatief reisadvies afgegeven voor Tunesië. De kans op nieuwe terroristische aanslagen is aanwezig. Niet noodzakelijke reizen worden afgeraden.

Lees meer

Aanslag Tunesië: hoe zit het met reeds geboekte reizen?

Afgelopen vrijdag vond er in Sousse een aanslag plaats waarbij 39 toeristen om het leven kwamen. Deze aanslag roept – logischerwijs – veel vragen op bij onze reizigers, we informeren je hier dan ook graag verder over de actuele stand van zaken.

Lees meer