Waar is het warm in januari

Waar is het warm in januari? Hier schijnt de zon!

Ben je ook zo klaar met ons koude kikkerlandje en vlieg je het liefst direct naar warme oorden? We zochten uit waar het warm is in januari. Én we maakten een handige tabel van de fijnste bestemmingen. Met natuurlijk – zoals je van ons gewend bent – meer informatie over enkele van deze bestemmingen, inclusief hoteltips. (meer…)

Lees meer

Waar is het warm in december

Waar is het warm in december? Hier schijnt de zon!

Brrrr… als jij ook zo klaar bent met ons koude kikkerlandje is het tijd om de zon op te zoeken . Maar waar is het warm in december? We maakten een handige tabel van de fijnste bestemmingen in december. Met natuurlijk – zoals je van ons gewend bent – meer informatie over enkele van deze bestemmingen, inclusief hoteltips. (meer…)

Lees meer

Zon in november

Waar is het warm in november? Hier schijnt de zon!

Weg in de herfst? Goed idee! Even een paar dagen (of weken) geen last van bladeren die van de bomen vallen en dagen die langzaam korter en kouder worden. Ja, voor ons is dit echt hét moment om de warmte op te zoeken. Benieuwd op welke bestemmingen je wél kunt rekenen op zon in november? Kijk maar mee en vind jouw ideale zonbestemming voor november! (meer…)

Lees meer

Overwinteren Canarische Eilanden

Overwinteren op de Canarische Eilanden, ga je mee?

Wil jij deze winter ontsnappen aan de kou? Ga overwinteren op de Canarische Eilanden. Eén, twee of drie weken de winterzon opzoeken haalt je gegarandeerd uit de winterdip en zorgt voor een flinke vitamine D-boost. Ga je mee?

Hoewel één, twee of drie weken niet helemaal hetzelfde is als overwinteren kan het wél zo voelen; je hoeft niet per se maandenlang weg te blijven voor het gevoel.

Laat de kou, regen en hoge gasprijzen voor een korte periode achter je en ga overwinteren op de Canarische Eilanden in temperaturen van ca. 20 °C (en soms zelfs warmer!). Wij nemen je mee langs de leukste Canarische eilanden en geven je fijne hoteltips.  (meer…)

Lees meer

Winterzon bestemmingen Azië

De fijnste winterzonbestemmingen in Azië

Natte en donkere herfstdagen & koude en gure winterdagen liggen op de loer. Heb jij zin om de zon op te zoeken? Denk dan eens aan een winterzonvakantie in Azië. Wij zetten de fijnste bestemmingen op een rij.

De ingrediënten die je standaard aantreft in de meeste Aziatische landen: wuivende palmen, parelwitte stranden, een helderblauwe zee en kleurige koraalriffen. Maar dat niet alleen; de Aziaten ontvangen je gastvrij, de prijzen in restaurants zijn er laag en de zonzekerheid is hoog. Wat zoek je nog meer in een winterzonvakantie?

(meer…)

Lees meer

Zon in december

Naar de zon in december? Dit zijn de favoriete vakantiebestemmingen!

Hoe fijn de decembermaand ook is – denk aan pepernoten en surprises, eindeloze kerstdiners en kaarsjes – het kan wel flink koud zijn in de laatste maand van het jaar. Niets lekkerder dan even de zon in december opzoeken.

Plan bijvoorbeeld een weekje zon in december tussen Sinterklaas en Kerstmis of – als je de familieverplichtingen een keer laat voor wat het is – juist tijdens de kerstdagen. Kan je meteen die laatste vakantiedagen opmaken. Weet je nog niet waarheen? We zetten de favoriete vakantiebestemmingen voor december voor je op een rij. (meer…)

Lees meer

Zon in februari

Waar schijnt de zon? De beste vakantiebestemmingen in februari

Ben je klaar met de kou en regen in Nederland? Snappen we helemaal. Met gemiddeld drie uur zon per dag is februari voor velen niet de leukste maand in ons kikkerlandje. De oplossing? Skip de winterdip met een weekje (of meer) vakantie in een warm oord. Zet je zonnebril op en geniet van 20 of zelfs 30 °C. Kijk je mee naar onze favoriete opties voor zon in februari?
(meer…)

Lees meer

Romantische hotels Tenerife

Romantisch Tenerife: hotels, must-do’s & meer

Hoewel het Canarische eiland Tenerife voornamelijk bekend staat als familiebestemming is het dit niet alleen. Er zijn genoeg romantische hotels op Tenerife te vinden en er zijn leuke activiteiten voor twee. Kijk je mee?

Tenerife in een vogelvlucht

Romantische hotels Tenerife; strandenMet een oppervlakte van ruim 2.000 km² is Tenerife het grootste Canarische eiland. Meer dan 5 miljoen toeristen weten elk jaar de weg naar het zonnige eiland te vinden. De inwoners van o.a. Playa de las Américas, Los Cristianos, Costa Adeje en Puerto de la Cruz ontvangen hen met open armen.

Tenerife is het hele jaar door geschikt als romantische bestemming. In de lente, zomer en herfst relax je er met je lief aan hagelwitte en lavastranden. In de wintermaanden is dat niet gegarandeerd, maar liggen de temperaturen over het algemeen nog wel boven de 20 °C. Dit aangename klimaat dankt de Spaanse eilandengroep trouwens aan haar ligging voor de kust van Marokko.

(meer…)

Lees meer