Aquapark in Belek: The Land of Legends

The Land of Legends: het tofste aquapark in Belek

Op zoek naar een aquapark in Belek of in de buurt van Antalya of Side? Wij tippen The Land of Legends waar jong & oud gegarandeerd waterpret (én meer) beleeft!

Waterpret voor tien

The Land of Legends bestaat uit drie onderdelen; Aqua Land, Secret Lagoon en Adventure Land. In de eerst twee staat waterpret centraal, de laatste is een heus attractiepark met achtbanen (waarover later meer!).

Aquapark Belek, The Land of LegendsIn Aqua Land en de Secret Lagoon vind je de tofste glijbanen; van supersnelle voor echte daredevils tot leuke familieglijbanen. Een spectaculair ritje beleef je zonder meer in de Magicone. In deze reusachtige trechter-glijbaan dans je over het water in een band. Een adrenaline-kick is gegarandeerd in de Space Rocket. Je neemt plaats in de speciale capsule en wordt zo het water in gelanceerd.

Glijbanen waar je in een bootje of opblaasbare band vanaf kunt zijn altijd een succes. En je hebt ze bij dit aquapark in Belek voor zowel jong als oud. Een kleine greep uit het aanbod:

  • Met een band bestaande uit twee gaten glijd je van de Starship, met aan het einde een spannende verrassing.
  • In Rafting Rapids glijd je met z’n tweeën in een bootje door schuimend water.
  • In Family Floats zit je in een grote opblaasbare band. Deel deze spannende ervaring met elkaar!
  • Hoofd naar voren en glijden maar! In Windstream doe je een wedstrijdje met maximaal drie andere reisgenoten wie als eerste beneden is.
  • Met een unieke constructie is Sea Voyager alleen al leuk om naar te kijken. Maar nog leuker is om in die band te stappen en je over te geven aan de kracht van het water.

Naast tientallen glijbanen beschikt The Land of Legends over nog meer waterpret in de vorm van een golfslagbad, wildwaterbaan, lazy river, infinity zwembad, jacuzzi en activiteitenzwembad. Je kunt er zelfs leren surfen!

Speciaal voor de kleintjes

Wie denkt dat The Land of Legends alleen leuk is voor tieners en (jong)volwassenen heeft het mis. Voor de allerkleinste vakantiegangers biedt dit waterpark in Belek ook diverse glijbanen voor jong & ouder en een ondiep gedeelte om in te spetteren. Extra fijn zijn de doeken over het water die voor schaduw zorgen. In het waterspuitpark is het één groot watergevecht. Nat word je sowieso!

Véél meer dan een aquapark in Belek

Aquapark Belek, The Land of LegendsThe Land of Legends is veel meer dan ‘slechts’ een aquapark in Belek. In Adventure Land vind je tal van attracties voor jong & oud. Laat de adrenaline sneller stromen in de Typhoon Coaster en de Sky Fighter. Echte durfals stappen in de 62 meter hoge Hyper Coaster die snelheden tot wel 115 km/u haalt! Voor wie het niet gek genoeg kan, moet zeker de Finger Coaster uitproberen. Hier komen virtual reality en avontuur samen.

Gezinnen maken een leuk, rustiger ritje in de Family Coaster en voor kinderen zijn er diverse attracties als een zweefmolen, luchtballonrace, draaimolen en mini-reuzenrad. Leuk voor jong & oud is de 5D-bioscoop met 12 spannende special effects.

In het speciale Masha and The Bear-gedeelte van The Land of Legends vind je nog meer kinderattracties en leuke shows voor het kleine grut. Ook kunnen ze op de foto met hun favoriete mascotte.

Eten & drinken in The Land of Legends

Verspreid over het aquapark vind je tal van horecagelegenheden. Van een fastfood-restaurant tot een sapjesbar en van een chocoladebar tot een pizzarestaurant; er is voor ieder wat wils. Er is zelfs een donutstation. Bij Midpoint kun je even ontsnappen aan de drukte van het park met een lekker verkoelend drankje in je hand. Houd er rekening mee dat het niet toegestaan is om zelf eten & drinken mee te brengen.

Verblijf in The Land of Legends Kingdom Hotel

Aquapark Belek, The Land of LegendsWil je elke dag van de vakantie genieten van volop waterpret? Kies dan voor een verblijf in The Land of Legends Kingdom Hotel dat The Land of Legends als achtertuin heeft. Dit luxe hotel is speciaal ontworpen voor kinderen en beschikt over kleurrijke cartoon- en sprookjeskamers mét PlayStation. Er zijn diverse familiekamers en -suites te boeken.

Na een enerverend dagje in The Land of Legends kom je volledig tot rust in het wellnesscentrum met o.a. een stoombad, relaxruimte en sauna. Vraag ook naar de mogelijkheden voor lichaamsbehandelingen en massages. Nog niet genoeg waterpret gehad? Trek baantjes in het verwarmde binnenbad. Wie zich liever in het zweet werkt, kan gebruikmaken fitnessfaciliteiten.

Ook als je niet in het hotel verblijft, kun je dit geweldige aquapark in Belek bezoeken. Simpelweg door een dagkaart te kopen. Koop nu alvast jouw tickets voor The Land of Legends via onze partner Tiqets.

Heb jij na het lezen zin gekregen in een dagje waterpret in The Land of Legends? Bezoek dan zeker dit aquapark in Belek.

OVER DE AUTEUR

Marleen

Van stedentripjes tot vakanties met het gezin; vakanties zijn altijd het hoogtepunt van het jaar. Én mijn bucketlist is nog oneindig lang. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter droom ik dagelijks weg bij de volgende bestemming op mijn lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *