8 redenen om nu een zonvakantie te boeken

7 redenen om nú een vakantie te boeken

Heel eerlijk; als je het ons vraagt zijn er altijd genoeg redenen om een vakantie te boeken. Zo ook nú. Kijk je mee? Kun je daarna direct onze mooie last minutes bekijken en… jouw koffer pakken!

1. Ontvlucht de Nederlandse ‘zomer’

Zomer is een groot woord. Van tropische dagen gaan we naar 21 graden. Blegh! Anders is het als je nu een last minute vakantie boekt naar Zuid-Europa. Welkom zon!

2. Hij is bruin en ik ben wit en dat is niet eerlijk!

Redenen om nu een zonvakantie te boekenZijn jouw collega’s/vrienden/familieleden allemaal al naar het buitenland geweest en steek jij maar wit bij ze af? Tijd om die zonnebrandcrème (we gaan natuurlijk niet onveilig zonnen) en je bikini of zwembroek in te pakken en aan je kleurtje te werken.

3. Je hebt nog genoeg vakantiedagen over

Het eerste half jaar is achter de rug, tijd om de balans op te maken. Heb jij nog genoeg vakantiedagen over? Zonde om er niets nuttigs mee te doen. Boek een weekje zon en je kunt er weer even tegenaan.

4. Nu moet je wel aan je bikini/zwembroek-body werken

Gebruik de vakantie als een schop onder je kont; boek nu een vakantie voor over een maand en je hebt nog net de tijd om die lovehandles weg te werken. Ja, precies, datgene wat je je begin dit jaar al had voorgenomen en waarvoor je de motivatie maar niet kon vinden. Is er een betere motivatie dan een strandvakantie

5. Je hebt altijd wat leuks nodig om naar uit te kijken

Herken je dat depressieve gevoel dat overheerst wanneer je te weinig leuke dingen of – nog erger – geen reisje op de planning hebt staan? Snel boeken! Er is namelijk niets leuker dan vakantie-voorpret. En dan maakt het niets uit of je nu een last minute boekt of alvast je vakantie voor de komende winter.

6. Er is geen reden om niet op vakantie te gaan

Redenen om nu een zonvakantie te boekenNoem eens een goede reden om niet op vakantie te gaan? Die is er toch niet. Reizen is goed voor de gezondheid en dus is het een must do. Of dit nu met een klein of groot budget is. Even weg van de rompslomp van thuis, het werk het werk laat en optimale ontspanning voor jezelf, jullie samen of het gezin.

En last but not least reden nummer 7; onze last minute aanbiedingen zijn te goed om te laten liggen! Neem snel een kijkje & laat ons even weten wat het geworden is.

OVER DE AUTEUR

Laura

Naast mijn werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reis ik graag de wereld over. Om daarna mijn reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op mijn favorieten-lijstje staan. Ook droom ik graag weg bij tropische bestemmingen!

One thought on “7 redenen om nú een vakantie te boeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *