Luxe hotels Portugal

Wil jij jezelf onderdompelen in een weelde van luxe tijdens een vakantie en heb je de behoefte aan een privéstrand voor de deur of bijv. een wellnesscentrum en eindeloos veel sportfaciliteiten? Check snel onze selectie van luxe hotels in Portugal en vlieg naar de zon. Want als je ergens kunt rekenen op mooi weer…
Word in de watten gelegd in vijfsterren hotels
Geniet van een hoge dosis luxe en comfort
Keuze uit o.a. de Algarve, Madeira en Lissabon
Ontdek de Portugese cultuur

Pareltjes; dit zijn onze luxe hotels in Portugal

Is het tijd voor een welverdiende vakantie? Droom mee bij onze luxe hotels in Portugal. Het zijn stuk voor stuk pareltjes waar je volledig in de watten wordt gelegd. Wedden dat je in no time uitgerust bent?! En dan wacht er ook nog een veelzijdige omgeving om ontdekt te worden.

In Portugal combineer je moeiteloos een stedentrip en strandvakantie. Eén ding is zeker: het land weet de harten van vakantiegangers in mum van tijd te veroveren. Vooral de idyllische baaien, prachtige stranden en een mix van cultuur en natuur zijn geliefd. Heb je de must-sees afgevinkt? Dan is er niets fijner dan ‘thuiskomen’ in deze luxe hotels in Portugal. Hier ontbreekt het je aan niets!

Wat kan je verwachten van de luxe hotels in Portugal?

Alle accommodaties in ons aanbod met luxe hotels in Portugal hebben vijf sterren. Je kan daarmee rekenen op een ruim aanbod faciliteiten en goede (vaak persoonlijke) service. Geloof ons; de Portugezen weten wel hoe ze een lach op je gezicht kunnen toveren.

Bij deze luxe hotels in Portugal haal je alles uit een vakantie. De meeste bieden een zwembad, restaurant, fitnessruimte en moderne kamerfaciliteiten zoals airco en WiFi. Vaak komen daar wellfaciliteiten (hallo ultiem vakantiegevoel) en diverse sportmogelijkheden bij. Voor het volledig onbezorgde vakantiegevoel kan je boeken o.b.v. all inclusive.

Strandgangers verzamelen! We hebben goed nieuws; de meeste luxe hotels in Portugal bevinden zich in de buurt van de zee. Echte liefhebbers kunnen zelfs hotels aan het strand boeken. Heerlijk om na het opstaan direct een duik te nemen. Handdoek mee, zeebriesje op de achtergrond en relaxen maar!

Gaan er jonge vakantiegangers mee? Die hebben de tijd van hun leven onder de Portugese zon. Met onze filters zoek je gemakken een luxe hotel in Portugal uit dat past bij jullie wensen. Klauteren in de speeltuin, spelen bij de miniclub of urenlang spetteren in het kinderbadje en met een beetje geluk zijn er zelfs waterglijbanen!

Leuke bestemmingen in Portugal

De beste plek voor een strandvakantie is de Algarve. De zuidelijke kustlijn is een tikkeltje ruig door haar grote rotsen en kliffen. Maar kijk eens verder… prachtige baaitjes met zandstranden liggen op je te wachten. Je hebt de keuze uit charmante vissersdorpjes en bruisende badplaatsen als je hier naar een luxe hotel in Portugal zoekt.

Lissabon is de populairste stad van het land. Na een dag sightseeën – pak vooral verschillende wijken, Castelo de São Jorge en het gele trammetje mee – kom je helemaal tot rust in een van de luxe hotels in Portugal. Die met een dakterras zijn bij ons favoriet. Top-plek voor een wijntje!

Er is zoveel keuze voor luxe hotels in Portugal. Het Portugese eilandleven ontdek je op de Azoren of Madeira. De Azoren is een archipel waar je twijfelt of je niet in de tropen bent beland. Als we de bijnamen ‘bloemeneiland’ en ‘drijvende groene tuin’ noemen, dan hinten we naar Madeira. Het eiland ligt voor de kust van Marokko en is een walhalla voor natuurliefhebbers.

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Zo'n fijn reisbureau

Zo'n fijn reisbureau, alles altijd duidelijk omschreven, snelle reactie per...

Lees verder