Huwelijksreis bestemmingen Malediven

Waar gaat jouw huwelijksreis heen? Wij zouden het wel weten!

Het mooiste aan trouwen is wat ons betreft toch wel de huwelijksreis. Even flink uitpakken en samen bijkomen van een periode van veel geregel. Maar waar ga je heen? Wij zetten huwelijksreis bestemmingen voor de diehard romantica en luxe paardjes. En mocht bijna al je geld er doorheen zijn gegaan op de dag zelf; we hebben ook nog wat budgetbestemmingen voor je in de aanbieding.

De mooiste huwelijksreis bestemmingen voor romantici

Hoe cliché ook, voor ons staat de Malediven bovenaan ons lijstje van romantische bestemmingen. De kleine atollen die het land rijk is, herbergen parels van hotels. Witte zandstranden, wuivende palmbomen en een kabbelende zee is wat je ziet als je de deuren van je watervilla opent. Ontspan!

Huwelijksreis bestemmingen: Meeru Island Resort & SpaHet ultieme bountygevoel is binnen handbereik tijdens een huwelijksreis naar Meeru Island Resort & Spa. Je vindt er 275 villa’s, variërend van strand- tot watervilla’s en je kunt er o.b.v. all inclusive verblijven.

Huwelijksreis bestemmingen SantoriniAndere bestemmingen voor romantici:

  • Als je iets minder geld wilt uitgeven én binnen Europa wilt blijven, boek dan een vakantie naar het Griekse eiland Santorini. Het eiland is klein, beschikt over idyllische dorpjes en herbergt hotels met waanzinnige uitzichten. Griekenland op z’n best!
  • Zijn jullie beide fan van stedentrips? Skip de zonbestemmingen en ga voor steden als Venetië of Sevilla. In de Spaanse stad is Hotel Alfonso XIII het summum om in te verblijven.
  • De laidback­ sfeer, een overwelmende natuur, hagelwitte zandstranden en fantastische resorts; Bali heeft alles in huis voor een romantische vakantie. En het is ook nog eens de meest betaalbare Aziatische bestemming van het moment.

Luxe oorden voor pasgetrouwde stelletjes

Huwelijksreis bestemmingen: Mauritius Vind jij dat je na al dat geregel – een huwelijksdag kost veel meer energie dan slechts op die ene dag – wel wat extra in de watten gelegd mag worden? Kies een luxe bestemming én hotel en wentel je in een wereld van decadentie.

Mauritius is een bestemming die steeds meer in opkomst is voor huwelijksreizen. Terecht! Het nog relatief onontdekte eiland herbergt luxe resorts én tegelijkertijd biedt het eiland genoeg mogelijkheden voor een veelzijdige vakantie. Zo duur als het vroeger is, is het ook allang niet meer.

Huwelijksreis bestemmingen: Mauritius, Riu Le MorneRiu Le Morne is met dank aan de adults only formule dé ideale plek op Mauritius om tot rust te komen na een intensieve trouwdag. Je kunt er rekenen op o.a. riante kamers, meerdere restaurants en talloze sportfaciliteiten.

Andere luxe vakantiebestemmingen die hoog op ons lijstje staan?

  • Dubai wil in alles de grootste zijn, dus ook op het gebied van luxe kunnen ze niet achter blijven. Waan je voor een paar dagen een rijke oliesjeik terwijl je verblijft in een van de luxe hotels. Om nog maar niet te spreken over de meer dan luxe winkelcentra en decadente restaurants.
  • Ibiza staat bekend als dé bestemming voor feestbeesten, maar naast exclusieve clubs en restaurants vind je er ook schitterende hotels waar je kunt crashen na een avond in een hippe club. Om vervolgens de volgende dag op je luxe loungebed bij te komen.
  • Vergeet Frankrijk niet als je op zoek bent naar een luxe huwelijksreis. Cannes, Nice, Saint Tropez en Monaco staan bekend als mondaine plaatsen waar alles draait om zien en gezien worden. Waarom niet alle vier in één huwelijksreis combineren?

Bestemmingen voor een beperkt budget

Huwelijksreis bestemming MarmarisBen je op zoek naar de luxe van bovenstaande bestemmingen, maar is je budget niet meer toereikend na jullie grote dag? Zoek je heil in Turkije; de badplaats Marmaris wordt namelijk ook wel het Monaco van Turkije genoemd.

Hoe de badplaats aan deze bijnaam komt? Je vindt er de mooiste jachthaven van het Egeïsche gebied met enorm veel én dure schepen en plezierjachten. Aan de negen kilometer lange boulevard vind je talloze uitgaansgelegenheden. Tel daarbij op de luxe all inclusive hotels en jouw decadente vakantie is compleet!

Huwelijksreis bestemmingen: TUI Blue MarmarisEen van de vele luxe hotels in Marmaris is TUI Blue Marmaris. Overnacht een van de ca. 75 villa’s, geniet van het uitzicht over de prachtige baai vanuit het zwembad en verblijf o.b.v. all inclusive voor een zorgeloze vakantie.

Toch liever met een beperkt budget naar de tropen? Regelmatig hebben we knallende aanbiedingen naar Curaçao (9 dagen v.a. ca. € 450,-) en ook Mexico is meer dan betaalbaar voor een tropische huwelijksreis.

Op welk van deze huwelijksreis bestemmingen breng jij je honeymoon het liefst door?

OVER DE AUTEUR

Laura

Naast mijn werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reis ik graag de wereld over. Om daarna mijn reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op mijn favorieten-lijstje staan. Ook droom ik graag weg bij tropische bestemmingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *