Hotel Aquaparken Alanya

Waterpret gegarandeerd! De leukste hotels met waterparken in Alanya

Vier vakantie in de leukste hotels mét waterparken van Alanya in Turkije! Bij aankomst toveren de fantastische waterglijbanen al een glimlach op het gezicht van kleine gasten. Eindeloos zoeken hoef je niet, want wij hebben de leukste hotels met waterparken in Alanya voor je opgesnord.

De Turkse badplaats Alanya heeft behalve een fantastische kustlijn en prachtige vijfsterren hotels met waterparken. Waterpret is gegarandeerd, maar luxe ook zeker. Want alle hotels die je hieronder vindt, beschikken over de mogelijkheid om o.b.v. all inclusive te verblijven.

Long Beach Alanya

Hotel aquaparken Alanya, Long Beach AlanyaBescheidenheid kennen ze niet in Long Beach Alanya! Dit fijne familiehotel heeft een geweldig waterpark. Voor de kleintjes is er een piratenschip met meerdere glijbaantjes die in het kinderbad uitlopen. Oudere kinderen kunnen vanaf de meer uitdagende waterattracties in het water plonsen. Er zijn rechte, kronkelende en trechterglijbanen. Keuze te over dus!

Maar er is meer dan waterpret in Long Beach Alanya. Het heeft niet zonder reden vijf sterren gekregen. Het beschikt o.a. over een uitgebreid animatieprogramma, speeltuin, pretpark, discotheek, mini-golfbaan en mini-voetbal, tennis- en beachvolleybalvelden én natuurlijk de mogelijkheid om o.b.v. all inclusive te verblijven.

Vikingen Infinity Resort & Spa

Hotel waterparken Alanya, Vikingen Infinity Resort & SpaHet luxe Vikingen Infinity Resort & Spa biedt een fantastische all inclusive formule. Je kunt hier de hele dag genieten van maaltijden, drankjes en snacks. ‘s Avonds staat de roomservice tot je beschikking en ook drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.

Dan hebben we het nog niet eens gehad over het waterpark met een oppervlakte van 2.500 m². Je vindt er o.a. vijf glijbanen, de één nog leuker dan de ander. Terwijl de kinderen zich uren vermaken in het zwembad, kunnen ouders even bijkomen op het zonneterras met ligbedden, kussens en parasols.

Zoek je graag de kust op? Je bent er praktisch al; Vikingen Infinity Resort & Spa ligt direct aan zee. Steek het bruggetje over en je bent direct op het mooie zandstrand van Alanya!

GoldCity Hotel

Hotel waterparken Alanya, GoldCity HotelJong, oud en alles ertussenin kan zich uitleven in het water! Er zijn meer dan tien spectaculaire glijbanen in GoldCity Hotel die je in ieder geval moet hebben geprobeerd. Voor de kleintjes is er een kinderbad met allerlei toestellen.

In GoldCity Hotel wordt jouw vakantie net even iets bijzonderder dan gebruikelijk. Je zit namelijk middenin het Taurusgebergte van Alanya en hebt – welke kant je ook op kijkt – een geweldig uitzicht. De vele faciliteiten – waaronder een wellnesscentrum en bowlingbaan – zorgen ervoor dat je met een glimlach kunt terugkijken op jouw vakantie in Turkije.

Utopia World Hotel

Hotel waterparken Alanya, Utopia World HotelEen utopie voor het kinderhart, dat Utopia World Hotel. Dit all inclusive hotel heeft een van de grootste waterparken in Alanya. Het waterpark heeft maar liefst twaalf glijbanen, acht voor oudere en vier voor jongere kinderen.

Behalve glijden in het waterpark kun je ook een duik nemen in een van de vijf overige zwembaden. Er loopt zelfs een waterval in één van de buitenbaden! Als de kinderen genoeg waterpret hebben beleefd, kunnen zij ook in de speeltuin en miniclub spelen. Wil je even ontspannen in het wellnesscentrum? Er is een oppasservice, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken om de kids en echt aan rust toekomt.

Utopia World Hotel is slechts een brugwandeling verwijderd van het privéstrand. Dat is geen straf, want de kust van Alanya is schitterend!

Ben je er nog niet helemaal uit? Bekijk dan al onze vijfsterren hotels mét waterpark in Alanya.

OVER DE AUTEUR

Marieke

Ik ben gek op reizen én schrijven. Ik heb al flink wat van Europa gezien, maar ben nog lang niet klaar met de wereld verkennen. Ik neem je mee naar de mooiste plekken op de wereld.

One thought on “Waterpret gegarandeerd! De leukste hotels met waterparken in Alanya

  1. Om eerlijk te zijn hou ik juist helemáál niet van hotels met waterparken, maar ik vrees dat mijn kinderen het geweldig zouden vinden. Meestal kies ik nu nog iets met hooguit 2 of 3 glijbanen.
    Die onderste foto ziet er trouwens wel heel gaaf uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *