Mooiste stadhotels: Lissabon, Duque de Loule

Must stay: onze favoriete hotels in Lissabon

Wil je nu ein-de-lijk eens de Portugese hoofdstad ontdekken en ben je nog op zoek naar een bijzonder, luxe of centraal gelegen hotel? We zetten onze favoriete hotels in Lissabon voor je op een rij. Aan jou de taak om te kiezen!

Een ruime keuze aan hotels in Lissabon

Als je op zoekt gaat naar geschikte hotels in Lissabon dan kan het maar zo zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet; alleen wij al bieden bijna 100 hotels aan. Het aanbod is gevarieerd en er is voor elke portemonnee wat wils; van luxe hotels in het stadscentrum tot budgethotels net buiten de stad. Mocht je geen zin hebben om zelf te gaan speuren dan helpen we je graag op weg met onze selectie. Fijne reis!

H10 Duque de Loule

Favoriete hotels in LissabonBij het zien van de foto’s stap je het liefst meteen in het vliegtuig. En dan zijn de foto’s nog maar half zo indrukwekkend als dat H10 Duque de Loule in het echt is. Dit luxe hotel is gevestigd in een prachtig 18e eeuwse pand in het centrum van Lissabon. Binnen tref je naast een moderne inrichting in typisch Portugese kleuren bijzondere details aan.

Waarom je dit hotel, naast de bijzondere inrichting echt moet boeken? Het beschikt over een dakterras met panoramisch uitzicht over de stad en dankzij de centrale ligging nabij metrostation Marquês de Pombal zijn alle bezienswaardigheden binnen handbereik. Tel daarbij op de comfortabele en lichte kamers in Portugese kleuren en een restaurant met Portugese én Spaanse specialiteiten op de kaart en het plaatje is compleet.

Hotel Gat Rosio

Maak kennis met de gastvrijheid van de Portugezen tijdens een verblijf in Hotel Gat Rosio gevestigd in de levendige wijk Baixa. Saai zal jouw stedentrip Lissabon dus niet worden!

Waarom wij fan zijn van Hotel Gat Rosio? Het ligt in een van de meest levendige wijken van Lissabon, waar restaurants, winkels en open-air bars het straatbeeld kenmerken. Met dank aan een metro-, bus- en tramhalte op slechts een steenworp afstand kun je ook de andere wijken eenvoudig ontdekken.

Na jouw dag struinen door Lissabon bestel je nog even een drankje op het binnenterras, om vervolgens helemaal tot rust te komen in jouw stijlvolle kamer. En door gebruik te maken van gratis WiFi, kun je direct de foto’s van jouw dag delen met eventuele thuisblijvers.

Pestana CR7 Lisboa

Favoriete hotels LIssabon, Pestana CR7 LisboaWil je middenin het centrum van Lissabon verblijven, in een statig en stijlvol hotel? Dan zit je goed in Pestana CR7 Lisboa.

Het hotel ligt in het hart van Lissabon. Het wordt daardoor omringd door tal van restaurants en winkels. Binnen enkele minuten loop je naar o.a. rivier de Taag en de oude wijk Alfama. Je kunt dus binnen no time enkele van de meest bekende hoogtepunten van Lissabon verkennen.

Wat het hotel verder biedt? Statige kamers, wellnessfaciliteiten en een restaurant. Je gaat helemaal zen weer naar huis!

Tivoli Avenida Liberdade

Geniet van luxe en stijl in Tivoli Avenida Liberdade. Dit op en top Portugese hotel aan de bekende Avenida da Liberdade beschikt over alle ingrediënten voor een geslaagde stedentrip met een hoge dosis zon.

Tivoli Lisboa is het ideale hotel als je na een lange dag slenteren wilt genieten van een geweldig uitzicht over de stad en wilt afkoelen in het zwembad. De luxe hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien en in de directe omgeving van je een breed aanbod aan restaurants en winkels. Laat je wat extra ruimte over in je koffer?

My Story Hotel Rossio

Favoriete hotels Lissabon: My Story HotelOp zoek naar een modern hotel in het stadshart van Lissabon? My Story Hotel Rossio is de juiste keuze voor jou.

Dit comfortabele hotel nabij het beroemde Rossio-plein is meer dan slechts een stadshotel in dowtown Lissabon. Het elegante, maar modern ingerichte hotel bevindt zich in een 18e eeuws pand van vier verdiepingen. Alles is in lichte en frisse kleuren geschilderd, maar ademt nog wel de sfeer uit van toen.

Profiteer tijdens je verblijf niet alleen van de centrale ligging en comfortabele kamers, maar ook van een uitgebreid ontbijtbuffet (inbegrepen bij een verblijf o.b.v. logies en ontbijt) en gratis WiFi door het hele hotel. Deel meteen je vakantieverhalen en -foto’s op Facebook!

Heb jij je keuze al gemaakt, welke van deze hotels in Lissabon wordt het voor jou?

OVER DE AUTEUR

Laura

Naast mijn werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reis ik graag de wereld over. Om daarna mijn reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op mijn favorieten-lijstje staan. Ook droom ik graag weg bij tropische bestemmingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *