All inclusive Algarve

Een prachtige natuur, schilderachtige dorpen, een zonnig klimaat én de mooiste zandstranden van Portugal; het is allemaal binnen handbereik als je een all inclusive Algarve boekt. Om je vakantiebudget hoef je je geen zorgen te maken, het eten en drinken is al bij de prijs inbegrepen. Geniet van een cocktail vanaf de rand van het zwembad of een goudgeel zandstrand. Enjoy!
Geniet het hele jaar van het aangename klimaat
Onbeperkt smikkelen van (buffet)maaltijden
Ontdek de vaak vergeten steden Lagos en Faro
Ga het water op & vaar langs de grillige kustlijn

Haal alles uit een all inclusive in de Algarve

De Portugese Algarve is eigenlijk de ideale bestemming voor elk type vakantieganger. Je vindt er schitterende stranden, dito natuur en authentieke vissersdorpjes. Daarnaast is Albufeira populair voor een feestvakantie. Welk type vakantieganger jij ook bent, een all inclusive naar de Algarve is altijd een goed idee.

Het grootste voordeel van een all inclusive naar de Algarve is dat alles al bij de prijs is inbegrepen en je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Zo kun je iedere ochtend, middag en avond aanschuiven in het restaurant van jouw hotel voor een lekkere (buffet)maaltijd. Dorst komt ook niet in het woordenboek voor, want ook (non)alcoholische drankjes zijn onbeperkt verkrijgbaar.

Waar verblijf jij tijdens een all inclusive in de Algarve?

In de grootste badplaats van de regio, Albufeira, vind je de meeste all inclusive hotels in de Algarve. Deze bruisende stad beschikt over een oud en nieuw gedeelte. In het oude deel van Albufeira maak je kennis met het authentieke Portugese leven, wandel je door smalle straatjes en plof je neer op een van de gezellige terrasjes. Het nieuwe deel wordt gekenmerkt door The Strip, een van de langste barstreets van Europa.

Ook in de buurt van Lagos, Portimão en Vilamoura zijn enkele all inclusive hotels te vinden. Hier krijg je te maken met een kleinschaliger centrum, maar geniet je natuurlijk nog steeds op de fijnste stranden van het Portugese zonnetje.

De leuke uitstapjes in de Algarve

Tijdens een all inclusive in de Algarve is het onbeperkt genieten van eten, drinken en zon. We raden je wél aan om het strandhangen een paar dagen af te wisselen met natuur of cultuur snuiven. Echte must sees in de regio zijn de steden Lagos en Faro. In Lagos vind je o.a. mooie kerken, geplaveide straatjes en schattige pleintjes. In Faro struin je in Cidade Velha door eeuwenoude straatjes en spot je o.a. Arco da Vila en Largo da Sé.

De Algarve staat daarnaast bekend om haar prachtige, ruige kustlijn. Je vindt er tal van imposante rotsblokken die meters boven het water uitsteken en door erosie zijn aangetast. Vanaf het water ontdek je deze grillige kustlijn het beste. Boek een excursie en ga het water op!

Meer Portugese bestemmingen voor een all inclusive vakantie

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Perfect

Duidelijke informatie, zeer goede ervaring de laatste jaren en makelijke...

Lees verder