Adults only hotels Turkije

Adults only in Turkije: in deze tophotels geniet je in alle rust

Een opkomende trend in de reiswereld: adults only vakanties. In hotels met deze formule zijn kinderen niet toegestaan en geniet je van alle rust. Ook in Turkije groeit dit fenomeen. Tijd om de mooiste hotels voor een adults only in Turkije op een rij te zetten.

Als je zelf geen kinderen hebt, wat is er dan fijner om in alle rust te kunnen bijkomen van een jaar lang hard werken? Daarvoor is het adults only concept uitgevonden; hotels waar kinderen niet zijn toegestaan. En een rondvraag langs onze klanten en Facebook-fans leert dat jullie deze rust als een zaligheid ervaren.

Tijd om de mooiste adults only hotels in Turkije op een rij te zetten. Want samen met Spanje en Griekenland behoort dit land nog altijd tot onze toppers. Kijk je mee?

Luxe tijdens een adults only vakantie in Turkije

Turkije staat bekend om haar luxe all inclusive resorts tegen een betaalbare prijs. De adults only hotels doen daar niet aan onder. Sterker nog: ze zijn doorgaans nog net een stapje  luxer, moderner en volgens de laatste designtrends. Dat wordt dus niet alleen in alle rust genieten, maar ook in alle luxe.

Adults only hotels in Alanya

De meeste adults only hotels in Turkije vind je in de levendige badplaats Alanya. In deze stad combineer je eenvoudig strand, uitgaan, luxe en cultuur met elkaar. Het is mede door deze reden één van de populairste badplaatsen aan de Turkse Rivièra.

Adults only Turkije: AlanyaOns populairste hotel in Alanya is het ultraluxe Hotel Michell & Spa. Meerdere jaren op rij was dit ons populairste adults only hotel. Niet zonder reden overigens! Het moderne hotel, dat in 2014 werd geopend, beschikt over o.a. comfortabele kamers, een ligging nabij het strand, twee zwembaden én de mogelijkheid om o.b.v. all inclusive te boeken. Op-en-top genieten!

Een andere adults only toppers in Alanya? Sunprime C-Lounge, dat bewijst dat Turkije niet het land van de massale hotels is. In dit adults only hotel, dat slechts door een boulevard wordt gescheiden van het strand, kom je gegarandeerd tot rust. Je hebt o.a. een zwembad, wellnesscentrum, sportfaciliteiten en een restaurant tot je beschikking. En de kamers? Die zijn zeer stijlvol!

Van je rust genieten in Side

Ook in de badplaats Side kun je terecht voor een rustige adults only vakantie in Turkije. Sterker nog; het is hier ook rustiger dan in Alanya. Je kunt er prima een avondje doorhalen in de haven, maar het staat minder als uitgaanswalhalla bekend dan Alanya. Cultuur vind je er des te meer; in de vorm van tempels en een oud amfitheater o.a.

Adults only Turkije: SideFlora Garden is één van onze populairste adults only hotels in de Turkse badplaats.  Stijlvolle restaurants, een zwembad met uitzicht op zee, super-de-luxe-kamers én genieten in alle rust: dat is wat je hier kunt verwachten. Met dank aan het all inclusive concept zijn alle buffetmaaltijden en drankjes al bij de prijs inbegrepen. En na het eten? Dan geniet je vanuit een van de hangmatten in de tropische tuin van een prachtige zonsondergang.

Op een oppervlakte van ruim 16.000 m² biedt TUI Blue Side (gelegen nabij de Turkse badplaats Side) een dusdanig groot aanbod aan faciliteiten dat vervelen geen optie is! Wat dacht je van een buffet- en twee à la carte restaurants, een handjevol bars, een ruim zwembad, wellnesscentrum, talloze sportfaciliteiten en luxe kamers? En dit alles in rust. Wat een zaligheid!

Nog meer adults only hotels in Turkije

Adults only Turkije, MarmarisWe hebben ruim 30 adults only hotels in Turkije (en dit aanbod zal de komende jaren alleen nog maar groeien). We kunnen het dus echt niet bij de vier bovenstaande hotels houden. Oók in deze hotels beleef je een toptijd!

  • Boutique Hotel Casa & Blanca in Icmeler is een kleinschalig adults only hotel met nog geen 50 met zorg ingerichte kamers. Aan de zwembad is het een oase van rust en met dank aan de mogelijkheid om o.b.v. all inclusive te verblijven, heb je naar eten & drinken geen omkijken.
  • Zonliefhebbers opgelet! Holiday Inn Resort Bodrum in de gelijknamige badplaats Bodrum beschikt over een zwembad met uitzicht op zee en een ligging direct aan het strand. Andere pluspunten van het hotel zijn de mogelijkheid om o.b.v. all inclusive te verblijven en gratis WiFi.

Tja, dat kan nog wel eens lastig kiezen worden voor een adults only vakantie in Turkije. Maar welke je ook kiest, we zijn ervan overtuigd dat jouw vakantie een succes wordt!

OVER DE AUTEUR

Laura

Naast mijn werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reis ik graag de wereld over. Om daarna mijn reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op mijn favorieten-lijstje staan. Ook droom ik graag weg bij tropische bestemmingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *