Adults only Griekenland

Griekenland staat bekend om haar idyllische eilandjes. De één nog mooier dan de ander. Wil jij in rust genieten van deze mooie eilanden? Boek een adults only hotel in Griekenland. Deze hotels zijn kind-vrij en alles staat er in het teken van ontspanning. Uitgerust van je vakantie terug komen is gegarandeerd!
Zon, zee, strand én ultieme rust
Kinderen niet welkom!
Compleet onbezorgd met all inclusive
Prachtige eilanden om uit te kiezen

Haal alles uit een adults only vakantie in Griekenland

Ben jij geen fan van kindergespetter en -gegil? Kies voor een adults only in Griekenland en deze ‘vakantie-ergernissen’ zijn verleden tijd. Waar je wél op kunt rekenen? Prachtige eilanden om te ontdekken, complete rust en ontspanning en een ruim aanbod aan kleinschalige boutique hotels. Kijk je mee?

Griekenland is al jarenlang een van de populairste vakantiebestemmingen in Zuid-Europa. Niet zo gek; je vliegt er – afhankelijk van waar je verblijft – in zo’n 3-4 uur naartoe, geniet er van mei t/m september van temperaturen van ca. 25 °C en snuift er een flinke dosis cultuur. Als pluspunt biedt het land een ruim aanbod hotels, ook voor een adults only in Griekenland.

Adults only in Griekenland; wat kun je verwachten?

Twijfel je nog of een adults only naar Griekenland iets voor jou is? Wij overtuigen je graag dat het een uitstekende keuze is.

Na een jaar hard werken heb jij die vakantie dubbel en dwars verdiend. Niks moet en niksen mag! Dat lukt het allerbeste in een adults only hotel in Griekenland. Plof neer op een ligbedje en sla je boek open. Wissel dit af met een verkoelende duik in het zwembad en een lekker drankje bij de bar. Vakantie zoals vakantie bedoeld is!

En het mooiste; je wordt niet hinderlijk gestoord door rondrennende en spelende kinderen. Je verblijft in complete rust, net waar jij en jouw mede-vakantiegangers naar op zoek zijn. Wie weet lees je dat boek toch nog uit. Behalve als jouw ogen blijven dichtvallen voor een lekker dutje. Heerlijk zo’n adults only in Griekenland!

Dankzij ons ruime aanbod aan adults only vakanties in Griekenland is er voor ieder budget wat wils. Van ‘simpele’ tweesterren hotels tot luxe vijfsterren accommodaties; bij ons vind je gegarandeerd wat je zoekt. Gebruik de handige filters om gemakkelijk de vakantie te vinden die aan jouw wensen voldoet.

All inclusive genieten

Ga je voor een op-en-top relaxte adults only in Griekenland? Kies er dan voor om o.b.v. all inclusive te verblijven. Drie keer per dag kun je dan zonder extra kosten aanschuiven in een (buffet)restaurant. Daarnaast bestel je de hele dag door verfrissende (non)alcoholische drankjes aan de bar. In veel gevallen zijn bijvoorbeeld snacks en à la carte maaltijden ook bij de reissom inbegrepen. Dat scheelt weer zorgen over het vakantiebudget!

Waar ga je heen?

Klinkt zo’n adults only in Griekenland jou als muziek in de oren? Dan is het alleen nog kiezen welke bestemming het wordt. Wij helpen je graag op weg!

De populairste en meest geboekte bestemming is Kreta. Niet gek dat je hier het grootste aanbod adults only hotels in Griekenland vindt. Het eiland is veelzijdig ten top; van levendige badplaatsen tot idyllische dorpjes, van een flinke dosis cultuur tot prachtige stranden. Hier zit je sowieso goed!

Rhodos en Kos zijn ook al jarenlang populaire bestemmingen in ons aanbod. Voor een onvergetelijke adults only in Griekenland zijn Santorini en Mykonos aanraders. De hotels zijn hier veelal super-de-luxe en je vindt er kamers met een jacuzzi of privézwembad bij de vleet.

De Ionische eilanden Zakynthos en Corfu willen we graag ook nog even onder de aandacht brengen voor een adults only in Griekenland. Het zeewater is hier zo blauw dat je haast denkt dat je in de Caraïben bent!

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Zo'n fijn reisbureau

Zo'n fijn reisbureau, alles altijd duidelijk omschreven, snelle reactie per...

Lees verder